Vi bestilte billetter til en psg kamp i paris. Fik digitale billetter en uge før kampen. Alt var godt. Pladserne var ikke de bedste i verden. Men vi havde også bestilt de billigste 😄 alt information... Se mere
Jeg anbefaler klart Footballticket til alle. Vi havde bestilt vores billetter til manchester united - Southhampton kampen, men da den blev rykket pga. europa league, tog vi kontakt til dem 14 dage før... Se mere
Det var en supergod oplevelse, hvor alt gik fuldstændigt uproblematisk. Opringning fra kundeservice for at sikre at alt var i orden var en overraskende positiv oplevelse. Alt i alt super service. Ka... Se mere
Football Ticket Net is a private independent company which connects football ticket brokers, agents and fans worldwide with the option to buy and sell tickets for sold out or hard to get football events. All football fans across the world needed and demanded (and still do) a reliable source for buying online football tickets for their favorite team (this is according to very bad experiences with other secondary market agencies which consistently failed across the years). We believe that the most important issue for a football fan is to buy tickets in a safe and secured online system along with getting the best service throughout the process - starting from the purchase itself until the match is finished.
Puerta de las Naciones Ribera del Loira 46, Campo de las Naciones, 28042, Madrid, Spanien
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg købte billetter til Madrid derby d. 29/09-2024 og havde glædet mig som et lille barn til kampen, som jeg skulle ned og se med min Far. Alting virkede super og der var en god service. Dette varede dog kun indtil vi ankom, da vi fandt ud af vores pladser var lige foran en kæmpe pæl, som fyldte en 3. Del af udsynet. På trods af der stod i beskrivelsen “with a clear view”
Vi har skrevet en længere mail korrespondance frem og tilbage, og på trods af billetterne kostede ca. 2000kr (280£) stykket, vil de kun tilbagebetale 14£ pr. Styk da de ikke kan bekræfte vores pladser var med et “obstructed view”.
Jeg finder det dybt useriøst at man som virkesomhed begår sådan en fejl, og at man derefter man har begået den ikke undersøger det yderligere.
Skammeligt.
Vi havde købt billetter til Bayern München - Union Berlin lørdag den 2/11.
Køb af billetter er lige til, men som mange andre anmeldelser herinde beretter om, får man først kort før kampen yderligere besked. Vi fik information om morgenen, hvor kampen skulle spille, at vi skulle ringe til en kontaktperson, vi aftalte at mødes foran stadion. Kort efter blev jeg ringet op af Footballticketnet, der blot skulle bekræfte det og fortalte at de fulgte op på overdragelen af billetter.
Foran stadion ringede jeg til kontaktpersonen og mødtes med ham, hvorefter billetter blev udleveret og vi kunne komme ind på stadion og se en god kamp.
Det er lidt stressende at vente så lang tid, inden man får billetter, men det fungerede fint.
Var lidt skeptisk om jeg fik de 5 billetter, men alt fungerede 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
God tilgængelighed, udbud og service i forbindelse med køb og levering af billetterne.
Det fungerede som det skulle.
God information med flere emails.
Det tog 4 timer før billetter kom, da de blev købt på dagen for kampen.
Great service with follow up calls and messages
Alt fungerede efter hensigten, god service og løbende opfølgning
Vi har været glade for at købe biletter ved dem, ved de mindste ændringer har de ringet og skrevet mail omkring ændringer og om det stadig passer os😊kan klart anbefales til andre!
Det varven mega god oplevelse og købe billetter på footballticket. Må sige jeg havde bekymringer flere gange. Bla. Da uefa frarådede køb andre steder. Jeg skrev til ftballticket som svarede med det samme. Senere blev jeg bekymret over og sidde blandt engelske fans. De sagde de gjorde hva de kunne for og give mig optimale billetter.. jeg sad i smørhullet af rød hvide fans! Og havde en 5 stjernet oplevelse af dk-england i Frankfurt!! Syntes først det var dyrt for 2 billetter.. men herefter ville jeg godt have betalt det dobbelte for den oplevelse..
Forfærdelig oplevelse. Vi fik købt 6 billetter gennem denne website til EM24 i Tyskland. Uden nogen form for garanti for at vi sidder sammen, åbenbart kun garantifor at vi sidder 2 og 2 sammen. Dels har vi fået billetter til den forkerte fanside. Vil aldrig anbefale andre at købe igennem denne hjemmeside.
Super easy and smooth process. Worked out perfectly - I would highly recommend using the platform
Super service when calling. Will use the again