1. Ejendomsmægler

5% går til velgørenhed ✓ Lokalkendskab ✓ Hurtigt Salg ✓ Gratis Købervejledning ✓ Bedste Pris ✓ Bedømmelse: 10/10 - ‎24 anmeldelser ★★★★★

4,2

God

Jeg har solgt min lejlighed gennem…

Jeg har solgt min lejlighed gennem Fokusmæglerne, og kan kun anbefale dem til alle der ønsker de bedste mæglere. Cecilie og Theis er nærværende og grundige og giver sig god tid til, at svare på de spørgsmål der melder sig på i en salgssituation. Jeg har fra dag 1 følt mig tryg ved at have dem til at vise mit hjem frem til mulige købere.

2. marts 2022

Besvarelse fra Fokusmæglerne

Tusind tak for din anmeldelse :-)
Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at få solgt lejligheden. Held og lykke fremover.

Amager

Vi har solgt en lejlighed igennem fokusmæglerne på Amager, Cecilie og Theis har hurtigt og professionelt forestået salget, i en ikke helt simpel handel, kan varmt anbefales.
Første berøring med møde i lejlighed, derefter direkte til Fokusmæglerne Amager, hvor samhandel blev aftalt, og super kommunikation hele vejen igennem, tak for det, fra michael og anette

14. oktober 2021

Hej Michael og Anette

Tusind tak for den fine anbefaling. Det gør os glade :-)
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med salget og finde en køber som er ligeså vild med lejligheden, som I har været.

Fokus mæglerne Amager får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kathrine startede vi at snakke med mht salg af vores lejlighed på Amager. Så forstående og lyttede til vores ønsker. Fantastisk faglig kompetent medarbejder. Vi havde ro i maven over at overlade vores lejlighed til Kathrine. Helle og Louise har også været helt fantastiske hele vejen igennem. De er både søde og fagligt kompetente og professionel ejendomsmæglere, der altid er til at få fat på. Tak for al hjælp råd og vejledning. I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Laila & Ali

15. juli 2020

Kære Laila & Ali,

Tusind tak for jeres meget varme anbefaling. Det betyder alverden for os. Vi var glade for at kunne hjælpe jer med salget og er glade for at I var trygge hele vejen igennem forløbet.

De bedste hilsner fra hele teamet

Meget dårlig oplevelse med Fokusmæglerne...

Vi har som køber haft en dårlig oplevelse med Cecilie fra Fokusmæglerne. Hun har bevidst tilbageholdt vigtige informationer ved boligen. Skulle vi en anden gang rende ind i Fokusmæglerne, vil vi se os nødsaget til at hyre en købers mægler.

15. juni 2019

Hej Anne

Vi er kede af din oplevelse. Vi ved med sikkerheder, at vi ikke tilbageholder vigtig informationer omkring en bolig. Har du mulighed for at kontakte os med info på hvilken bolig du har købt og så vil vi naturligvis undersøge det nærmere.

Mvh. Fokusmæglerne

Køberrådgivning i bedste klasse

Køberrådgivning i bedste klasse.

Jeg brugte Fokusmæglerne til køberrådgivning på det hus jeg netop har købt.
Meget professionel rådgivning. Jeg havde set mig forelsket i et hus, så jeg var helt blind for prisen var alt for høj.
Men Fokusmæglerne fik mig til at indse at det var alt for dyrt i forhold til hvad man kunne få i nærheden. De brugte en del tid på at vise mig hvad man ellers kunne få for billigere penge. Hvorfor prisen var urealistisk høj.
De brugte meget mere tid end jeg havde regnet med og jeg følte de gik helhjertede ind i opgaven. Ville det bedste for mig.
Jeg endte op med at købe et andet hus, hvor interessen var meget stor fra andre købere. Men pga. dygtig rådgivning fik jeg huset en meget lille prisstigning.

Tak Fokusmæglerne

12. oktober 2018

Kære Christian

Tusind tak for din anbefaling. Det betyder virkelig meget for os. Det var en fornøjelse at hjælpe med at prisforhandle. Håber stadig at du er glad for huset og at alt er vel hos dig :-)

Dygtige og kompetente mæglere

Vi har haft en fantastisk glæde af at sælge vores lejlighed på Amager med hjælp fra Fokusmæglerne. Det er både søde og fagligt kompetente mæglere, der altid er til at få fat på og som satte sig grundigt ind i alt omkring bygningen før de holdt fremvisninger. 5 kæmpe stjerner fra os :)
Mvh Jens og Camilla

8. maj 2017

Hej Jens og Camilla

Tusind tak for jeres søde anbefaling af os. Den er vi meget glade for :-)

Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)