Vi var fire som spiste på Fiskebaren fredag aften. Fra begyndelsen gjorde den kvindelige servitrice en mega indsats for at vi skulle få en god aften. Et sødt håndskrevet kort stod på bordet og bød vel... Se mere
Fantastisk lækkert mad. Fejrede mind mands fødselsdag sammen med vores 3 børn, på en hverdag med aftensmad på Fiskebaren. Vi fik steak, hummerhaler, børnepizza og stjerneskud - lækker mad, som kan a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Fiskebaren
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Øv og ærgerligt
Øv og ærgerligt, vi havde et gavekort og da det ikke var den store sult der plagede os, bestilte vi fish and chips og blåmuslinger, men hvis en fiskerestaurant ikke formår at stege torsken, så den er som den skal være, men er tør og gummiagtig, og når man samtidig nævner det for tjeneren, som kommentere det med “jeg nævner det i køkkenet”🙄så er man vel ligeglad. Det er prøvet og der kommer vi ikke igen
Middeloplevelse på fiskebaren
Min kæreste og jeg spiste på fiskebaren og fik flere forskellige retter heriblandt fik min kæreste ribeye og jeg fik blåmuslinger. Maden smagte egentligt fint nok, men priserne er for dyre i forhold til mangel på finesse. De havde fx. Ingen steakknive. Så bøffen måtte rives fra hinanden med en smørkniv. Undskyldningen var, at det ikke var så tit de serverede det, men hvis man ikke har råd til at købe en kniv til sin restaurant, bør man måske fjerne retten fra menukortet. Det er første gang at jeg har oplevet at spise blåmuslinger uden nogen form for vådserviet eller lign. Til at rense sine fingre efterfølgende. Fin mad og ok oplevelse, men vi kommer nok ikke igen.
Mega hyggeligt og fantastisk sted ;-)
Jeg var på fiskebaren i sommers og så…
Jeg var på fiskebaren i sommers og så glad for det at jeg kom igen med en veninde. Vi spiste begge gange næsten alle de kolde og varme forretter. Især Bouillabaissen var en uforglemmelig oplevelse.Både jeg og min veninde spiser ikke mælkeprodukter. Og den måde den var kogt ind på til en cremet konsistens uden brug af mælkeprodukter var fantastisk. Så jeg glædede mig til at invitere mine to piger store mad gourmeter og vinkendere hvoraf den ene er mælkeallergiker, Hvilken skuffelse. Der var ikke en eneste ting vi syntes var specielt godt. Den berømte Bouillabaisse havde godt nok noget lækkert råt torskefilet og hjertemuslinger på bunden. Men da suppen fyldt med fløde og uden smag blev hældt over var alt ødelagt. Min datter fik muslinger i stedet som svømmede rundt i en urtesuppe . Bestemt ikke noget hit. Søpindsvinet som normalt er en himmerrigsmundfuld var blevet dækket med alt muligt andet så at man endnu ikke kunne smage det var et søpindsvin. Alle retterne var meget smukt anrettet men det kunne man desværre kun se med lyset fra min mobil. For der var usædvanligt mørkt. Hvilket jeg bemærkede alle tre gange. Jeg forstår godt at det er en del af et koncept. Men mår man ligefrem ikke kan se maden er det et problem. Man spiser jo også med øjnene. Da vi så den fladfisk der blev serveret ved siden af os bestemte vi os ikke at tage hovedretten. Naboens fisk var tydeligt overkogt den fyldte hele tallerknen og svømmede rundt i vand og olie. Det positive ved besøget en meget dygtig og professionel tjener. Men det kunne ligesom ikke opveje resten. Det var ikke den pris værd.
Gå heller ned til havnen, til den udendørs bod, og du får en langt bedre smagsoplevelse..
