Hieronder een kopie van mijn mijn bericht aan Flex student verhuisservice wat ik ook heel graag hier wil delen: 'Ik wil nogmaals mijn dank en waardering uitspreken. De verhuizing van mijn... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Since our first house move to every small and sometimes big jobs, like fixing lights on high ceilings of attic, plumbing 😯 problems, getting the bathroom renovated, Flex Student has been my trusted g... Se mere
Dankzij de hulp van flex student verhuis service verliep mijn verhuizing gesmeerd. De verhuizers zaten niet stil, maar planden vooruit en zetten een tandje bij op de momenten dat dat nodig was. Zeker... Se mere
Keurig bedrijf. Ze zijn stipt op tijd en werken heel nauwkeurig. Producten zijn netjes ingepakt met de door hun eigen meegenomen bescherming en vervolgens veilig ongedeerd verhuisd naar de nieuwe loca... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn een professioneel, goedkoop en vertrouwd verhuisbedrijf in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van zakelijke en particuliere inboedels tegen de scherpste prijzen. Tot op heden konden wij meer dan 2000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf. U kunt met ons professioneel verhuisbedrijf uw gehele inboedel goedkoop verhuizen. Alle soorten werkzaamheden die komen kijken bij een verhuizing zoals: Inpakwerkzaamheden, (de)montage van uw meubels en/of kluswerkzaamheden. Ook losse transport van o.a. IKEA meubilair.
Kontaktoplysninger
Parallelweg 34, 2525 NB, Den Haag, Holland
- 070-3893890
- sales@flex-student.nl
- www.flex-student.nl
Hele fijne verhuizing gehad dankzij de…
Hele fijne verhuizing gehad dankzij de hulp van Atheer, Hatem, Kassim !
Alles verliep heel vlot
Netjes en snel gewerkt
Netjes en snel gewerkt. Prima service van Tonnie en Amar.
De jongens hebben ons fantastisch…
De jongens hebben ons fantastisch geholpen ze waren netjes optijd en hebben goed werk geleverd!
To de volgende x!!!!
Goede service! De jongens hebben heel hard gewerkt en alles was snel in mijn nieuwe huis. Ze waren later dan afgesproken, maar dat kwam door onmacht (quarantaine corona). De tijd hadden ze goed ingehaald. Raad ze zeker aan! Tip; een noodtelefoon die in het weekend in de ochtend bereikbaar is zou fijn zijn.
Goed gegaan de jongens Ze hebben het…
Goed gegaan de jongens Ze hebben het goed gedaan de kastjes en de beste
Top, aanrader!
Verhuizers waren top; ruim op tijd en werkten alles enorm snel af! 0 klachten, alleen maar positief. Ze maakten een dagje verhuizen veel beter!
Hanni Gigi fijn gewerkt!
Top verhuisd!
Met dank aan Hani en Mohammed voor de vlotte verhuizing. Jullie zijn toppers! Voorlopig hoef ik niet te verhuizen, maar kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen. Prima service.
Amazing moving service
Amazing moving service. It was faster than we expected. The guys were friendly and helpful enough. Best service in holland. Definitely recommended
Sam en Qasm waren de verhuizers
Sam en Qasm waren de verhuizers. Super professioneel en heel snel geregeld! Niks dan lof!
Super geholpen vandaag door de twee…
Super geholpen vandaag door de twee heren van Flex student! Tony en Sam zijn super vriendelijk, harde werkers, dachten mee en zijn snel!
Zeker aan te bevelen. Hartelijk dank voor de hulp en de regeltalenten van de manager :-). Top!
2 geweldige verhuizers die ons super…
2 geweldige verhuizers die ons super goed geholpen hebben met verhuizen. Een super service en zeer vriendelijke personeel, zeer zeker een aanrader
Super goed
Goed gewerkt!
Aardige jongens.
Weten wat en hoe ze het moeten doen.
Ik zou ze aanbevelen!
Prima afspraken
Prima afspraken, aardige verhuizers, netjes gewerkt.
Perfecte verhuizing en supersnel
De verhuizers hebben keurig hun werk gedaan.
Geen beschadigingen en het was zo klaar
Enorm blij met de dienstverlening
Enorm blij met de dienstverlening. Rekening viel lager uit dan de offerte. Nette heren die het ook niet erg vonden om nog even een lamp van het plafond te halen. In de nieuwe woning deze ook weer opgehangen. Ikea karton mocht ik ook aan ze meegeven. Top service.
2 toppers
2 top Kerels, verhuizing was zo klaar en zelfs de grote zware dingen waren geen probleem
Goed gewerkt
Goed gewerkt, toffe jongens. goeie verhuisbedrijf raad ik iedereen aan.
Fijne verhuisservice
Super snelle, professionele werkers. Aardige mannen en fijn contact.
Læs mere om andre typer anmeldelser.