Ferieminder der vækkes til live på papir ! Få klik, så var vi tilbage på Kreta, Mallorca osv. En helt igennem go´ oplevelse at bruge sitet. Ukompliceret - også som førstegangs bruger. Der venter he... Se mere

Jeg har nu brugt click4foto.dk to gange.. Første gang bestilte jeg en fotokalender.. Og her anden gang bestilte jeg en masse billeder til julegaver.. Begge gange kom produktet 2-3 hverdage efter besti... Se mere

Jeg har bestilt ved Click4foto flere gange og altid har jeg mine billeder 2 dage efter, og det er næsten uanset om det er alm billeder eller store fotokalendere. Samtidig er kvaliteten helt i... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et dansk online fotolab, med fokus på ærlighed, høj kvalitet, hurtig levering og god kundeservice, kombineret med et konkurrencedygtigt prisniveau. Vi tilbyder at fremkalde dine digitale billeder, lave kanvas print og større plakater, samt producere personaliserede fotogaver - alt sammen produceres på vort fotolaboratorie i Nordjylland. Vil glæder os også til at betjene dig.

3,7

Middel

Perfekt

Jeg fik anbefalet fotogo (dengang click4foto) for 4 år siden og har brugt den siden. De er billige, ekstrem hurtige og flotte billeder.
Dog bestilte jeg engang 3 t-shirts med tryk hvor de var meget store i størrelserne og rigtig træls statiske. Men rigtigt flot tryk og er stadig flot efter 1 år.

16. februar 2012

Perfekt!

Har handlet med mange forskellige foto firmaer, men må nok indrømme at dette firma var det bedste af dem alle.. hurtig og super kvalitet!! og så endda billige!!
Kan varmt anbefales og bruger dem klart fremover igen ;)

6. januar 2011

den bedste service

Jeg havde problemer med at uploade nogle billeder i de rigtige formater, og jeg fik den bedste service jeg har oplevet, de var enorm hjælpsomme. En oplevelse udover det sædvanlige. Jeg kan ikke give nok roser:-)

Hilsen en ovenud tilfreds kunde.

26. december 2010

Fantastisk kvalitet, hurtig levering og super service!

Fotogo.dk er simpelthen bare super!

Vi har købt både fotokalendere, quick-albums og almindelige billeder derfra - og alt er i upåklagelig kvalitet med smukke blanke motiver.

De svarer hurtigt på mail i kundeservice og er i det hele taget meget servicemindede og hjælpsomme. Kan kun give Fotogo mine bedste anbefalinger. Hander der gerne igen og igen!

9. december 2010

sender spam mails

Jeg har aldrig besøgt hjemmesiden, men er begyndt at modtage spam fra dem, hvordan kan de være e mærket når de sender spam mails uden mulighed for at afmelde?

27. november 2010

sender spam

Har aldrig besøgt hjemmesiden, men er begyndt at modtage spam fra dem
(edit: gav oprindeligt 1 stjerne pga spam. Jeg kan se at jeg før har besøgt og brugt click4foto og de var hurtige til at gøre noget ved problemet. Jeg kan mindes at forløbet med vores billeder var 100% ok)

26. november 2010

Bestilling forsvandt

Jeg havde brugt over en halv time på at udvælge billeder, og da jeg så kom til bestilling blev jeg logget ud og tabte alle de foregående billeder. Nu skal jeg så til at gøre det samme igen. Hvis fotogo havde haft telefonerne åbne havde jeg bedt om gratis fremkaldelse for at spilde min tid. Det er for dårligt.

26. september 2010

absolut en 5 stjerner

Har været kunde her i 2 år, og kan varmt anbefale fotogo.dk. Altid perfekte billeder , altid en god service og hurtige svar. Har absolut ingen klager overhovedet.
hilsen Lone
Brøndby

23. juni 2010

Super service:-)

Bestiller jævntligt billeder igennem "Click4foto". Altid super kvalitet og rigtig hurtig levering som lovet. Har også bestilt andre produkter og der kan man heller ikke sætte en finger...SÅ 5 stjerner herfra.

13. april 2010

Alt virkede perfekt

Jeg har bestilt nogle fotokalendre, de var virkelig flotte. Det var både nemt og der var mange fordele. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger click4foto. Leveringen var enestående!

6. marts 2010