Fiskehuset Thisted Anmeldelser

4,3

Jeg forventede mig ikke det store, men fik den flotteste fileterede lakseside 2,1 kg, varmrøget kulmule og en blæksprutte. Det er så lækre og kurante stykker fisk. Laksen er færøsk og er den h... Se mere

Bestilte en forsendelse røgede fisk til fars dag. Super kvalitet fisk, meget bedre end supermarkedskvalitet. Bestilte fiskene sent på aftenen. Ordren blev sendt 13:42 dag derpå, og blev modtaget 07:... Se mere

Hurtig levering og fantastisk kvalitet! Vi bestilte en fiskekasse fra Thisted og blev imponeret over, hvor hurtigt den blev leveret - helt til Langeland og inden for den lovede korte leveringstid... Se mere

1. Fiskehandler

Fiskehuset Thisted er en stolt lokal virksomhed, hvor den personlige service og den gode kundeoplevelse altid er i centrum. Vi er kendt for vores unikke udvalg af frisk fisk, røget fisk fra vores eget røgeri, og ikke mindst vores THY-Sild og andre håndlavede specialiteter. Vores hjerte banker for kvalitet, og derfor producerer vi selv lækre salater og dressinger som vores cremede reje- og skaldyrssalat, smagfulde lakserillette og vores populære grove remoulade. Alt laves med omhu og en forkærlighed for de bedste råvarer. Vi tilbyder levering af fisk og specialiteter i hele Danmark (til brofaste adresser) fra tirsdag til fredag, så du nemt kan få friskhed og smag leveret direkte til din dør. Med daglig afhentning af fisk fra Hanstholm Fiskeauktion sikrer vi den højeste kvalitet – både til private og til virksomheder. Bæredygtighed er en hjørnesten i vores forretning, og vi stræber altid efter at skåne miljøet, både i vores produktion og i vores transport. Vi tror på ærlig kvalitet, og det er noget, du kan smage i hvert eneste produkt fra vores butik i Thisted. Men vi stopper ikke der! Vi driver også restauranten 'Sydvendt', som ligger med den smukkeste udsigt over lystbådehavnen og Limfjorden. Her serverer vi alt fra fiskeretter lavet med råvarer fra Fiskehuset til velsmagende kødretter som saftige burgere og grillmad. Vores store buffet, der byder på noget for hele familien, er altid populær – og vi kan næsten garantere, at du ikke går sulten derfra. Uanset om du handler online på fiskehuset.dk eller besøger os i butikken eller restauranten, er du sikker på at få en oplevelse, der kombinerer det bedste fra havet med lokal stolthed og håndværk i særklasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i Thisted!

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Så englene synger!!

Jeg har aldrig fået noget så godt, det er bare en fiskebuffet, som siger sparto til alt. Sådan skal det være, fantastisk velsmagende, frisk og hjemmelavet altsammen, det kan smages!!
Personale så søde og imødekommende, det var vist indehaveren, der gik rundt og spurgte, om alt var i orden, han har da humor, det mener hende, der spiste for to.
Det eneste triste er, at jeg bor i Sønderjylland og var på familiebesøg i Thy, så der lidt langt, men denne fantastiske oplevelse gør mig så stolt af at være ægte thybo, vi kan altså noget!!
Overvejer netbutikken, er begyndt at mobilisere venner og naboer, om de vil være med.

21. september 2021

Jeg er meget tilfreds med fiskehuset…

Jeg er meget tilfreds med fiskehuset .com
Jeg købte torsk, bakskuld, skrog, torskerogn, fars og røget ørred. Alt sammen i absolut fineste kvalitet. Meget friskt og velsmagende.
De største bakskuld jeg endnu har set.
Farsen smager af frisk fisk og ikke af mel, som nogle andre steder.
Røgvarerne var meget fint afstemt - ikke for røgede.
God dialog med Lisbeth inden jeg bestilte. Om at de fisk jeg bestilte ikke var taget med bundtrawl. Så samvittigheden er også på plads.
Levering på is, så varerne var nærmest mere friske end hvis jeg selv skulle cykle hjem med dem fra fiskehandleren.

