Mega professionelt og virkeligt gennemført forløb. Rigtig gode trænings og madplan som kan tilpasses til en meget travl hverdag. Frederik har en fantastisk evne til at motivere og hans feedback gør... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Online coach, hvor du bliver sat i højsædet. Min kerne kompetance er muskelopbygning og vægttab. Træningsverdenen er en jungle at finde rundt i, med de mange myter, og forskellige tilgange til teorierne. Det kan derfor være meget svært, at navigere rundt i, og selv finde den mest optimale løsning til lige præcis DIG. Jeg kan hjælpe dig med at finde de løsninger som passer til lige præcis DIG. Slut med autogenerede planer, for alle mennesker er ikke ens, og vi har alle forskellige udfordringer.
Finderupvej 2L, st. 02, 8000, Aarhus, Danmark
- aagaard.77@hotmail.dk
- www.frederik-aagaard.dk
Jeg er glad for at jeg valgte Aagaard
Jeg er glad for at jeg valgte Aagaard, han tager fat i ens klienter og tager forløbet seriøst
Han giver ros og feedback på træningerne, det bedste er når han sender videoer, så ved man at det er seriøst.
Synes det har været et fedt samarbejde jeg har haft med ham, han har givet mig motivationen og lært mere inde for området fitness.
Jeg kan klart anbefale ham, hvis man har brug for et skub og hvis man træner og ikke får resultater ud af det.
Tak for det hele Aagaard!!!
Et mega godt forløb!
Frederik har været en virkelig positiv, forståelsesfuld og nærværende coach. Jeg har virkelig fået meget ud af det, og han er god til at se hvad man har brug for. Der har været gode træningsprogrammer og lækker mad, hvilket har gjort det hele så meget federe. Det har været et fantastisk forløb og jeg har lært så meget som jeg vil tage med videre!
Har været hos Frederik
Har været hos Frederik, i 4 måneder han forstår en når der er noget både med kosten og ens træningsprogram har virkeligt været glad at have ham som coach og kan klart anbefalde ham som sin coach:)
Jeg syntes Frederik er super dygtig til…
Jeg syntes Frederik er super dygtig til hans arbejde og han lytter til ens ønsker og behov. Han formår at hjælpe og støtte en. Frederik har været dygtig til at besvare ens spørgsmål og han hjælper en 110%. Han er super støttende og roser en hver gang man har trænet, hvilket er super motiverende.
Jeg kan klart anbefale ham!
Har haft en forløb hos Frederik de…
Har haft en forløb hos Frederik de sidste 6 måneder, og må virkelig indrømme han er god til sit arbejde. Virkelig nogle gode resultater og det bedste er han er en VIRKELIG personlig træner som roser dig for dine træninger og dine mål. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Kæmpe anbefaling
Gode og overskuelig programmer, altid klar på at uddybe og svare på spørgsmål, og svarer nærmest right away. Men næsten vigtigere er Frederik en super sympatisk og støttende person.
Startede ved frederik for at komme i gang med træning, og det har været en klar succes. Jeg har fået en god struktur på både træning og kost, og er klar til at kører på egen hånd nu.
Mit forløb har nok været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, og 100% money well spend. :)
Kæmpe anbefaling
Frederik er virkelig dygtig. Har haft fede programmer og en lækker kostplan, hvor der er taget højde for egne ønsker. Han svare virkelig hurtig tilbage når man henvender sig, hvilket er sindssygt fedt.
Jeg har fået et spark til selv at arbejde videre, uden at give op.
Takket være en så god coach!
Forløb hos FitnessbyAagard
Jeg havde et onlineforløb hos Frederik og det var en mega fed oplevelse! Så motiverende, fede træningsprogrammer, gode opskrifter, tager højde for egne ønsker og så er han altså hurtig til at svare og giver gerne dybdegående forklaringer, når man har spørgsmål! Stor anbefaling herfra!