Ingen oplevelse, en hån mod lokalsamfundet, som har gammel fiske tradition. Fisken uens tilberedt, der halepartiet var direkte tørt. Kan være råstofferne (fisken) var frisk oprindeligt, men tilberedt uden den mindste kærlighed. Fik også en jomfruhummer hovedret, der jomfruhummer bukstavligt manglet både i fysisk tilstedeværelse og smag. Forretten som skulle have været en lækker jomfruhummer ret, var afkoget til suppen simpelhænd brændt på i bunden, der proteinerne var blevet svedet af...
Vi har før været på Fiskebaren og været…
Vi har før været på Fiskebaren og været meget tilfredse med både mad og servering. I går var desværre en meget kedelig oplevelse. 2 i selskabet fik steaks, som de ønskede hhv. medium og medium rare. Begge steaks var rå. Vi sendte dem retur (første gang vi nogensinde har gjort det) og bad nu om well done og medium. Da steaksne kom igen var de en anelse mere stegt, men de var fortsat meget rå og ikke som bestilt. Jeg er med på, at det er en fiskerestaurant, men hvis man ikke kan finde ud af at stege en steak, så skal man ikke have det på menukortet. Steaks og fisk (slethvar, som var god) blev serveret på en tallerken uden noget andet, og tilbehøret kom i fælles skål/tallerken til os alle 5. Så ingen pæn anretning. Tilbehøret var kartofler - de var rå, så dem sendte vi også retur. Da de kom igen var de kogt en anelse mere, men fortsat halvrå. Salaten blev serveret på en fælles flad tallerken. I både kartoffelskålen og salattallerkenen manglede der service. Godt nok er vi en familie, men det er ikke særlig hygiejnisk at bruge eget bestik, som man har spist med til at tage fra fællesmaden. Hos dem i selskabet der fik fisk, fyldte fisken hele tallerkenen, så der var ikke plads til tilbehøret på tallerkenen. Det anbefales, at Fiskebaren anskaffer sig større tallerkener til fisk eller portionsanretter tilbehøret i en lille skål, som man kan have ved siden af sin tallerken. Som sagen var kunne man enten spise fisk uden tilbehør eller sidde 3 mand og spise fra samme tallerken salat ( hvis man kunne nå den fra sin plads). Som en mindre ting kan nævnes, at tjenerne ikke havde helt styr på, hvilke drikkevarer der var serveret, så 2 forskellige tjenere kom med samme drikkevarer. Da vi havde spist sad vi længe uden at bordet blev ryddet. Der er tale om meget små borde, så tallerkener og skåle fyldte hele bordet op. Større tallerkener eller portionsanrettede skåle, som jeg anbefaler, vil derfor kræve større borde. Set i relation til de priser, de tager for maden ( de er ikke ligefrem billigt), så var det under al kritik. På den positive side, så slog tjeneren noget af prisen (første runde drikkevarer til 5 personer) og det er selvfølgelig fint, men vi ville hellere have betalt fuld pris for en god oplevelse. Tror ikke vi nogensinde kommer igen.
Fantastisk oplevelse hele vejen…
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!
Maden var vildt lækker.
Betjeningen var i top -hurtig, omhyggelig og venlig.
Restauranten var hyggelig og pæn.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer forbi og spiser 😊
Dejligt mad mere er der ikke at skrive
Vi ville på fiskebaren i går
Vi ville på fiskebaren i går, og vi kom i afslappet tøj og højt humør. Vi havde ikke bestilt et bord, men jeg havde tjekket om der var ledige tider på deres hjemmeside - og der var ledige tider, faktisk mange! Da vi havde stået i kø til at få i bord et stykke tid, bliver vi mødt af en tjener/picker som laver elevator blikket på os og siger "alt er opdaget". Vi kigger rundt, og der er omkring 10 ledige borde. Vi går forgæves videre, og jeg tjekker endnu engang om der faktisk var ledige borde, som rigtigt nok var ledige på det tidspunkt. Jeg ringer derefter direkte til restauranten og klager over den dårlige opførelse vi fik, og manden bag røret svarer "det beklager jeg, men vi har bare flyttet nogle mennesker udenfor til indenfor". Ikke noget med at vi kunne komme derhen igen og få et bord nu. Iskold service, virkelig ubehageligt! Det er utroligt at man stadig bedømmer folk ud fra deres udseende (vi kom i klipklapper, da det var 23 grader varmt!)
