2,4

Under middel

Dårlig kommunikation

1 til 2 dages leveringstid siger de? Alle priser er inkl. moms og mit tilbud var først med fri forsendelse. Det passer ikke og det er noget rod, især, når man ikke får ordrebekræftelse og ikke kan nå dem på den telefontid og email, de har opgivet. På fjerdedagen har jeg modtaget en bæresele, som ser god ud.

19. december 2024

Værste kundeservice + manglende levering

Kan ikke komme i kontakt med firmaet efter at de kun har leveret halvdelen af min ordre, men trukket penge for hele ordreren.

Jeg har købt 2 stk flytteseler/løfteseler (Ordrenummer #3862) i juni.

Jeg har kun modtaget 1 stk. Da jeg prøvede at kontakte firmaet for at høre hvorfor jeg kun har fået leveret 1, og hvornår jeg kan forvente at modtage den anden, får jeg kun fat i en telefonsvarer og intet svar på mail. Dette er meget underligt og kritisabelt.

I har trukket pengene for varerne, men kun sendt halvdelen af ordreren, og nu er det umuligt at komme i kontakt med jer.

Jeg kan bestemt ikke anbefale at handle med dette firma, da jeg ikke tør stole på virksomheden.

1. juli 2024

Mærkelig virksomhed

Mærkelig virksomhed, der åbenbart sælger både løfteseler, snørebånd og lidt af hvert. Men telefonen tager de konsekvent ikke.
Mine bestilte løfteseler blev leveret hurtigt og effektivt efter 2 dage, og de er helt som forventet, så det burde give 5 stjerner, men mht. kundeservice er der ikke meget at hente, og sært at der er SÅ stor forskel på kunders oplevelser 🧐

8. december 2022

Hi Marianne,

Thank you for your review.

I am deeply sorry for all the inconvenience.

We will try our best to improve our customer experience.

Regards,

Hej Marianne,

Jeg beklager dybt for al ulejligheden.

Vi vil gøre vores bedste for at forbedre vores kundeoplevelse.

Feetunique

Får ikke mine penge retur.

Jeg købte d 4 august et sæt flytteseler til 649 kr. Jeg fortrød mit køb og afhentede ikke varen.
Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet hverken pr mail eller på tlf. Når jeg ringer går tlf svarer på Snørebånd. dk igang.
Jeg har ikke fået mine penge tilbage, og ingen svar fra firmaet.

5. september 2022

Hej Jette.

Jeg undskylder mange gange for at du har måtte vente ekstraordinært længe på svar.

Din ordre er selvfølgelig refunderet nu. Sig til hvis der er andet jeg kan gøre for dig.

God dag :)
Christian

Svarer ikke

Har ringet, skrevet mails, skrevet på Instagram, skrevet på deres hjemmeside osv. og de er umulige at få fat i.
Jeg har ved en fejl ikke skrevet en adresse, men jeg kan ikke få fat i dem så de kan ændre den.

3. december 2021

Hi There,

Thank you for sending this feedback. We appreciate it.

If you have any questions, don't hesitate to contact us at support@feetunique.net.

Please keep safe.

All the best,
Gizelle
Feetunique

Umulig at få kontakt med firmaet, og de beholder folks penge.

Jeg har for over 2 uger siden sendt en pakke retur, som er bleveret afleveret til firmaet d. 27/4-21.
Pp hjemmesiden står der at man får sine penge tilbage indenfor 3 hverdage efter at de har modtaget pakken, men jeg har ikke fået mine penge retur endnu.

De er desuden umulige at få fat på. Jeg har kontaktet dem igennem deres kontaktformular flere gange, og jeg har også forsøgt at få fat på dem på telefon.
Når man ringer, bliver man mødt af en telefonsvarer for et andet firma, og hvis man ligger en besked, så bliver denne også ignoreret.

Jeg anbefaler på det kraftigste at man køber sine varer fra andre butikker.

11. maj 2021

Manglende levering

Vi har d. 19. februar bestilt og betalt for nogle flytteseler med 1-2 dages leveringstid. De er nu d. 25. februar ikke ankommet, og vi har ikke hørt mere fra dem. Vi står og skal flytte på lørdag, så vi mangler flytteseler og kan efterfølgende ikke bruge dem til noget.

25. februar 2021

De er umulige at få fat på, på telefon & over dobbelt pris

De er umulige at få fat på, på telefon (8 forsøg inden for åbningstid over 1½ uge) og efter 1 uge svarede de på mail, at jeg skulle ringe for at aftale om returning af varen.
Derudover sælger de et produkt (shoulder dolly) til 649 kr, som koster $35-40 i USA og du kan få det fra Tyskland inklusiv levering og moms til €40. Jeg undrer mig over deres markedsføring der i årevis har vist en overstreget pris på 1.300 kr.

22. maj 2020

Hi TBH,

I am very sorry our warehouse has been a bit busy, however, this is no excuse.

Please confirm if you were able to return your order.

We try our best to make our prices as affordable as possible.

Kind Regards,
Flytterselv

Hej TBH,

Jeg er meget ked af, at vores lager har været lidt travlt, men dette er ingen undskyldning.

Bekræft, hvis du kunne returnere din ordre.

Vi prøver vores bedste for at gøre vores priser så overkommelige som muligt.

Med venlig hilsen,
Flytterselv

Helt perfekt og super hurtig levering.

Helt perfekt og super hurtig levering.
Var lidt skeptisk da firmaet kun havde en bedømmelse og betaling kunne ikke ske med Dankort.
Nu har de så 2 :-)

25. september 2019

Hi Jan,

Thank you for your fantastic review.

I am happy to hear that you have received your order and that you had a great experience with us :)

I look forward to hearing from you again.

Regards,

Hej Jan,

Tak for din fantastiske anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har modtaget din ordre, og at du havde en fantastisk oplevelse med os :)

Jeg ser frem til at høre fra dig igen.

Hilsen,

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, kom dagen efter jeg bestilte flytteselerne, kan kun anbefales. 11/12-2017

11. december 2017

Hej Niels.

Tak for din fine anmeldelse. Håber at selerne lever op til forventningerne. :)

//Claus
Flytterselv.dk