Svindelfirma
Svindelfirma, sender ALDRIG varen du har betalt for. Når du klager sender de standardsvar tilbage hver gang. De er en ren samling forbrydere
Efter 2 måneder har jeg stadig ikke modtaget min pakke.Jeg har skrevet til support, men de hjælper overhovedet ikke. Siger bare, at jeg skal være tålmodig og vente.
Jeg gætter på, at mine varer er tabt - iflg. det trackingnummer, jeg har fået, har pakken ligget en måned i et center i Kolding.
PAS PÅ. Jeg har købt 1.par 'støvler' som på billedet var læder og rågummi. Fik et chok da de nåede frem. Det er i den grad fake! Det er et ubeskrivelig matriale. Ovenikøbet så uheldig, ved uheld, at trykke x 2 da jeg ikke fik besked om ,at første var gået igennem 🙄. Jeg har skrevet mange gange, og får hver gang sammen besked: Du har fået, hvad du har bestilt og kan derfor ikke returnere.
Ovenikøbet kommer man til at betale told. Jeg har godkendt et beløb og kom til at betale et andet og højere beløb.
Vil advarer mod denne virksomhed!
Jeg købte et par silikone-overtræksfutter. Jeg havde dem på een gang indenfor i et hus jeg malede og så var der gået hul i sålen to steder. Jeg skrev til firmaet, som skrev de ville vende tilbage, men først efter jeg rykkede dem skrev de: “our warehouse can't confirm when and by whom the damage was caused, because it has been more than 15 days since the courier delivered your parcel and got your signature.”
Så jeg kan kun sige - dårligt firma med dårligt produkt.
Det er så billigt, at det næsten ikke kan passe.