Jeg forventede mig ikke det store, men fik den flotteste fileterede lakseside 2,1 kg, varmrøget kulmule og en blæksprutte. Det er så lækre og kurante stykker fisk. Laksen er færøsk og er den h... Se mere
Bestilte en forsendelse røgede fisk til fars dag. Super kvalitet fisk, meget bedre end supermarkedskvalitet. Bestilte fiskene sent på aftenen. Ordren blev sendt 13:42 dag derpå, og blev modtaget 07:... Se mere
Hurtig levering og fantastisk kvalitet! Vi bestilte en fiskekasse fra Thisted og blev imponeret over, hvor hurtigt den blev leveret - helt til Langeland og inden for den lovede korte leveringstid... Se mere
Fiskehuset Thisted er en stolt lokal virksomhed, hvor den personlige service og den gode kundeoplevelse altid er i centrum. Vi er kendt for vores unikke udvalg af frisk fisk, røget fisk fra vores eget røgeri, og ikke mindst vores THY-Sild og andre håndlavede specialiteter. Vores hjerte banker for kvalitet, og derfor producerer vi selv lækre salater og dressinger som vores cremede reje- og skaldyrssalat, smagfulde lakserillette og vores populære grove remoulade. Alt laves med omhu og en forkærlighed for de bedste råvarer. Vi tilbyder levering af fisk og specialiteter i hele Danmark (til brofaste adresser) fra tirsdag til fredag, så du nemt kan få friskhed og smag leveret direkte til din dør. Med daglig afhentning af fisk fra Hanstholm Fiskeauktion sikrer vi den højeste kvalitet – både til private og til virksomheder. Bæredygtighed er en hjørnesten i vores forretning, og vi stræber altid efter at skåne miljøet, både i vores produktion og i vores transport. Vi tror på ærlig kvalitet, og det er noget, du kan smage i hvert eneste produkt fra vores butik i Thisted. Men vi stopper ikke der! Vi driver også restauranten 'Sydvendt', som ligger med den smukkeste udsigt over lystbådehavnen og Limfjorden. Her serverer vi alt fra fiskeretter lavet med råvarer fra Fiskehuset til velsmagende kødretter som saftige burgere og grillmad. Vores store buffet, der byder på noget for hele familien, er altid populær – og vi kan næsten garantere, at du ikke går sulten derfra. Uanset om du handler online på fiskehuset.dk eller besøger os i butikken eller restauranten, er du sikker på at få en oplevelse, der kombinerer det bedste fra havet med lokal stolthed og håndværk i særklasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i Thisted!
Havnen 31, 7700, Thisted, Danmark
- 97920986
- mail@fiskehuset.com
- www.fiskehuset.com
Så englene synger!!
Jeg har aldrig fået noget så godt, det er bare en fiskebuffet, som siger sparto til alt. Sådan skal det være, fantastisk velsmagende, frisk og hjemmelavet altsammen, det kan smages!!
Personale så søde og imødekommende, det var vist indehaveren, der gik rundt og spurgte, om alt var i orden, han har da humor, det mener hende, der spiste for to.
Det eneste triste er, at jeg bor i Sønderjylland og var på familiebesøg i Thy, så der lidt langt, men denne fantastiske oplevelse gør mig så stolt af at være ægte thybo, vi kan altså noget!!
Overvejer netbutikken, er begyndt at mobilisere venner og naboer, om de vil være med.
Fantastisk buffet og super sød service
Fantastisk buffet og super sød service
Vi kommer helt sikkert igen
Sikke en fantastisk platte jeg fik der…
Sikke en fantastisk platte jeg fik der fra.
Lækker kvalitet, glæder mig til de åbner.
Jeg er meget tilfreds med fiskehuset…
Jeg er meget tilfreds med fiskehuset .com
Jeg købte torsk, bakskuld, skrog, torskerogn, fars og røget ørred. Alt sammen i absolut fineste kvalitet. Meget friskt og velsmagende.
De største bakskuld jeg endnu har set.
Farsen smager af frisk fisk og ikke af mel, som nogle andre steder.
Røgvarerne var meget fint afstemt - ikke for røgede.
God dialog med Lisbeth inden jeg bestilte. Om at de fisk jeg bestilte ikke var taget med bundtrawl. Så samvittigheden er også på plads.
Levering på is, så varerne var nærmest mere friske end hvis jeg selv skulle cykle hjem med dem fra fiskehandleren.
købte en ugekasse
købte en ugekasse. Meget fin rødfisk, men voldsom dyr 125 gram karrysalet til 50-60 kr.
Så vi synes kassens indhold bestemt ikke svarede til vores forventning både indholdsmæssigt og prismæssigt

