Stor anbefaling af Kasper fra foxybeat
Vi havde Kasper DJ ude og spille ved vores bryllup. Alle gæsterne var vilde med ham, og han forstod sit publikum.
Han kan klart anbefales!
Vi leverer Mobildiskotek i hele landet, til alle aldre og behov. Giv din fest et ekstra pift, med vores tilvalg i Ditevent. ... Står du for festen selv, så se under lejudstyr.
Fabriksparken 13, 9230, Svenstrup, Danmark
Han kan klart anbefales!
Meget professionelt firma, der er hurtig med svar på eventuelle spørgsmål. De leverede en virkelig flot løsning til vores event, og vi vil helt sikkert komme til at anvende dem igen.
Dygtige kompetente DJ's med fokus på vires ønsker og budget.
Rigtig flinke folk.
Vi havde foxybeat ude til vores Galla her for nyligt, hvor de leverede en fin oplevelse, men intet spektakulært til prisen, der kan dog ikke klages på det punkt. Problemet kom først, da vi så bagefter fandt ud af, at de ikke havde medbragt den fotograf, som var en del af den pakke, som vi havde købt fra dem. Da vi så henvendte os og klagede over det, så beklagede de selvfølgelig over problemet, men da vi så henviste til købeloven om kompensation, når man ikke har fuldt leveret et produkt, så gik de i forsvars position og sagde, at det kunne de ikke, da de ikke havde taget penge for fotografen. Det sagde de, selvom de tydeligt i den mail, de havde sendt til os, havde skrevet, at fotografen var inkluderet i den pris som vi betalte. Jeg vil derfor mene, at de tydeligt bryder købeloven.
Det endte derfor desværre med en dårlig oplevelse, og jeg vil opfordre andre til at finde et andet mobildisktek, da der findes mange i en samme kvalitet eller bedre end foxybeat til samme pris.

Besvarelse fra Foxybeat
Helt igennem en god oplevelse. Jeg hentede 2 højtalere fredag, fik en gennemgang af opsætningen, brugte dem til en fest lørdag aften og leverede dem tilbage mandag - 600kr. Det kunne ikke blive bedre.