FITSHOP.DK Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 55 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes høje kvalitet og funktionalitet, som ofte lever op til forventningerne. Den samlede serviceoplevelse, inklusive personalets hjælpsomhed og kompetente rådgivning, roses som fremragende. Mange fremhæver også den hurtige og problemfri levering, samt den effektive håndtering af ordrer. Dog oplevede nogle, at leveringsprocessen var langsommelig, og at fragtfirmaet ikke altid overholdt aftaler eller kommunikerede tilstrækkeligt om forsinkelser, hvilket førte til frustration over manglende leverancer og spildt ventetid.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkter, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, idet mange roser den hurtige ekspedition og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode og hurtige service... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, og mange roser den lækre kvalitet, der lever op til forventningerne.... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver den fremragende service og hjælp, de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Havde bestilt Force USA C20 multirack, sliding bench, vægtplader, og gulv til stort hjemmefitnessrum. Jeg fik Fitshop til at installere gulv, samle maskinen, og sætte det hele op. Alt gik nemt og smer... Se mere

Et træningsbænksæt i gave - modtageren er meget tilfreds med kvaliteten. Blev sendt fra Tyskland - der gik lidt galt med speditøren, men det blev ordnet så de leverede til tiden. God kundeservice hos... Se mere

Vi har fået en fantastisk kundeservice: Hjælp til et praktisk problem mht. fjernbetjening til gå-bånd og ny betjeningsvejledning pr. mail. Gå-båndet var købt i 2022, og alligevel var vores ordre stad... Se mere

Jeg købte en spinning bike Cardiostrong IB50 det er den mest lækre spinning bike jeg noglesinde har prøvet den er dejlig af kører på man kan kører mange programmer på den kører kino map er fedt af cyk... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Engrossalg af fitnessudstyr

Din træningspartner når det gælder fitnessredskaber og -tilbehør. Med over 7.000 forskellige produkter og motionsredskaber, kan vi hjælpe dig med at opnå dine personlige træningsmål. Er du interesseret i redskaber til privat- eller erhvervsbrug? Vores kvalificerede og sportsbegejstrede medarbejdere yder kompetent vejledning over telefonen, via livesupport eller giver personlig rådgivning i vores butikker Se hele vores sortiment på www.fitshop.dk Besøg vores butik/showroom i Brønshøj (Tlf.: +45 38281080) eller Slesvig (Tlf.: +45 80901650) og test vores motionsudstyr til privat og professionel brug. Test og sammenlign forskellige redskaber direkte i en af vores fagbutikker!

Svarer typisk inden for 2 uger

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venlige og meget professionelle…

Venlige og meget professionelle medarbejdere. Jeg fik super god rådgivning og kom hjem med nogle fede produkter, som jeg er rigtig glad for.

11. april 2024

Hej Emil,
Mange tak for at dele din oplevelse, med at handle hos os, med os. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit købte udstyr!
Dbh Fitshop

Kompetent og venlig vejledning. Stort udvalg. God butik.

27. marts 2024

Hej Theis,

Tak for din positive feedback på din oplevelse med at handle hos os, den er vi meget glad for.

God påske.

Dbh Fitshop

Handlede fysisk i butikken i kbh

Handlede fysisk i butikken i kbh.
Super god og venlig service - klar til at hjælpe med det du leder efter!

22. marts 2024

Hej.

Tak for din positive tilbagemelding på din oplevelse med os i butikken. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med det, du skulle bruge.

Prof side.

Fair pris. Godt sammensat produktbeskrivelse. God opfølgning. Tryghed i købet

21. marts 2024

Hej Søren,

Tak for din positive tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os. Det betyder meget for os.
Rigitg god weekend.

Rigtig god service

Købte en motionscykel som efter samling derhjemme afgav mærkelige lyde. De kom straks og afhentede den samt medbragte en ny samlet. ingen problemer.
Handler gerne her igen

18. marts 2024

Hej C Andersen,

Mange tak for din positive tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os. Vi er rigtig glade for, at vi har kunne yde en tilfredsstillende service for dig.