Forløb ved aagard
Jeg har været klient hos Frederik i 6 mdr. og igennem den tid jeg har været hos ham har han guided mig og hjulpet mig til at blive bedre til at få en rigtig god struktur med træning og kosten! Frederik er engageret og er der altid til at hjælpe en med at komme på rette spor hvis du har haft en off periode. Han er en pisse nice coach som virkelig brænder for at hjælpe en og nå de resultater man bliver enig om! Kæmpe anbefaling herfra
Frederik er en fantastisk dygtigt…
Frederik er en fantastisk dygtigt træner, både når det handler om træningsprogram og kostplan. Derudover er Frederik den mest engageret coach, jeg har oplevet. Han følger hver enkel træning, er utrolig motiverende og altid forstående og nem at få kontakt med.
Kæmpe anbefaling til Frederik
Kæmpe anbefaling til Frederik! Han er støttende, motiverende og hjælpsom igennem hele processen, og han står altid til rådighed med rigtig hurtige svartider.
Man kan tydeligt mærke hans entusiasme indenfor kost og træning, og det smitter bare af.
En klar anbefaling af Frederik
Efter et halvt års tid med Frederik som træner, har jeg lært en masse og nået flere mål undervejs. Som online coach er Frederik både støttende, motiverende og ikke mindst fagligt kompetent. Jeg kan kun anbefale andre et forløb med Frederik.
Klasse oplevelse med Frederik
Klasse oplevelse med Frederik. Han har godt forståelse og kan hjælpe folk med særlige behov som mig selv.
Kan klart anbefale ham til alle sammen!
Jeg vil helt klart sige
Jeg vil helt klart sige, at Frederik kan varmt anbefales til et vægttab. Han er god til at opfylde ens ønsker om hvordan forløbet skal være. Han er god til at give feedback og motivere en i den rigtige retning.
Motiverende og hjælpsom træner
Jeg har netop afsluttet et forløb hos Frederik, som skulle hjælpe mig til at blive klar til Politiets optagelsesprøve. Frederik har gennem hele forløbet være både hjælpsom og motiverende i træningen samtidig med, at han har givet mig de rette værktøjer til at opnå mit mål.
Jeg vil klart anbefale et forløb hos Frederik til andre bekendte.
KLAR ANBEFALING
KLAR ANBEFALING
Fremragende coach. Sympatisk men samtidig begavet inden for området. Står altid klar til at hjælpe hvis det skulle være det, og det er med kort besvaringstid. Hvis jeg enda vender tilbage på program, er der ingen tvivl om hvem det skal være. Fremragende forløb😎
Vanvittigt
Jeg anbefaler 100 procent, Frederik. En utrolig god coach, som altid er klar til at hjælpe dig. Hans svartid er utrolig hurtig og du kan spørge om alt. God kostplan og træningsplan. Høj faglighed i alt han foretager sig og man kan virkelig mærke han brænder for at hjælpe en. Vågn op og tag et forløb hos, Frederik. Kommer du ikke til at fortryde.
Stor anbefaling!!!
Jeg har været i et 4 måneders forløb hos Frede, og det kan VARMT anbefales. Han har formået at hjælpe mig med at få en sund tilgang til mad, hvor der stadig er plads til at hygge sig. Udover det har han motiveret mig ekstremt meget gennem træningerne, hvilket også er grunden til at jeg ofte kom afsted. Han har tilpasset både mad og træning så det passede til min livsstil og altid kommet med hurtige og gode råd! Han er et menneske, hvor man kan mærke at han brænder for at hjælpe andre og hans personlighed stråler igennem! Er mere end tilfreds med forløbet og resultatet!!
Han kan anbefales!
Frede er en mega god og personlig coach. Han har været der, når jeg har haft brug for det, og har tilpasset alle de ting jeg har ønsket til mig. Han motivere en og roser en, som gør det endnu sjovere at nå resultater og komme af sted til sin træning. Han er sgu et dejligt menneske, og han han har 100% hjulpet mig med, at nå gode resultater og ikke mindst givet mig indsigter som jeg kan tage med videre. Kan kun anbefale ham!
Har haft den største fornøjelse ved at…
Har haft den største fornøjelse ved at have Frederik ved min side.
At have en som følger, motivere og støtter en som ham, det gør bare man hænger bedre i og træningerne bliver nemmere. Kan også se der er sket resultater, samt mit energi niveau som er steget helt vildt. Kæmpe anbefaling herfra.