10. marts 2021

købte en ugekasse

købte en ugekasse. Meget fin rødfisk, men voldsom dyr 125 gram karrysalet til 50-60 kr.
Så vi synes kassens indhold bestemt ikke svarede til vores forventning både indholdsmæssigt og prismæssigt

12. februar 2021

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Desværre kan ikke finde en ordre i netbutikken med dit navn, og vi sælger heller ikke "ugekasser".

Men, vi har haft én eneste reaktion (måske fra din kone?) på vores favoritkasse i sidste uge. Så vi går ud fra, det er denne, der desværre nu, udmønter sig i sølle 2 stjerner (da vi normalt ikke har klager 😊). Og til det, vil vi bare sige, at vi ikke er enige i jeres udregning, og det har vi også prøvet at forklare i en mail. For der er sparet godt 115,- kroner på kassen i jeres tilfælde 😊. Dvs. min. 15 kroner mere end de lovede 100 kroner. Og alt står beskrevet allerede, inden I bestiller kassen. Også, at vi bestemmer, hvad der kommer i kassen.

Men, da I også, i mailen, var utilfredse med vores valg af frokostting, og vi igen prøvede at forklare det, så fik vi faktisk det indtryk, at I gode kunne indse det. Og, at vi bestemmer, er ligesom en af præmisserne for kassen, og det står også beskrevet, så er man ikke åben overfor noget spændende, så sammensætter man altså bedst selv sin kasse, som jo også ellers 99% af vores netbutik er baseret på. Og vi kan da tilføje, at hjemmelavet kvalitet jo også koster lidt mere, end fabriksmad. Så hvis det er den slags, I sammenligner med, så vil vi også være lidt dyrere.

Vi kan fortælle, at vi samtidig med jeres mail, har modtaget en meget, meget rosende mail for en kasse med akkurat samme indhold (og denne kunde havde også købt andre varer ved siden af, så alt var sammenligneligt). Så vi syntes ikke, det her, er helt retfærdigt overfor et lille firma, som netop ikke tigger sine kunder om anmeldelser, men tager dem, der kommer. Og det er selvfølgelig med risiko for, at det mest er de, trods alt meget få utilfredse, der klager her så 😢

Så vi er enormt kede af sådan en anmeldelse. Det hele kunne jo have været undgået, hvis I havde læst, hvad vi skrev på varenummeret. Så vi håber selvfølgelig, at evt. medlæsere selv kan sortere i den slags her. For vi gør – næsten - alt for at få glade og tilfredse kunder. Når jeg skrivere næsten, så er det altså fordi, der også skal være rimelighed i det - overfor os. Så vi beder jer da genoverveje jeres stjerner her. For så skal vi også genoverveje beskrivelsen her, som jo på en måde siger mere om jer, end om os 😉

Det er jo ingen hemmelighed for min…

Det er jo ingen hemmelighed for min familie, vores katte og gæster i huset, at jeg eeeeeelsker Fiskehuset i Thisted.

Jeg har været kunde i netbutikken i mange, mange år og jeg "hænger fast" der. Jeg køber ikke fisk andre steder, for den fantastisk udsøgte kvalitet og service, man får der, er svær for andre at konkurrere med!

Når kassen ankommer og man tager låget af, så får man en frisk duft af Vesterhav lige ud i køkkenet. Kattene jamrer, for de kender også fiskene.

Jeg har købt utallige ferske laksesider og det er godt for kolesteroltallet. Fiskehusets ferske laks er færøsk og den er altså mere lækker i forhold til den Norske, man kan købe andre steder!

Fiskehusets koldrøgede ørredsider er lækre, man forstår godt, at den har vundet diplom!

Fiskehusets hjemmerørte fiskefars er lækker og man kan smage, at det er friske fisk der er brugt - og ikke rester.
"Restefiskefars" kan man købe i supermarkedet, men i Fiskehuset er det frisk fisk, de bruger, og det kan man dufte og smage.