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Det er jo ingen hemmelighed for min…
Det er jo ingen hemmelighed for min familie, vores katte og gæster i huset, at jeg eeeeeelsker Fiskehuset i Thisted.
Jeg har været kunde i netbutikken i mange, mange år og jeg "hænger fast" der. Jeg køber ikke fisk andre steder, for den fantastisk udsøgte kvalitet og service, man får der, er svær for andre at konkurrere med!
Når kassen ankommer og man tager låget af, så får man en frisk duft af Vesterhav lige ud i køkkenet. Kattene jamrer, for de kender også fiskene.
Jeg har købt utallige ferske laksesider og det er godt for kolesteroltallet. Fiskehusets ferske laks er færøsk og den er altså mere lækker i forhold til den Norske, man kan købe andre steder!
Fiskehusets koldrøgede ørredsider er lækre, man forstår godt, at den har vundet diplom!
Fiskehusets hjemmerørte fiskefars er lækker og man kan smage, at det er friske fisk der er brugt - og ikke rester.
"Restefiskefars" kan man købe i supermarkedet, men i Fiskehuset er det frisk fisk, de bruger, og det kan man dufte og smage.
Fiskehusets kuller med skindsiden på er ....fænomenale.
Jeg kan ikke nævne fisk de forhandler, der ikke er i
en super kvalitet og næsten lige hevet op fra havet.
Fiskehuset har mange dygtige ansatte, der hver dag knokler for at sende den bedste fisk til kunderne - og tak for jeres arbejde.
Vi spiser med glæde jeres fisk 4-5 gange om ugen, det har vi gjort i mange år nu - og det bliver vi aldrig trætte af!

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Manden og jeg ville forkæle os selv i…
Manden og jeg ville forkæle os selv i dag, da vi har kobberbryllup, og vi kan jo ikke tage nogen steder hen og spise, i denne Corona tid.
Vi bestilte to store stjerneskud (take away ) som var færdige på slaget de var bestilt til.
Det var alle penge værd!
Selv brødet var godt!
Fisken nærmest smeltede på tungen.
Tror det er det bedste stjerneskud vi nogensinde har fået, og vi har spist mange gennem tiden.

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Jeg kan absolut ikke anbefale…
Jeg kan absolut ikke anbefale Fiskehuset Thisted
Det var en meget kedelig oplevelse at modtage ildelugtende og fordærvet tun for flere hundrede kroner og oveni købet ved henvendelse herom blive modtaget med uforståelse og krav om fuldstændig urimelig dokumentation, der bærer præg af mistro og manglende vilje til at indse at varen var fuldstændelig uspiselig. Virkelig dårlig service med ingen kompensation og manglende velvilje til at imødekommende forventelig kvalitet

Lækker fiskebuffet
Vi bestilte fiskebuffet, til ud af huset, hold nu op sikke en lækker oplevelse. Yderst smagfuld og lækker mad, i rigelig mængde. Kan klart anbefales. Vi kommer igen.

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Uovertruffen mad til meget rimelig pris !
Vi havde bestilt jeres fiskebuffet med lune retter den 10.10.20 til frokost og hyggede hele eftermiddagen med vore venner og EN HELT FANTASTISK FISKEOPLEVELSE. Alt var fuldstændig uovertruffent, lækkert og veltilberedt med tilbehør og pynt. Dette kan på det varmeste anbefales - og til 228 kr. pr. pers. Vi kunne slet ikke selv lave alle de lækre retter til den pris. Vi bestiller HELT SIKKERT igen.
Tak for mad ;-)
vh Mette Lyhne

De leverer hver gang
De leverer hver gang. Fin kvalitet og helt som aftalt. Dejligt👍🏻

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Den gang fish & chips var en sølle…
Den gang fish & chips var en sølle oplevelse ift hvordan det SKAL laves. Tydeligt at det var små afskårne fiske rester. Og kun en lille smule med et bjerg af pommes.
Simpelthen en sølle oplevelse af ringeste kvalitet.
du får en stjerne mere for dit svars længe som jeg ikke tager seriøst. Vi var flere som BESØGTE jer men valgte at kun én skulle anmelde for at være fair.
Nu gider jeg ikke bruge tid på det her mere, men når nu du er igang så gør lige rent udenfor så man ikke sidder i stanken af katte tis.
Du ved udemærket godt hvor mange katte der render rundt udenfor jeres dør og fodres langs kajkanten - også af jeres gæster!!! Lidt spuling af terrassen når I åbner kunne hjælpe men det vedkender du så ikke - hellere skyde på jeres kunder.
Never mind!

