Bestilte en ny flagstang via hjemmesiden. Det var nemt og ligetil. Vi bestilte en samlet pakke med det hele inkl. opsætning. Flagstangen blev leveret og opsat på leveringsdagen. Gode anbefalinger h... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Flagbutik
Flagstænger, flag, hegn og stolper.
Lunderskovvej 7A, 6600, Vejen, Danmark
- 6616 0026
- kontakt@flagstang.dk
- www.flagstang.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Meget professionel opsætning af…
Meget professionel opsætning af flagstang. Fin bearbejdning af selve stangen.
-Upfront advarsel om leveringstid pga…
-Upfront advarsel om leveringstid pga ferie.
-Villighed til at besvare trælse spørgsmål.
-Superhurtig opstilling.
Den bestilte flagstang kom den aftalte dag og blev båret helt ind i haven.
Tusinde tak for god service.
Super service hele vejen
Jeg ringede og havde et par spørgsmål, inden jeg bestilte flagstang mm.
Super sød og kundevenlig kvinde, meget behagelig samtale.
Montøren var ligeså omgængelig, og udførte arbejdet 100% professionelt 👍🏻
Nemt at handle og superservice.
Alt som aftalt.
Hurtigt levering og godt produkt
Uærligt forløb vedr. justering
Efter et ellers ukompliceret forløb med køb og montering af flagstang hos Flagstang.dk, kom der desværre skår i glæden ved en efterfølgende reklamationssag.
Vores flagstang viste sig at være skæv, og jeg kontaktede virksomheden for at få den rettet op. Via e-mail skrev jeg, at de gerne måtte sende en montør forbi, hvis de alligevel var i området – dette blev bekræftet af virksomheden.
På dagen talte min kone med montøren, som også bekræftede, at vi ikke skulle betale. Dagen efter modtager vi dog en faktura på 499 kr. for kørsel (justeringen var givet 100 % rabat på).
Det virker uærligt først at oplyse, at det ikke koster noget, og efterfølgende sende en regning. Virksomheden havde alle forudsætninger for at afstemme pris og betaling på forhånd, men valgte tydeligvis at undlade dette.
Efter telefonisk dialog med Marcello Basile i dag står det klart, at virksomheden ikke mener at have gjort noget forkert.
Den flagstang, vi havde planlagt at bestille til min mors fødselsdag, og den anden til sommerhuset, bliver derfor ikke bestilt her. Hold jer væk – eller få ALT på skrift, så I ikke bliver snydt.

Besvarelse fra Flagstang
Bestilt flagstang og opsætning
Bestilt flagstang og opsætning, det hele gik så fint, dejligt med en håndværker, hvor der ikke er nogen problemer, og som er venlig og i godt humør. Hjemme side er nem, firma kan anbefales. 👍
God kvalitet og hurtig levering 👍
Modtog i dag en 11m flagstang
Modtog i dag en 11m flagstang, fuldstændig iht aftale. Vippebeslaget var udleveret for 8 dg siden og kunne afhentes efter lukketid.👍
Har talt med 3 forskellige medarb., der alle udviste utrolig stor kunde betjening og venlig tone.
Nemt og alt gik 100% som lovet.
Købte en 8m flagstang inkl. montering og flag.
Blev ringet op for at aftale en tid inden for den periode som var oplyst. Montøren (Poul fra Viborg) kom helt som aftalt, havde totalt styr på det, og er i øvrigt en rigtig behagelig mand.
Vi synes prisen er rigtig skarp og det leverede produkt lever 100% op til forventningerne.
Hurtig og som bestilt
Nemt og hurtigt at handle online hente…
Nemt og hurtigt at handle online hente i Lundeskov