1. Centraladministration og juridiske services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

advokat, jura, advokatfirma, Frank Iburg, erhvervsret

3,8

God

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Yderst uprofessionelt firma. Mangel på etiske professionalisme.

Tager ikke telefonen, svarer ikke på emails. Indvilliger at tage sig at sagen efter jeg har selv skaffet de nødvendige dokumenter. Ikke i stand til at komme med et tibud. Den eneste form for kommunikationen har været via 3 emails med hans fuldmægtige. Fuldmægtigen blev ansat flere måneder efter min henvendelse. Det eneste møde jeg har haft med disse er da jeg hentede mine papir.
Var lige ved at glemme: en regning som slet ikke står i forhold til den anvendte tid og service.

15. januar 2013
Frankiburg-logo

Besvarelse fra Frankiburg

Kære Vetullio

Vi er generelt glade for kritik, idet vi naturligvis har et ønske om hele tiden at optimere og kvalitetssikre vores ydelse og vores service.

Vi er kede af, men samtidig uforstående overfor din beskrivelse, som vi - selvom vi ser på din sag med de mest selvkritiske briller - altså på ingen måde kan genkende. Derfor dette svar.

Grundet vores tavshedspligt, kan vi af gode grunde ikke komme ind på de konkrete omstændigheder i din sag, men vi kan dog fremkomme med nogle generelle bemærkninger:

Først og fremmest kan vi ved gennemgang af dine sagsakter konstatere, at din sag blev løst som ønsket af dig, og du dermed rent indholdsmæssigt har modtaget den ydelse, du gik efter.

Det er ligeldes sædvanligt, at klienten - medmindre andet konkret aftales - inden vi påtager os en sag, selv leverer sine egne dokumenter til advokatfirmaet, idet vi typisk oplyser, hvilke dokumenter der er behov for.

I relation til sagsforløbet bemærker vi, at det i visse (typisk mindre) sager som din, er helt sædvanligt, at der alene afholdes fysiske møder om sagen, når dette er påkrævet eller klienten specifikt ytrer ønske herom. Det var som bekendt ikke tilfældet i din sag, som uden problemer og fuldt forsvarligt - sådan som det også skete - kunne løses på korrespondanceniveau. I fald du havde ytret ønske om et møde, havde vi med glæde afholdt et sådant, men afholdelse af unødige møder er blot fordyrende, og vi føler en naturlig pligt til at økonomisere med vore klienters ressourcer. Dette fremgår ligeledes af forretningsbetingelserne på vores hjemmeside.

Vi er endvidere uforstående overfor din påstand om, at vi ikke skulle have haft løbende kontakt med dig, herunder besvaret dine henvendelser på telefon og e-mail.? I forbindelse med sagen har vi løbende være i dialog med dig via e-mail, hvilket er helt sædvanligt, ligesom vi selvfølgelig har besvaret dine henvendelser. Dette ligger der da også fuld dokumentation for, som vi med glæde sender til dig, hvis du ikke længere måtte være besiddelse heraf.

For så vidt angår din regning, må vi venligst minde om, at du - helt som reglerne foreskriver - modtog en såkaldt opdrags- og prisoplysning inden arbejdet blev påbegyndt, og ved gennemgang af sagen kan vi konstatere at din regning er fuldt ud i overenstemmelse med den forudgående opdrags- og prisoplysning. Vi kan da også se, at du i sin tid har betalt din regning uden nogen indsigelser mod hverken arbejdet eller regningen.

Vi har aldrig modtaget nogen indsigelse fra dig, men du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller bemærkninger i anledning af ovenstående. Du er også velkommen til et møde, hvor vi kan genopfriske sagsforløbet sammen med dig og fremvise dig den fulde dokumentation.

Advokatfirmaet