Vi bestilte billetter til en psg kamp i paris. Fik digitale billetter en uge før kampen. Alt var godt. Pladserne var ikke de bedste i verden. Men vi havde også bestilt de billigste 😄 alt information... Se mere
Jeg anbefaler klart Footballticket til alle. Vi havde bestilt vores billetter til manchester united - Southhampton kampen, men da den blev rykket pga. europa league, tog vi kontakt til dem 14 dage før... Se mere
Det var en supergod oplevelse, hvor alt gik fuldstændigt uproblematisk. Opringning fra kundeservice for at sikre at alt var i orden var en overraskende positiv oplevelse. Alt i alt super service. Ka... Se mere
Det varven mega god oplevelse og købe billetter på footballticket. Må sige jeg havde bekymringer flere gange. Bla. Da uefa frarådede køb andre steder. Jeg skrev til ftballticket som svarede med det sa... Se mere
Football Ticket Net is a private independent company which connects football ticket brokers, agents and fans worldwide with the option to buy and sell tickets for sold out or hard to get football events. All football fans across the world needed and demanded (and still do) a reliable source for buying online football tickets for their favorite team (this is according to very bad experiences with other secondary market agencies which consistently failed across the years). We believe that the most important issue for a football fan is to buy tickets in a safe and secured online system along with getting the best service throughout the process - starting from the purchase itself until the match is finished.
Puerta de las Naciones Ribera del Loira 46, Campo de las Naciones, 28042, Madrid, Spanien
Svarer typisk inden for 1 uge
Modtog billetter til Dortmund mod W Bremen uden problemer. Dog kun lidt mere end 24 timer før kampstart og vi fik ikke det ønskede hjørne (men det lover de heller ikke, man kan kun ønske).
Vi sad fint og der var ingen problemer i processen og der er hurtig kontakt da vi havde spørgsmål. Var billigste sted at købe billetter, da det nærmest er umuligt at købe direkte for BVB
Bruger gerne dette team igen.
Skriver de, at de kun garanterer billetter i par - ja.
Fortæller de tydeligt i bestillingsmenuen, at det er tilfældet - nej.
Vi er 3 gutter afsted til Dortmund - Bremen i morgen, og 2 står i muren, den sidste skal sidde modsat.
Billetterne er ankommet ✅
Så det var 3 stjerner. De sidste 2 var der, hvis ikke vi endte med at se kampen fra forskellige tribuner.
Very god information. All was nice.
Mads og Sten
Danmark
Jeg har købt billetter til Dortmund-Mainz i april som en konfirmationsgave.
Jeg har så muligheden for en fantastisk oplevelse, fordi Dortmund kan blive mester i den kamp.
De skriver så 3 dage før kampen, at de desværre ikke kan tilbyde billetterne og vil refundere beløbet.
JEg tager kontakt til dem, for at få mine billetter eller en forklaring.
De siger, at Dortmund har besluttet at kun medlemmer må købe billetter. Men dette fremgår ingen steder på Dortmunds egen hjemmeside og de vil heller ikke fremvise hvor de har den information fra.
Nu står jeg tilbage med hotelregning og en meget skuffet dreng.
Herfra en meget kraftig anbefaling om aldrig at anvende denne hjemmeside.
God oplevelse, fik billetterne som var bestilt på mail er par dage før kamp, alt fungerede som forventet 😊
Tak til jer
God oplevelse
Fik billetten i en god tid inden kampen.
Havde i god tid købt billetter til PSG vs Lens. Jeg modtog først billetterne 8 timer før kampstart, og så skulle de tilmed printes. Hvor finder man en printer i Paris, når man ikke kan gøre sig forstålig. Derudover er jeg næsten sikker på, at det heller ikke var de pladser vi havde bestilt.
Købte 4 billetter til Bayern - Hoffenheim, som en del af en herretur til München. Billetprisen var pænt høj, vores forventninger det samme.
Modtog først billetterne omkring midnat aftenen før kampen og det viste sig med det samme, at det ikke var billetter i den kategori vi havde bestilt og betalt for. Herudover heller ikke 4 sammenhængende pladser, som der var betalt for, men derimod 2 x 2 pladser forskellige steder på stadion.
Efterfølgende kontakt har pt. ikke løst problemet, da de blot giver sælger af billetterne skylden. De vil ikke tage ansvar for fejlen og give en retmæssig kompensation/erstatning, som de til enhver tid burde når de sælger et produkt der ikke matcher det oplyste på deres hjemmeside.
Har kopi af korrespondencer på både WhatsApp og mail som dokumentation på at man erkender der er sket en fejl.
Jeg købte 3 billetter til Dortmund vs Union Berlin, vi fik billetterne og kom til at stå på den gule mur, hvilket jo er super. Det eneste lille problem var at vi fik billetterne 00.30, dagen før kampen som skulle spilles 15.30
Virksomheden Football Ticket net, lever ikke op til det lovede, og jeg vil anbefale alle andre ikke at handle på denne side. De solgte billetter og kunne ikke levere det lovede, de står ikke ved deres ansvar. Så alle som handler her skal være klar på at blive skuffet. Ting kan gå galt, så skal der tages ansvar og det gør de ikke.
Vi bestilte billetter i den tro, at vi bestilte 2, som et par, ved siden af hinanden. Prisen var det dobbelte af én billet.
Men da vi fik bekræftelsen, var det kun én billet til dobbelt pris. Jeg håber virkelig det er en fejl og det kan nå at blive rettet, for der er to uger til kampen. Håber kundeservice gider svare snart.