Verdens dårligste kundeservice!
I december 2023 fik jeg en månelampe i julegave, som jeg var virkelig glad for.
Et halvt år senere virker den desværre ikke og jeg kontakter Flowlow omkring reklamationen.
Deres telefonnummer virker bare ikke, så man kan ikke kontakte dem telefonisk. Og min mail svarer de ikke på. Først næsten 2 måneder senere efter jeg har rykket for svar, ringer de tilbage og vi aftaler at jeg skal sende lampen retur, så de kan kigge på den…
Jeg får den tilbage med det svar, at de har testet den og den virker som den skal. Problemet er bare, at den stadig ikke virker! Den vil ikke svæve og vi skal hver gang bruge ca. 10 minutter på at finde det helt rigtige spot, hvilket jeg ikke synes kan være rigtigt?! Og til sidst virker den slet ikke…
Både jeg og min kæreste kontakter Flowlow flere gange uden held og rykker for svar og vores utilfredshed. Først lang tid efter få jeg svar om at de beklager oplevelsen og gerne vil sende mig en helt ny, hvis jeg sender min månelampe retur igen.
Så det gør jeg - og har intet hørt siden eller fået tilsendt en ny månelampe som lovet!
Hele processen har taget over et halvt år og jeg er både sur og utilfreds med den ikke-eksisterende ‘service’ der har været!
Hele vejen igennem har vi skullet skrive mange mails og rykke for svar. De gør det bestemt ikke nemmere, når man ikke kan kontakte dem telefonisk.
Og jeg føler mig så snydt, ved ikke at have fået en ny lampe som aftalt. Det synes jeg på ingen måde er i orden!
Flowlow har nogle super fine produkter - men jeg handler ALDRIG der igen og vil bestemt heller ikke anbefale andre det!