Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Se mere
Heb een kleed besteld bij dit bedrijf . Het duurde langer voordat het er was . Toen het eindelijk er was , heel blij de verpakking geopend en het is een totaal ander kleed dan besteld . Stuur ik ee... Se mere
Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Se mere
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Se mere
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Holland
- 020-2614723
- vragen@flycarpets.nl
- www.flycarpets.nl
Svarer typisk inden for 2 uger
Great products and service plus value for money
I'm a repeat customer because Flycarpets offers great quality, great HUMAN service, value for money and prompt delivery.
Totaal ander kleed gekregen
Heb een kleed besteld bij dit bedrijf . Het duurde langer voordat het er was .
Stuur ik een mail met fotos van het kleed en wat ik heb besteld krijg ik melding dat hun mailbox vol zit . Het kleed is opzich prima maar ik wilde dat kleed wat ik besteld had (scandinavisch met cirkels) . Hoe gaan jullie dit oplossen? Zit niks bij voor formulier of wat dan ook ....
Heel tevreden over de aankoop
Heel tevreden over de aankoop. Heel mooi assortiment.
Vloerkleed
Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen.
Precies zoals omschreven onwijs blij mee
Mooie kwaliteit!
‘s avonds besteld, dag nadien geleverd
‘s avonds besteld, dag nadien geleverd
Goede, scherpe prijs
Een mooi vloerkleed!
Een mooi vloerkleed!
Bestelling geplaatst en de volgende dag netjes geleverd
TOP !
Mooi tapijt en zeer snel gekeverd
Snelle levering mooie kwaliteit
It's my first time buying from the…
It's my first time buying from the website and I don't regret it. I'm so happy with my carpet. It's exactly like in the picture.
The quality is perfect
Thank you very much
Is een mooie kleed en snel gekregen.
Is een mooie kleed en snel gekregen.
We zijn er heel blij mee

Besvarelse fra Flycarpets
Het is zeer goed van kwaliteit, mooi kleed, en netjes bezorgd door gls
Aan prijzing prima, goede webside
Duidelijke beschrijving
Wat je ziet zo krijg je het ook thuis
Zeer stevig verpakt.

Besvarelse fra Flycarpets
Het is een prima bedrijf,vanaf het…
Het is een prima bedrijf,vanaf het begin van de bestelling tot het afleveren van het tapijt.Ik zou zeggen ga zo door,mijn complimenten.

Besvarelse fra Flycarpets
Goede service en snelle bezorging
Goede service en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden met mijn vloerkleden.

Prima prijs / kwaliteit tapijten
mooie tapijten voor een zeer vriendelijke prijs .
de service / website is ook senior vriendelijk ingedeeld .
Bezorgtijd vind ik zeer acceptabel.

Besvarelse fra Flycarpets
Bestelling van 17-06 is niet geleverd…
Bestelling van 17-06 is niet geleverd tot op heden (20-06-2026). Ook geen berichtgeving verder ontvangen!

Besvarelse fra Flycarpets
De website was overzichtelijk en…
De website was overzichtelijk en duidelijk.
Het vloerkleed werd keurig netje en op tijd afgeleverd.

Duidelijke website
Duidelijke website, super emailservice met updates verzending en tapijt voldoet aan verwachtingen!

goed en betrouwbaar
bestelling weer netjes en op tijd geleverd. klantenservice snel en respectvol.

Ongelooflijk snel gehandeld
Ongelooflijk snel gehandeld, op zondag besteld, zelfde dag al verzendlabel aangemaakt, maandag verzonden, dinsdag binnen. Goed verpakt en kleed van goede kwaliteit.