Vil ikke anbefale dette sted pga. deres dårlige service. Super ubehagelig oplevelse!
Det går simpelthen al al al for…
Det går simpelthen al al al for langsomt med servicen i forhold til priserne. Vi gik efter 35 minutter igår, fordi vi var blevet betjent endnu.
Spiste frokost på Fiskebaren
Spiste frokost på Fiskebaren. Det var en fantastisk oplevelse. Valgte fem små retter til deling to personer, hvilket passede fint. Vi lod tjeneren vælge vinen til maden og det var han virkelig god til. Vi valgte selv det sidste glas, og det var vi tydeligvis ikke så gode til som ham🙂
Alt i alt en restaurant som jeg klart kan anbefale.
Fantastisk mad, service og omgivelser!
Fantastisk mad og sødt personale
Fantastisk mad og sødt personale. Min mand og jeg spiser der ofte og er yderst glade for restauranten. Derfor anbefaler vi den varmt til alle.
Mvh og godt nytår!
Karin Meldgaard
Hold nu kæft, hvor ringe....!
Har sjældent oplevet så dårlig kvalitet i det hele taget , ikke kun til pengene. Bestilte stort set hele frokost kortet og 90% af maden var elendig. Måske I skulle begynde og smage på maden inden i serverer den.
Misforstået sammensætning af råvarer. Tror sgu ikke kokken kender sæsonerne.
Ucharmerende slidte lokaler , forstår ikke hvordan man kan få en glad smiley på denne baggrund.
Godt med bananfluer og ikke arbejdende madindtagende personale til at holde en med selskab i restauranten såfremt man skulle være ensom.
Er ikke sikker på at køkkenet er uddannet. Tjenerne er i hvert fald ikke.
Total skævt koncept med malplacerede champagneglas på bordene ved ankomst og friturestegt sardiner i kræmmerhus på menuen.
Det kan kun være folk uden faglig viden og smagsløg som synes dette sted er fantastisk.
Så skal menuen stå på fisk n Chips med champagne og bananfluer, er det lige stedet.
Et lille råd... begynd at smag på maden og brug lidt mere tid på rengøring.
Fremragende!
Gik fra restaurant til restaurant i Kødbyen i jagt på et bord, og endte derfor lidt tilfældigt på Fiskebaren. Vi fik vist en plads i baren, hvor vi kunne vente på ledigt bord. Herfra var alt forrygende niveau. Til en begyndelse var ventedrinken ligeså spændene, kompleks og original som resten af oplevelsen viste sig at blive. Dernæst fuld tasting-menu med vin og det hele. ALLE retter utrolige kreationer; spændende, sammensatte kompositioner smukt præsenteret. Alt introduceret af vidende og venlige tjenere.
Hertil stemningen af uhøjtidelig bar fuld af glade mennesker.
Og sørme om vi ikke også blev inviteret i køkkenet, hvor vi fik rundvisning af den australske 2nd Head Chef. Klasse.
Jeg forstår slet ikke det blandende niveau i anmeldelser hér. Min kone og jeg havde vores livs restaurantoplevelse. Og det er ikke fordi vi ikke er erfarne i gode restauranter.. men måske havde det noget at gøre med at oplevelsen var så uventet.
Kun to ridser i lakken: Vinmenuen syntes vi ikke var så højt niveau som maden. Lidt for anonyme vine, eks. Rislingen fra Alsace (personlig favorit-kombi). Der kunne godt have været større mængde mad.
Men det ændrer ikke meget ved en oplevelse, som snart skal gentages.
Cafeteria stemning
Elendig stemning og fortravlet betjening. Latterlige portionsstørrelser. Kvaliteten på maden ok men ærgerligt at få serveret to retter på mindre end 45 min. Når man betaler +1000 kr for to. Mange andre billigere, mere spændende og mere nærværende alternativer i samme område.