Det fås ikke bedre
Købte frosne kogte krabbekløer. Det var bare helt perfekte med kødkvaliteten og smagen rigtig fin.
Dernæst en helleflynder. Fik en inspiration af fiskehandel til hurtig og nem tilberedning til ægtemandens fødselsdag. Det smagte simpelthen bare så godt. Og vi er meget fortrolige med både fisk og skaldyr, så dr skal noget til at imponere os! Endelig havde butikken sat håndsprit i indgangen, som man kunne bruge både ved ankomst og udgang. SÅDAN !
Og så ved jeg fra tidligere, at de laver en rigtig god fiskesuppe til “take-away”.

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Har handlet for første gang i…
Har handlet for første gang i Fiskehuset. Jeg er dybt imponeret over hurtig levering, god service og det, at når man åbner køleboksen, er det som at være ved havet. Den stenbiderrogn, som jeg bestilte, var simpelthen så frisk og dejlig. Ikke sidste gang, jeg handler der.

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted
Fantastisk veltilberedt og velsmagende…
Fantastisk veltilberedt og velsmagende produkt.
Servicen er helt i top især når det gælder friske produkter:
Bestilte torsdag aften.
Leveret fredag formiddag på Sjælland.
Produktet var en frostvarer og blev leveret i termokasse med is og var stadig frossen ved levering = MEGET FLOT.

Fuldstændig fantastisk
Første men bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Det var lige præcis som jeg havde håbet. Fantastisk frisk torskerogn som jeg HAR spist den første portion af og det smagte himmelsk. Glæder mig over at jeg bestilte 5 kg da det bare er med at få noget i fryseren så sæsonen kan strække sig lidt længere. Og supergod service og fin hjemmeside så jeg er MEGET tilfreds.

Skuffende og ret dyrt
Skuffende og ret dyrt. Deres hummerbisque smager, som om den er lavet på vand, og ikke vin og fiskefond og andre smagsgiver, som jeg havde forventet. Man kan selv tilsætte vin og fløde skriver de ! Vin skal koges ind og tilsættes i processen ikke efterfølgende.. til en pris på kr 49 for 300g forventer jeg et spiseklart og langt bedre produkt.. De øvrige vare som jeg har smagt er ok, hvorfor jeg har givet 2 stjerner,, Bisquen alene kan ikke trække bare en halv stjerne..

Skuffende service
Skuffende service i forbindelse med mangelfuld bestilling af festmad.

ALTID frisk fisk.
Nu har jeg handlet hos Fiskehuset i 10 år. Altid frisk fisk - det dufter af hav, når vi åbner kassen :-) Der har aldrig været noget som helst at udsætte på det vi har modtaget.
Da vi fik nyhedsmail om, at Post Nord stopper med at levere, besluttede vi at køre til Thisted og besøge Lisbeth og Per og selv tage et STOR portion fisk med hjem.
Sikke dog en fantastisk butik :-) og beliggenheden fås ikke bedre. Vi fik en hjertelig modtagelse og en rigtig god snak med både Lisbeth og Per.
Vi fik selvfølgelig også en stor kasse frisk fisk med hjem (vi havde bestilt i forvejen).
Vi håber det vil lykkes at finde en ny leverandør, så vi fortsat kan få dejlig frisk fisk leveret lige til døren :-)
Glade hilsner fra en trofast kunde fra Fyn
Vi har handlet med Fiskehus i Thisted
Vi har handlet med Fiskehus i Thisted, via netbutikken, gennem en del år nu, og jeg vil hermed sende min allerstørste ros til Jer, I har serviceret os på bedste vis, både ved personlig henvendelse såvel som via mail, og så har vi både kunnet glæde os over super friske fisk, til middagsbordet, fra dag til dag, og dejlige ting til fryseren!
Hermed vores bedste anbefaling!
Hilsen en glad kunde fra roskildeegnen