2,8

Middel

Loopband van 1200 euro gekocht

Loopband van 1200 euro gekocht. Levering was vrij snel maar na het inspecteren van de loopband zat hij vol krassen, deuken, niet goed in elkaar waaronder onderdelen die ipv mooi in elkaar horen te zitten gwn over elkaar heen schuiven. Daarnaast is het voor ons onmogelijk om hem goed in elkaar te steken aangezien we het geheel open moeten maken en we dan al zeker onze garantie kwijt zijn.

Contact opgenomen met de klantendienst, na lang wachten As hun oplossing om 30 euro terug te betalen aangezien het geen functionele schade is en de loopband wel degelijk werkt.
Koop je loopband of toestel beter ergens anders waar je een degelijke service krijgt in plaats van deze oplichters.

5. december 2025

Excellent leadership skills

Excellent leadership skills, teachers are friendly and great, very helpful and explain in detail when needing help. I would recommend the course as it is 10 weeks and you also able to get work done outside of class. If teachers and available

28. maj 2023

My experience with Focus fitness has…

My experience with Focus fitness has been great. My confidence levels have grown throughout the course. The staff here are amazing, All having the collective goal of helping you achieve an harness your potential. Thank you Focus Fitness. In particular
Marky P.

16. november 2022

Bol.com onwaardig

Meteen na bestelling hier mailtje gestuurd naar hen dat ze niet mochten verzenden, want uit reviews bleek hun materiaal van slechte kwaliteit te zijn. Ze sturen het toch op, dus moesten we dat retour sturen. Retour werd correct geleverd aan hen volgens bol.com zelf waarna het eindeloze wachten op de terugbetaling begon. Ondertussen is deel twee van de retour door focus/bol zélf geannuleerd, gelukkig hadden we hier screenshots van genomen dat die retour weldegelijk bij hen goed was aangekomen. Malafide praktijken hoor dit. Ondertussen is na lang klagen en aandringen deel 1 van de retour terugbetaald en eisen we asap deel 2 terugbetaald te zien, desnoods via juridische weg. Beste mensen, u bent gewaarschuwd. Zonde ook dat bol.com samenwerkt met zulke bedrijven, bedrijven zoals deze bezorgen bol een slechte naam.

2. december 2020

Er dette din virksomhed?