Fiskehusets kuller med skindsiden på er ....fænomenale.

Jeg kan ikke nævne fisk de forhandler, der ikke er i
en super kvalitet og næsten lige hevet op fra havet.

Fiskehuset har mange dygtige ansatte, der hver dag knokler for at sende den bedste fisk til kunderne - og tak for jeres arbejde.

Vi spiser med glæde jeres fisk 4-5 gange om ugen, det har vi gjort i mange år nu - og det bliver vi aldrig trætte af!

1. februar 2021

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Tusinde tak for alle disse flotte ord, Berit. Vi kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelige vi er over at have en så dejlig kunde, som dig. Det hele er altid til gensidig fornøjelse. Og ja, du har jo været med i rigtig, rigtig mange år. Fremover kan du også være helt sikker på, at vi nok også skal gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til alle roserne. Så vi glæder os allerede til at sende mere fisk til dig og dine :-)

Manden og jeg ville forkæle os selv i…

Manden og jeg ville forkæle os selv i dag, da vi har kobberbryllup, og vi kan jo ikke tage nogen steder hen og spise, i denne Corona tid.
Vi bestilte to store stjerneskud (take away ) som var færdige på slaget de var bestilt til.
Det var alle penge værd!
Selv brødet var godt!
Fisken nærmest smeltede på tungen.
Tror det er det bedste stjerneskud vi nogensinde har fået, og vi har spist mange gennem tiden.

19. januar 2021

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Tusinde tak for alle disse roser, og vi gør os også stor umage med at lave stjerneskud helt unikke bl.a. ved at pandestege de helt friske rødspættefileter i økologisk smør. Vi bliver også så glade for at høre, at speltbrødet falder i jeres smag, for vi har faktisk brugt lang tid om at finde et godt og ordentligt brød til stjerneskud. Så rigtig mange tak, og STORT tillykke med jeres kobberbryllup, og I er altid velkomne tilbage :-)

Jeg kan absolut ikke anbefale…

Jeg kan absolut ikke anbefale Fiskehuset Thisted
Det var en meget kedelig oplevelse at modtage ildelugtende og fordærvet tun for flere hundrede kroner og oveni købet ved henvendelse herom blive modtaget med uforståelse og krav om fuldstændig urimelig dokumentation, der bærer præg af mistro og manglende vilje til at indse at varen var fuldstændelig uspiselig. Virkelig dårlig service med ingen kompensation og manglende velvilje til at imødekommende forventelig kvalitet

9. januar 2021

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Den her er vi da utroligt kede af. Især fordi din mail ligger allerøverst her på skrivebordet, og vi venter kun på, at du skulle tø resten op, og så kontakte os. Vi har ikke udbedt os noget urimelig dokumentation, men netop bedt dig ringe, fordi mails tit misforstås. Det hele starter med, at du skriver, det er en kedelig oplevelse, og du har smidt det hele ud, og du forventer at blive kompenseret. Det er en frossen vare, du har bestilt, og så vi stiller nogle simple spørgsmål, som f.eks., om varen var optøet ved ankomsten. Det har vi aldrig fået svar på, men du skriver så efterfølgende, at du har resten i fryseren, og det kan vi ikke få til at stemme med, at du først skriver, du har smidt det ud. Derfor spørger vi, om du vil ringe, fordi der netop nemt kan opstå misforståelser i en mail, og det skriver du, at du vil. Men, så pludselig vil du ikke det mere. Den 31/12 skriver jeg så pænt til dig igen, om du ikke vil ringe til os, og skriver, at du bare kan vente til engang i januar, når du har haft tid at tø resten op og kigge på dem. Så kan vi få en chance for at forstå, hvad der måske kan være gået galt (for det er helt friske bøffer, vi selv har frosset ind, så derfor vil vi også gerne lære af det). Vi ønsker naturligvis kun tilfredse kunder (og det fremgår da vist også, at det ellers lykkes for det meste). Så derfor bliver vi godt noget skuffede og meget kede af denne her anmeldelse, hvor det jo er dig, der har bolden. Så vi kan stadig kun opfordre dig til at tø dem op, og så tage kontakt til os. For er der noget i vejen, så erstatter vi altid, og det har vi også skrevet tydeligt i vores seneste mail til dig. Så vi venter på, du får set på resten, og kontakter os. Så skal vi nok finde ud af noget.

