1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Frontline Hobby is a Danish webshop by gamers for gamers. The webshop is located in Viborg, Denmark where it also functions a local gaming club. The store mainly focuses on historical and tactical wargames such as Flames of War, Saga and Black Powder. But also games from known areas such as Star Wars X-wing / Armada, the new game Frostgrave and the intense tactical game Infinity by Corvus Bell. We aim to solve all our customers' problems in the most satisfying way possible.

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hej Alle hundeejere

Hej Alle hundeejere, jeg vil fraråde at give jeres hund frontpro tabletter, det virker ikke og det værste min hund fik så voldsom kløe over det hele at han kløede sig hele dagen og natten og var så udmattet af det at han blev syg og dårlig, det var så hjerteskærende at se ham kløe sig så meget. Brug dem ikke.! Der er andre muligheder.

14. maj 2025

Mangel på almen kundeservice..

Middelmådig service.. virksomheden er lidt en blandet portion bolcher.. lavede to bestillinger hos dem, den ene blev sent hurtig og uden fejl, men den anden manglede to produkter. Grunden til den lave karakter er at nu efter en uge med beskeder og mail har jeg stadig intet hørt fra dem.. det er under al kritik og ikke en seriøs virksomhed værdig. Grunden til at de alligevel får 2 stjerner er at den ene forsendelse trods alt var helt fin.

18. januar 2018

Perfekt :)

Bestilte julegaver fra fow.dk og var lidt bekymret om de kunne nå at komme, da nogle af tingene var i restordre. men de lovede at tingene nok skulle komme og ellers skulle de nok levere dem selv så jeg kunne få dem til juleaften(de ankom et par dage inden)
Super god service, kan varmt anbefales herfra :)

24. december 2014

Ekstrem god service

2 gange bestiller jeg varer hvor jeg har misset pre-order datoen hos fabrikanten og derfor kunne jeg ikke forvente bonus goodies i leverancen. Begge gange leverer FOW.DK pre-order indholdet uden at det er annonceret på siden. Jeg er super glad og handler helt sikkert hos dem igen.
Deres kommunikation under hele forløbet er i top.

20. december 2014

Anbefalelsværdig forretning

Har nu handlet med Frontline Hobby i 4 års tid, og har haft en udmærket oplevelse med dem.
Deres forretningsgang gør at der kan gå lidt tid inden ordren bliver pakket, men jeg har til dato ikke ventet mere end et par dage på at den gik afsted.
Thumbs up herfra!

26. august 2014

Bedste BF leverandør

Frontline hobby er et yderst tilfredsstillende sted at handle i en til tider meget forvirrende figur-verden.
Altid god service, og hvis nødvendigt personlig betjening pr. telefon, der efterlader mig med en ide om at de altid gør, hvad de kan for at skaffe det jeg/vi har bestilt.
En forretning, der lytter til kundernes ideer både i forhold til nye produkter, men også i forhold til forbedringer de kan lave.
Derudover en forretning, der gør meget for Flames og War miljøet i Danmark, i form af debatforum, klubrabatter, turneringer og præmier til turneringer.

Jeg har prøvet at bestille BF figurere en del steder efterhånden, men aldrig fået i nærheden af samme service.
Så alt i alt, et sted jeg varmt kan anbefale.

21. juli 2014

shop.fow.dk er en Hæderlig butik

Jeg har siden 2003 været kunde on and off ved shop.fow.dk. Jeg har oplevet både positive men også negative handler med dem, dog mest positive.

Grunden til jeg ikke giver en lavere karakter er fordi, deres kundepleje ved utilfredshed eller fejl/mangler altid har været top-notch. Varesortimentet er meget bredt, men lagerbeholdningen har den senere tid været mangelfuldt. Men det er leverandør problemer og ikke firmaets skyld så det kan de ikke klandres for. Kan de gøre noget bedre, ja selvfølgelig, hvem kan ikke det.

Mit største ankepunkt og største kritikpunkt er butikkens hjemmeside. Den har forholdsvis mange stavefejl, den mangler ensartethed og fremstår dermed rodet og kan med de mange nye ting de har taget ind i sortimentet virke generelt uoverskuelig.

Jeg har dog ingen kvaler ved, fortsat at handle i fow-shoppen, for jeg ved, som stort set alle andre stamkunder hvor de bor. ;)

Kan anbefales

Jeg har efterhånden handlet en del gange hos FoW.dk, og langt de fleste gange har de ydet A+ service.
Butikken er som alle andre butikker afhængige af deres leverandører, og da disse ikke altid er så hurtige, så ender FoW.dk også nogle gange med, at have lange leverings tider på bestillings varer, men alt i alt er det en super online shop :-)

20. juli 2014

God forretning, flinke mennesker og gode priser

Nu har jeg efterhånden brugt en del penge på deres hjemmeside, og har aldrig oplevet nogle problemer. Ordren bliver pakket hurtigt og professionelt, og skulle der have været leverings forsinkelser, så har denne altid været at finde ved PostDK.

Selve hjemmesiden er let at finde rundt på og har generelt et stort udvalg af spil ,maling og andre spil/hobby relaterede ting.

Har også kun oplevet god service de få gange, hvor jeg har haft behov for, at få fat i dem over mail.

Absolut ikke sidste gang, at jeg handler hos dem.

Tvivlsom netforretning....

Har handlet der to gange nu og er ikke særlig tilfreds med denne netforretning. De er ALT ALT for sløve til, at få ens ordre ekspederet og sendt afsted. Når man skriver og spørger til deres forretningsgang; om de selv plukker, pakker og sender ens ordre eller om den kommer fra tredjepart, så får man enten afvigende eller intet svar på spørgsmålene.

Efter en længere mail korrespondance lykkedes det endelig, at få nummeret på pakken. Den bekræftede, at den først var blevet anmeldt hos Postdanmark tidligere samme dag som jeg modtog pakkenummeret. Også selvom jeg havde fået oplyst, at den var sendt dagen før og så en tvivlsom historie om, at pakken var røget ned bag deres skab. At det var grunden til, at jeg i første omgang ikke havde modtaget den og de så havde skyndt sig at få den sendt af sted da de fandt den. Så en del af deres troværdighed røg sig også der.

Men jeg har fået mine varer begge gange inden for 7 dage og de svarer trods alt inden for 24 timer, når man mailer til dem. Så 3 stjerner bliver det til.

27. juni 2014

Fantastisk virksomhed!

Jeg bestilte et par pakker fra deres hjemmeside, og ikke nok med at de ankom med posten en dag tidligere end forventet, så var det også ca. 100kr.- billigere end jeg havde forventet! Helt sikkert min yndlings onlinebutik.

* Godt udvalg
* Fantastiske Priser
* Hurtig levering

Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem!

22. april 2014