Bliver der andet med cyklen, skal du altid bare kontakte os igen. Vi er her for at hjælpe.

Virkelig god butik

Blev mødt af virkelig godt og venligt personale der var gode til at vejlede. Fik det vi skulle til en god pris. Kan varmt anbefales for alle der skal have godt fitness udstyr

12. marts 2024

Hej Christian,

Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde det helt rigtige :)

Hjemmesiden lovede 1-2 leveringsdage

Hjemmesiden lovede 1-2 leveringsdage, pakken kom efter 8 dage. Produktet var som det skulle være, indpakningen var jammerlig og prisen nogenlunde som alle andre steder.

8. marts 2024

Hej Jean,

Tak for din feedback på din oplevelse med at handle hos os. Vi er glade for, at du er glad for det bestilte, men det lyder som om, pakken kan have været beskadiget under levering.

Husk at du altid kan tage billede af pakken, hvis du er bekymret for, om evt fragtskade kan have påvirket produktet.

Du er altid velkommen til at vende tilbage til os, hvis du har brug for hjælp med dit produkt.

Fantastisk service

Fantastisk service. Vores 12 år gamle cross-maskine virkede pludselig ikke mere. Efter en dialog via mail sendte Fitshop først en ny computer og da det ikke virkede, sendte de en ny adapter. Vores cross-maskine er nu så god som ny. Vores næste træningsmaskine vil helt sikkert blive købt hos Fitshop.

6. marts 2024

Hej Helle,

Mange tak for at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med din crosstrainer, og bliver der andet, skal du altid bare vende tilbage.

Rigtig god dag.

Kompetent vejledning & gode produkter

Flot butik, og kompetente rådgivere med stor viden indenfor løbebånd, som jeg skulle investere i. Levering og kvalitet har bestemt levet op til de ønsker jeg havde. Klar anbefaling.

Hej Ulrik,

Tak for din positive tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os! Vi er rigtig glade for, at vi har kunne give dig en god oplevelse ifm køb af dit nye løbebånd.

Dbh Fitshop

Defekt Crosstrainer - ingen respons på reklamationen.

Vi modtog vores Crosstrainer lidt forsinket, men dog inden for rimelig tid. Dog da vi samler den og skal prøve den første gang opdager vi at displayet ikke virker. Det tænder, men går lidt så stille ud og kan ikke tændes igen før maskinen er slukket og startes igen. Vi har indsendt en reklamation for mere en uge siden og intet hørt, så snart udløber vores fortrydelsesret også, hvilket jeg er ret træt af. Jeg forventer der snart kommer en løsning. Gider ikke have en maskine stående til knap 3000 kr uden at kunne bruge den. Det er jeg ret utilfreds med.

1. marts 2024

Super nemt

Super nemt. Super hutig levering. Varen er lige præcis som forventet og beskrevet.

Hej Bjarke,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for dit købte udstyr.

Dbh Fitshop

Produktet levede 100% op til…

Produktet levede 100% op til forventningerne og hele købsforløbet gik problemfrit.
Konkurrencedygtige priser, hurtigt ekspedition og relevant information gennem hele processen.

7. februar 2024

Hej Tor,

Tak for din positive tilbagemelding. Det betyder meget for os, at vi har kunne give dig en god oplevelse med dit køb hos os.

Hurtigt og godt

Alt levede op til forventningerne.

Hej Nichlas,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at handle hos os, og du skal altid være velkommen tilbage.

God rådgivning og pris.

God rådgivning og pris.
Super god oplevelse!

22. februar 2024

Hej Søren,

Tak for din positive tilbagemelding :)

Dbh Fitshop

Købte et Taurus Multi Squat Rack Pro på…

Købte et Taurus Multi Squat Rack Pro på hjemmesiden og med ekstra udstyr, hele oplevelsen var gennemført fra start til slut. Kan varmt anbefale dem.

16. februar 2024

Hej Kasper,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at købe dit træningsudstyr hos os, det betyder meget for os!