Lækker fiskebuffet

Vi bestilte fiskebuffet, til ud af huset, hold nu op sikke en lækker oplevelse. Yderst smagfuld og lækker mad, i rigelig mængde. Kan klart anbefales. Vi kommer igen.

14. november 2020

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Du aner ikke, hvor glade, vi bliver for at se, at du har givet dig tid til at anmelde os her. Tusinde tak for det :-) Det er jo ikke noget, vi opfordrer til, så derfor varmer det ekstra meget, når du bare gør det, helt af dig selv :-) Og du kan være sikker på, at vi nok skal gøre, hvad vi kan, for at give dig en lige så god oplevelse igen :-)

Uovertruffen mad til meget rimelig pris !

Vi havde bestilt jeres fiskebuffet med lune retter den 10.10.20 til frokost og hyggede hele eftermiddagen med vore venner og EN HELT FANTASTISK FISKEOPLEVELSE. Alt var fuldstændig uovertruffent, lækkert og veltilberedt med tilbehør og pynt. Dette kan på det varmeste anbefales - og til 228 kr. pr. pers. Vi kunne slet ikke selv lave alle de lækre retter til den pris. Vi bestiller HELT SIKKERT igen.
Tak for mad ;-)
vh Mette Lyhne

26. oktober 2020

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Tusinde tak for at dele denne anbefaling af os her. Og vi siger velbekomme :-) Og I er altid velkomne til at bestille mad-ud-af-huset (eller i huset), når det passer jer :-) I kan være helt sikre på, at vi nok skal gøre, alt hvad vi kan, for at give jer en lige så god oplevelse. Så vi glæder os allerede til at lave mad til jer igen :-)

De leverer hver gang

De leverer hver gang. Fin kvalitet og helt som aftalt. Dejligt👍🏻

12. august 2020

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Tusinde tak for denne anmeldelse :-) Den er vi rigtigt glade for, kan du tro :-) Men, vi tager aldrig noget som en selvfølge, så du kan være helt sikker på, at vi, også fremover, vil gøre alt, hvad vi kan, for at give dig en lige så god oplevelse :-) Så vi glæder os allerede så meget til at sende en kasse med frisk fisk/delikatesser til dig igen :-)

Den gang fish & chips var en sølle…

Den gang fish & chips var en sølle oplevelse ift hvordan det SKAL laves. Tydeligt at det var små afskårne fiske rester. Og kun en lille smule med et bjerg af pommes.

Simpelthen en sølle oplevelse af ringeste kvalitet.

du får en stjerne mere for dit svars længe som jeg ikke tager seriøst. Vi var flere som BESØGTE jer men valgte at kun én skulle anmelde for at være fair.

Nu gider jeg ikke bruge tid på det her mere, men når nu du er igang så gør lige rent udenfor så man ikke sidder i stanken af katte tis.

Du ved udemærket godt hvor mange katte der render rundt udenfor jeres dør og fodres langs kajkanten - også af jeres gæster!!! Lidt spuling af terrassen når I åbner kunne hjælpe men det vedkender du så ikke - hellere skyde på jeres kunder.

Never mind!

