Verkoper was top. Alleen als men het afval van het leggen van vinylvloer, grote hard kartonnen buizen en reepjes vinyl weg wil na het plaatsen kost je dat 70€ extra. Ja dan doe je het wel ze... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De levering is een ramp communicatie is ook een ramp ging tussen 10 en 12 uur geleverd worden niet dus gebeld 11.00 uur ze vertrekken nu van wilrijk 12.00 uur nogmaals gebeld onderweg en zouden max no... Se mere
Duizend complimenten voor The Floorhouse Lochristi. Ik heb voor de eerste keer meegemaakt dat een project perfect is verlopen en werd uitgevoerd. Vanaf het 1e bezoek in de winkel tot details besprek... Se mere
Prima service. We hadden eerst voor parket gekozen en opmeting was gebeurd maar door onvoorziene extra kosten in onze verbouwing wilden we owv budget overschakelen naar rigid vloer en die zelf plaatse... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Leverandør af træ- og laminatgulve
- Entreprenørmaskinforhandler
- Gulvlægger
- Gulvforretning
- Marked for byggematerialer
Skrevet af virksomheden
FloorHouse is uw adres voor aankoop, plaatsing, onderhoud en renovatie van parket, laminaat, tegels, rigid vloeren click-kurk en click-vinyl. In onze overzichtelijke winkels in Antwerpen, Aartselaar, Wommelgem, Turnhout, Gent, Lochristi en Hasselt kunt u genieten van ons grote gamma, de laagste prijzen en de beste service. U kunt natuurlijk ook over de vloer komen bij de FloorHouse Online Shop.
Kontaktoplysninger
Boomsesteenweg 59, 2630, Aartselaar, Belgien
- 0032 3 887 17 87
- info@floorhouse.be
- www.floorhouse.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede laminaat voor ons gebruik.
Goede verkopers in Hasselt. Niet opdringerig. Voor ons een goede laminaat voor op de slaapkamers en voor het bedrag dat we eraan wilde geven.
Op zoek naar vloer bekleding
Zeer veel uitleg gekregen over diverse vloedbekledingen en met hulp een juiste keuze kunnen maken .
Bij afhaling van mijn bestelling waren die gasten super vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk bedankt hiervoor
Goede kwaliteit van de materialen.
Goede kwaliteit van de materialen.
Enkel had de verkoper wat meer productkennis moeten hebben en geen extra dampscherm en tape moeten aansmeren wanneer dit al in de duurdere ondervloer zit.
Producten zijn wel top.
Topservice en vriendelijke afhandeling.
Topservice en vriendelijke afhandeling.
Ok telefonisch heel correct verder geholpen.
Alleen leverancier niet anoniem laten bellen.
Vlotte service
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Goede prijs/kwaliteit.
Vlotte service. Het gratis ter beschikking stellen van een camionette is een pluspunt!
Klikvynil besteld en 3 weken bericht niet meer leverbaar
Klikvynil in promotie besteld en betaald en 3 weken later krijg ik nu bericht dat deze niet meer geproduceerd zal worden. Sorry maar dit vind ik onbegrijpelijk.

Besvarelse fra FloorHouse
Vriendelijke en behulpzaam!
Duidelijke uitleg en eenvoudig afhalen…
Duidelijke uitleg en eenvoudig afhalen op afspraak
Ik heb onze vloer gekocht in Schoten
Ik heb onze vloer gekocht in Schoten. Verkoper was zeer vriendelijk en gaf duidelijk advies. Hij was aanwezig bij vragen, maar gaf ons tegelijkertijd de ruimte om rustig te kiezen. Zeer fijn winkelen bij hem!
Algemeen tevreden specifiek ook fijne…
Algemeen tevreden specifiek ook fijne communicatie gehad met Eric van Floorhouse Schoten

Besvarelse fra FloorHouse
positief
Er is een zeer groot aanbod. Het onthaal door de medewerkers is altijd sympathiek. Technische uitleg voor de zelfplaatser kan beter. Gratis gebruik van de floorhouse bestelwagen is een topper.
Goede service, jammer van het verkeerde advies ivm het gebruik van een sealer.
Goede en vriendelijke service.
Duidelijke afspraken en kwaliteit
Duidelijke afspraken, kwaliteitsvolle producten, uitstekende dienst na verkoop.
Goede info, goed product, goede service; bv gratis bestelwagen voor 40km afstand
Laminaat snijder gratis
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Zeer behulpzaam en vriendelijk! Ook het gebruik van de camionette vind ik een pluspunt!
Læs mere om andre typer anmeldelser.