Topkvalitet
Har nu efterhånden besøgt Fiskebaren8-10 gange, og senest med min 20 årige søn og hans veninde, samt en god ven. Vi besluttede os for at dele samtlige retter fra det rå køkken, samtlige forretter og 2 hovedretter, hvilket bare var helt uovertruffent. Alene æstetikken i samtlige retter, var en oplevelse, der bestemt ikke blev mindre af at konvertere retterne til mavesækken. Vinkortet er ligeligt delt mellem det konservative og det vovede, hvilket selvklart giver een lyst til det..... vovede, hvilket indebærer dansk vin fra lilleø, og fantastiske østrigske vine.
Er aldrig gået skuffet fra fiskebaren, det også set i lyset af fiskerestauranters normalt svimlende prisniveauer, som Fiskebaren holder sig under.
Kan på det varmeste anbefale den lille New Yorker-rede :-)
Sagde jeg østers :-) :-) :-)
You never get a second chance to make a first impression
Vi havde booket bord - og havde fået en SMS om at vi kunne møde op fra 17:30 og få et glas champagne e.l. Vi var der 17:25 og fik at vide fra en super-arrogant tjener, der ikke værdigede os et blik, at hun ville tage imod os om en kvarter...Så gik vi en runde i nabolaget og vendte tilbage 17:35 - her fik vi så at vi at de var klar om 10 minutter - og om vi lige gad at vente udenfor!!
Vi annullerede herefter vores reservation ....jeg kan roligt sige at jeg aldrig har oplevet en mere arrogant modtagelse på en dansk restaurant....Synd, for vi havde egentlig glædet os!
LÆKKER mad - DÅRLIG service
Super lækker mad. Stor ros til kokken. Servicen er under al kritik i restauranten - med hele 6 tjenere på en aften, manglede der fokus på vores bord og vores behov! Vi måtte selv stænke vin op, vi måtte selv spørge efter menukortet efter mellemretten. I det hele taget var tjenerne slet ikke opmærksomme!
OG så kom den ene tjener med brødet i hånden, da vi bad om mere brød - så fik vi lige lidt ekstra bakterier til måltidet.
Jeg vil ikke anbefalet stedet til andre grundet betjeningen.
Lækker mad, manglende koordinering!
Vi var ganske tilfredse med maden, kvaliteten og smagen var i top. MEN koordineringen og serveringen var i bund.
Vi starter med at bestille en cocktail, som kommer ganske hurtigt og var rigtigt god, så ingen problemer dér.
Ca 15 min efter ankomst bestiller vi maden, med god hjælp fra tjeneren, så heller intet at sige her.
Tilgengæld serveres de 2 glas hvidvin vi skal have til maden inden anden tår er taget af cocktailen..... ikke optimalt! Den kolde hvidvin bliver hurtig lunken.
Den kolde forret (rogn) serves forholdsvis hurtigt, men efter at have været der i 1 time og 40 minutter (!!!) kommer vores første mellemret. Og det er vel og mærke efter at vi havde rykket tjeneren for maden, som først undskyldte at det var fordi køkkenet skulle igennem en stor servering??! ALLE omkring os fik mad, undtagen os. Tydeligt at de havde glemt os.
Med dét prisniveau skal man forvente bedre koordinering af drikkevarer og mad. Efter at have brokket os fik vi 2 dog nye glas vin på husets regning, men stemningen og oplevelsen var ligesom i bund efter den lange ventetid.
Ærgerligt, vi havde glædet os meget, og det fik de ødelagt. Som der også er skrevet i et andet indlæg, så kan tjenerstaben virke underkvalificeret. En kedelig kendsgerning for en restaurant der gerne vil udstråle højt niveau.
Vi er dog ikke færdige med Fiskebaren, men er spændte på hvordan det løber af staben næste gang. Maden er jo rigtig lækker!!