13. juni 2020

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Update: 16. juni 20: Nu er det min 2. update på den her, og jeg lader alt blive stående, for vi har ikke noget at skjule. Men, det gør du jo ikke, kære anmelder. Du har nu bare rettet i oprindeligt opslag mange gange nu, og det bliver desværre værre og værre - for os - for hver gang. Så selvom du er gået fra 1 til 2 stjerner, så tag bare nr. 2 tilbage igen. For den vil vi godt nok hellere undvære, end finde os i det her! Og jeg har endda forsøgt at sende dig både venlige tanker OG ord, men lige lidt hjælper det. Vi kan ikke genkende noget af det, du skriver, så spørgsmålet er, om du har været her? Eller du er en "troll", der er flyttet ind på Trustpilot? For med kun et fornavn, og ikke mindre end 3/4 af dine andre anmeldelse, der også er sure, så kan vi nok ikke nå ind til dig, på nogen måde. Dem, der kender os, ved, at det her ikke beskriver virkeligheden her. Og dem, der ikke kender os, må jo lige prøve at kigge anmelders profil igennem, og se, hvem de stoler mest på 😍 Ja, jeg er ked af det, stadig, men altså også vred over, at vi bare skal finde sig i en sådan behandling. Så selvom jeg fodrer "trollen" nu igen, og det kan jeg jo godt se, bare har gjort det værre (og efter det her svar, kommer der jo måske ligefrem "nyt" på igen), så har jeg altså også så stor en retfærdighedsans, at det her, vil jeg/vi ikke bare lade stå usagt. Men, når det er sagt, så bekymrer vi os om alle her. Så inderst inde, så har vi virkelig så ondt af dig. For det må være svært at være så utilfreds, og føle sig så snydt, af alt og alle, og så nøjes med at få afløb via tasterne! Jeg har aldrig skrevet sådan her før, og håber aldrig, jeg kommer til det igen, for det er langt under vores standard, men som sagt, er anmeldelsen også det. Og, vi må erkende, at det desværre ikke er alle kunder, der har ret. Men, heldigvis har de fleste, og dem er vi så glade for 😍 Så nu vil jeg forsøge at glemme denne ene her, og komme videre med at gøre alle de andre taknemmelige kunder og gæster glade her 😍

Oprindeligt opslag: Kære anmelder, først håber jeg, du vil læse med på dette lange skriv. For jeg håber, du kan sætte dig ind i, hvor ked, man bliver af det, et lille sted, som vores, hvor alle gør alt, og lidt mere til, for at få glade og tilfredse kunder/gæster. For jeg blev maga-mega-ked af det, da jeg læste den først på weekenden. Og så nu i dag bliver personalet næst efter skuffede. For de knokler jo for det samme, og de spørger jo, om hvorfor du ikke bare kontakter os med det samme, hvis du er utilfreds? For så har vi jo en chance for at rette noget, og du kunne måske blive lidt gladere 😎. Så de måtte lige minde mig om, at de allerfleste her heldigvis er supertilfredse, og det fremgår da også af alle andre sociale medier. Ja, faktisk kan vi slet ikke genkende noget af det, du skriver (og vi har også svært ved at forstå noget af din formulering). Så vi overvejer også, om du har været her. Der er samtidig med denne anmeldelse landet en 5-stjernet - på et andet socialt medie – hvor denne ret også var en af de anmeldte, men du må huske, at en et-stjernet anmeldelse bare generelt fylder meget for dem, det går ud over, især når man føler, det er totalt uretfærdigt.

Og nu ved jeg jo ikke, hvordan du mener at vide, hvordan de SKAL laves. For vi har kigget meget på forskellige måder at gøre det på, og der er rigtig MANGE måder, skulle jeg hilse og sige. Men, det man oftest møder, er godt nok en gang frossen-dej-fisk fra pose. Og den slags kunne vi aldrig drømme om at bruge, når vi har masser af frisk dejlig fisk ved hånden, men vi kan godt se, at det er nemmere og billigere, men det bliver det jo ikke rigtigt af 😯

For vi har selvfølgelig, som fiskehandler, valgt KUN af bruge helt frisk fisk. Og jeg kan forsikre dig, at det ikke er afskårne fiskerester, men regulære stykker af håndfileterede, friske, store og tykke fileter, vi anvender (og fisk, vi selv køber op på fiskeauktionen hver morgen). At de er skåret i mindre bidder, er så det er nemmere for dig, og de børn, som retten ellers er tiltænkt, at spise det (og sådan er de fleste versioner af retten så i øvrigt også). Vi skriver jo også netop på menukortet, at de, kun 2 retter med frituremad, jo er undtagelsen, fra alle de øvrige retter, som vi jo ellers laver helt fra bunden af, og hvor vi jo pandesteger alt i økosmør.

Men, at du tilsyneladende hellere vil have noget fabriksnoget fra frost, kan vi jo ikke gøre så meget ved. Vi skriver på menukortet, hvad vi gør, og hvorfor. Og af hensyn til alle de andre kunder/gæster, der elsker frisk fisk, vil jo blive så kede af et dårligere produkt, fordi du ved, hvordan det SKAL laves.

Så jeg har brugt weekenden til at være SÅ ked af din ene stjerne, og ordlyden i denne anmeldelse. Men, jeg har en tilståelse. Det gik altså lidt over, da jeg gav mig til at læse dine andre anmeldelser. Dvs. Jeg kom til at læse alle dine 220 anmeldelser i aftes. Så hvis andre læser med, skulle de prøve det også. For så blev jeg faktisk også harm. For det er jo alt for let, bare at udstille en lille og meget samvittighedsfuld virksomhed, som vores, på denne måde. Og jeg ville ønske, os, der brænder for vores virksomheder og gæster/kunder, havde et forsvar, mod tastaturpolitiet. For vi er jo ikke de eneste, det her går ud over, kan jeg jo tydeligt læse (ja faktisk er ordene til os nu, pludselig helt pæne 😉). Det eneste forsvar, vi måske har, er at betale til siden her. Og det vil vi ikke, da vi er et lille sted, som ikke på nogen måde ønsker at irritere vores glade kunder/gæster, ved at bede om anmeldelser i tide og utide. Vi får derimod rigtig mange mund til mund anbefalinger (og nogle få frivillige her - og mange tak for dem 😍).

Når alt dette er sagt, så er det da klart, at når vi en sjælden gang har noget, der måske er gået lidt galt et sted, så opfordrer vi da til en dialog om det. For vi retter gerne, hvis vi laver fejl. Men, med din ordlyd og kun 1 stjerne, og det, jeg ellers kan læse mig til, gør, at jeg ikke tror på, at vi på nogen måde, kan gøre dig tilfreds, desværre. Men, tager jeg fejl, er du selvfølgelig meget velkommen til en kontakt, eller rette/slette, hvis der da er sket en fejl (hvad vi da håber). Hilsen, og alle gode positive tanker i din retning fra Lisbeth, Fiskehuset.

Update efter 1. svar: Tak for én stjerne mere, men så skulle der altså lige tilføjes noget med kattetis, som vi så heller ikke forstår noget af, for vi holder ikke katte. Men, skulle der have været én forbi her udenfor, så prøv "at smile til verden, og den smiler til dig" 😘 - eller igen, bare sig det, og vi var da straks fløjet ud med vand og sæbe 😻

Det fås ikke bedre

Købte frosne kogte krabbekløer. Det var bare helt perfekte med kødkvaliteten og smagen rigtig fin.
Dernæst en helleflynder. Fik en inspiration af fiskehandel til hurtig og nem tilberedning til ægtemandens fødselsdag. Det smagte simpelthen bare så godt. Og vi er meget fortrolige med både fisk og skaldyr, så dr skal noget til at imponere os! Endelig havde butikken sat håndsprit i indgangen, som man kunne bruge både ved ankomst og udgang. SÅDAN !
Og så ved jeg fra tidligere, at de laver en rigtig god fiskesuppe til “take-away”.

17. marts 2020

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Tusinde tak for denne skønne og begrundede anmeldelse af vores fysiske butik. Den er vi både meget glade, men også meget ydmyge overfor. Så du kan være helt sikker på, at vi nok også fremover vil gøre, hvad vi kan, for at give dig en lige så god en oplevelse igen. Så vi glæder os meget til besøg igen :-)

Har handlet for første gang i…

Har handlet for første gang i Fiskehuset. Jeg er dybt imponeret over hurtig levering, god service og det, at når man åbner køleboksen, er det som at være ved havet. Den stenbiderrogn, som jeg bestilte, var simpelthen så frisk og dejlig. Ikke sidste gang, jeg handler der.

17. februar 2020

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Kære Linda. Tusinde tak for denne skønne anmeldelse. Der er ikke noget, der mere skønt, end at have så dejlige kunder, der forstår at værdsætte vores høje kvalitetskrav. Så du kan være sikker på, at vi også fremover, gør, hvad vi kan, for at leve op til det hele. Så vi glæder os allerede til at pakke en ordre til dig igen :-)

Fantastisk veltilberedt og velsmagende…

Fantastisk veltilberedt og velsmagende produkt.

Servicen er helt i top især når det gælder friske produkter:
Bestilte torsdag aften.
Leveret fredag formiddag på Sjælland.

Produktet var en frostvarer og blev leveret i termokasse med is og var stadig frossen ved levering = MEGET FLOT.

4. februar 2019

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Tusinde tak denne dejlige og begrundede anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på :-) Vi er ikke mindst glade for, at vores hjemmelavede og frosne hummerbisque var en god oplevelse for dig. Ikke, at vi ikke plejer at få ros for den. For det gør vi (og vi laver rigtig meget af den). Men, vi har haft én eneste klage over den, og den ligger desværre her på siden, så derfor er en ros her ekstra dejlig, for vi sætter en stor ære i kun at levere noget, der er i orden.

P.S! En lille tilføjelse: Vi er glade for, at du bestilte onsdag aften, for det giver os god tid til at pakke torsdag formiddag og afsende det, så det kan være fremme fredag. Vi har dag til dag levering i hele landet, men da fragtfirmaet afhenter her hver dag lige over middag, så er det kun formiddags-ordrer, vi kan nå at få med fra dag til dag :-)

Fuldstændig fantastisk

Første men bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Det var lige præcis som jeg havde håbet. Fantastisk frisk torskerogn som jeg HAR spist den første portion af og det smagte himmelsk. Glæder mig over at jeg bestilte 5 kg da det bare er med at få noget i fryseren så sæsonen kan strække sig lidt længere. Og supergod service og fin hjemmeside så jeg er MEGET tilfreds.

19. januar 2019

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Kære Elise. Hvor er vi glade for denne skønne og begrundede anmeldelse. Og torskerogn er jo virkelig også en delikatesse, som bare skal nydes her i sæsonen, så vi er helt enige :-). Og også rigtig mange tak for de andre roser også. Ellers vil jeg fortælle, at vi jo ikke opfordrer kunder til at anmelde os her. Normalt er det jo mest brugt af firmaer, der abonnerer på service her, og det gør vi ikke, og vi vil heller ikke til at ulejlige vores kunder/gæster med mails omkring det. Vi får derfor flest gode anmeldelser på Google og Facebook, og de kommer også helt frivlligt, og de kan altid læses også :-). For ingen skal være i tvivl om, at vi kun ønsker at sælge det bedste, og kun ønsker at give den bedste service. Så, du kan tro, vi er rigtigt glade for, når vi alligevel får gode, og helt frivillige, anmeldelser her på Trustpilot. Så vi glæder os så meget til at sende til dig igen :-)

Skuffende og ret dyrt

Skuffende og ret dyrt. Deres hummerbisque smager, som om den er lavet på vand, og ikke vin og fiskefond og andre smagsgiver, som jeg havde forventet. Man kan selv tilsætte vin og fløde skriver de ! Vin skal koges ind og tilsættes i processen ikke efterfølgende.. til en pris på kr 49 for 300g forventer jeg et spiseklart og langt bedre produkt.. De øvrige vare som jeg har smagt er ok, hvorfor jeg har givet 2 stjerner,, Bisquen alene kan ikke trække bare en halv stjerne..

12. marts 2018

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Først vil jeg sige, at vi er meget kede af denne anmeldelse. Vi skrev et dialogåbnende svar til dig, da du mailede omkring smagen. I svarmailen beklagede vi din oplevelse, og spurgte ind til noget, og vi fortalte samtidig, at vi meget, meget gerne ville tale med dig. Det har du ikke ønsket, selvom vi efterfølgende har bedt om det mange gange, på både telefonsvarer og mails, og vi har også givet dig mulighed for kontakt både dag og aften. Det skal siges, at du har svaret på vores mails, men ikke på de 2 spørgsmål, vi har bedt om svar på, og når du så samtidig har rettet anmeldelsen flere gange (til det værre :-( ) og at der – i hvert tilfælde, som den ser ud lige nu (måske rettes den jo igen ;-)) – er faktuelle fejl, så ved vi ikke mere, hvad vi kan gøre. Så jeg vil ikke gå ud i en lang forsvarstale, blot konstatere, at 49,- kroner for en leveret forret, som du jo nu også har fået tilbage, ikke er mange penge, når det er til 2 personer (ellers er det jo frivilligt at bestille ;-)). MEN, selvfølgelig skal det være i orden – uanset pris. Men, det er en vare, som vi ellers får meget ros for, så derfor var vi jo nødt til at finde ud af noget, når vi ikke forstod, hvad du mente, udover at vi kunne forstå, at du var meget tilfreds med alle de andre varer, du fik i samme sending. Vi føler os, som lille specialforretning, lidt magtesløse lige nu, og selvom det måske er en trøst, at vi ikke er de eneste, der bliver ”udstillet” på denne måde, så er vi altså meget kede af sagen, og det har vi også fortalt dig. Derfor vil vi også bare sige til alle, der er lydhøre: Tag endelig en snak med os, hvis der er det mindste - med noget, for mails misforstås alt for nemt (og det begge veje :-)). Vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå fejl, sælge det bedste og yde en god kundeservice, men sker der alligevel en fejl, så skal der ikke være tvivl om, at vi retter for det :-)

Skuffende service

Skuffende service i forbindelse med mangelfuld bestilling af festmad.

20. august 2017

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Kære Katrine. Vi har været alle navnene med festmad-ud-af-huset igennem, og vi kan ikke se, at der er nogen med dit navn, der har bestilt hos os. Kan du uddybe lidt mere, eller evt. give os det navn, der er bestilt i? Rigtig festmad ud-af-huset har der i årevis kun været glade tilbagemeldinger på, men vi har en nylig skriftlig, ret farverig klage over emballagen på noget take-away-tapas, som blev leveret godt en uge før. Så har det her noget noget med den klage at gøre, så har vi allerede bedt om, at vi bliver kontaktet telefonisk, så vi kan få en løsning på det i en ordentlig tone, og det er du også meget velkommen til, for vi kun interesserede i glade kunder, og sådan er det da heldigvis også for det meste, men tankelæsere er vi altså ikke ;-)

ALTID frisk fisk.

Nu har jeg handlet hos Fiskehuset i 10 år. Altid frisk fisk - det dufter af hav, når vi åbner kassen :-) Der har aldrig været noget som helst at udsætte på det vi har modtaget.
Da vi fik nyhedsmail om, at Post Nord stopper med at levere, besluttede vi at køre til Thisted og besøge Lisbeth og Per og selv tage et STOR portion fisk med hjem.
Sikke dog en fantastisk butik :-) og beliggenheden fås ikke bedre. Vi fik en hjertelig modtagelse og en rigtig god snak med både Lisbeth og Per.
Vi fik selvfølgelig også en stor kasse frisk fisk med hjem (vi havde bestilt i forvejen).
Vi håber det vil lykkes at finde en ny leverandør, så vi fortsat kan få dejlig frisk fisk leveret lige til døren :-)
Glade hilsner fra en trofast kunde fra Fyn

28. juni 2017

Vi har handlet med Fiskehus i Thisted

Vi har handlet med Fiskehus i Thisted, via netbutikken, gennem en del år nu, og jeg vil hermed sende min allerstørste ros til Jer, I har serviceret os på bedste vis, både ved personlig henvendelse såvel som via mail, og så har vi både kunnet glæde os over super friske fisk, til middagsbordet, fra dag til dag, og dejlige ting til fryseren!
Hermed vores bedste anbefaling!
Hilsen en glad kunde fra roskildeegnen

27. juni 2017