Sender ikke varerne selvom de står på lager på hjemmesiden. Efter telefonisk kontakt lover de at ringe tilbage.. Det er nu 14 dage siden. Her handler jeg ikke igen

Utrolig venlig og kompetent behandling - selv når man som mig, har mange "dumme spørgsmål". Der er viden bag og menneskelig imødekommenhed og så sammensætter Claus bare nogle gode løsninger - jeg er... Se mere

Den dårligste oplevelse jeg har haft på nettet til dato. 1. Over holde ikke leveringstid, sendte først varen efter jeg rykkede. 2. Fremsendte en defekt vare. 3. Har rykket flere gange for ombytnin... Se mere

Fremragende service, gode priser. De havde udsolgt af varende jeg skulle købe men endte med noget bedre udstyr til samme pris Ifht. Det udsolgte jeg kom efter. Sød/rar/ærlig og meget service minded... Se mere

2,7

Under middel

Dårlig service

Her handler jeg ikke igen

6. marts 2026

Hvade set online efter nogle stænger og…

Hvade set online efter nogle stænger og blink.
Da jeg kom ned i butikken var der dsv ikke de ting jeg ledte efter. Heldigvis havde ejeren sgu bare styr på det hele, tog sig tid, gav mig en matchende pris på nogle gode alternativer til de ting jeg ikke kunne få. 10/10

27. september 2025

Fremragende service

Sød/rar/ærlig og meget service minded butik gjorde indkøbet til en meget behagelig oplevelse i butikken.

23. september 2025

Brug dine penge et andet sted

Jeg købere et fluebindignsset som jeg ikke fik nogle nederlaget og hvor langt den var kommet så jeg ringede til dem de var til god hjælp men de skulle aflevere den til GLS som privat
Da pakken kom efter et godt stykke tid fik jeg næsten alt undtagen en klarlak som eller var på lær på deres hjemmeside men åbenbart ikke var på leger alligevel og nogle øjne
Og der var også nogle værktøjer som heller ikke kom med alligevel
Jeg ville anbefale folk til at bruge lidt ekstra til og penge på at finde noget som kan finde rundt i deres egen online butik

17. august 2025

Havde bestilt nogle varer online

Havde bestilt nogle varer online, men hørte intet fra dem. Kontaktede dem og de fortalte at nogle af de varer, som jeg havde bestilt var udsolgt, men de fik nogle andre hjem om en uges tid.
Nu efter en måned er min ordre annulleret uden nogen information om det

11. juni 2025

Jeg må desværre istemme mange af de…

Jeg må desværre istemme mange af de øvrige anmeldelser. Bestilte for 4 dage siden varer der alle så ud til at være på lager og hører dernæst intet. Heller ikke efter en opfølgning via mail. Først i dag, hvor jeg får kontakt på telefon - får jeg at vide at intet er på lager. Det blev min første og eneste ordre her - en ordre der nu er annulleret.

2. maj 2025

Fishinggear.dk

De ringer ikke tilbage, lover at ringe tilbage men det sker ikke, Jeg ringer næste dag og de tager ikke telefonen men afbryder mit opkald, har send en mail og der bliver ikke svaret.

Aldrig aldrig mere Fishinggear.dk

27. august 2024

Fantastisk lille butik

Fantastisk lille butik! God gammeldags grejpusher, der har det meste til de fleste. Høflig og personlig betjening i top! Eneste minus er at deres hjemmeside trænger til en overhaling.

28. februar 2024

Bedste priser for Gulp Tobis

Bedste priser for Gulp Tobis.
Jeg har også købt børsteorm derinde, synes prisen er nogenlunde ,men jeg fik ekstra med i pakken.
Synes der er god service i butikken,
dog er der næsten ingen mulighed for parkering men det er jo århus kommunes fejl.

14. april 2023

Jeg bestilte et fangstnet ons

Jeg bestilte et fangstnet ons, 2023-04-19 16:09
da ordren endnu ikke var blevet afsendt den 22 april skrev jeg til butikken uden at få svar.
Jeg ringede nogle dage efter, der fik jeg at vide at min vare desværre var udsolgt, selvom den stod som" på lager " på hjemmesiden.
jeg fik så lovning på at de ville sende den til mig i samme uge, altså senest 28 april.
Nu er det så den 10 maj og jeg har stadig ikke modtaget min ordre og jeg har intet hørt fra dem.
Nettet står stadig til salg på hjemmesiden som om at det er på lager.
Totalt useriøst firma.

19. april 2023

Dårlig lagerført hjemmeside

Bestilte to kasketter på hjemmesiden, hvor der er angivet 1-2 dages leveringstid. Da jeg ikke havde hørt noget efter 2-3 dage ringede jeg ned i butikken. Kunne ikke få et klart svar på om kasketterne var tilgængelige i butikken og aftaler, at butikken kontakter mig dagen efter mellem kl 10 og 11 med et svar på, om de findes. Da jeg ikke hører noget i ovennævnte tidsrum kontakter jeg igen butikken, som nu må melde udsolgt og virker meget tøvende i at løse problemet (annullere ordren) Kasketterne er dog stadig synlige på hjemmesiden flere dage efter sagen er afsluttet - useriøst!

Har forsøgt at handle med butikken 2 gange med flere års mellemrum. Begge gange er det lykkedes mig at bestille varer (første gang en fluestang og nu to kasketter) som butikken ikke har på lager eller kunne fremskaffe, på trods af det fremgår på hjemmesiden, samt det er muligt at afgive en bestilling på hjemmesiden og gennemføre betalingsdelen.

Kan ikke udtale mig om den fysiske butiks serviceniveau, men nethandlen er elendig og en hjemmeside der på ingen måde er opdateret i forhold til lagerstatus, samt useriøs håndtering af kunder, hvor der ikke bliver fulgt op på indgåede aftaler….

Jeg bruger IKKE butikken igen - hverken fysisk eller webshop.

1. januar 2023

Den dårligste oplevelse jeg har haft på…

Den dårligste oplevelse jeg har haft på nettet til dato.
1. Over holde ikke leveringstid, sendte først varen efter jeg rykkede.
2. Fremsendte en defekt vare.
3. Har rykket flere gange for ombytning.
4. Annulleret handlen, det bliver spændende om der kommer penge retur.

6. december 2022

Bagende og nøgler!

Den 15. marts bestilte jeg en Loop runningline, jeg har været i tlf. kontakt med ham, og han ville lige sende en mail, eller andet, lige så snart pc var ledig. Jeg skulle gerne have den til premieren, 16. april. Bagende og nøgler!
Jeg har aldrig oplevet noget så svagt. ikke en dyttende skid sker der......

19. april 2022

Mærkelig og ringe service.

Mærkelig og ringe service.

Vi bestilte en masse forskellige vare, om onsdagen kl 9, på ordren stod der 1-2 dages levering. Onsdag kl 11 var pengene trukket, selvom vi ikke havde modtaget en mail med bekræftelse på tingene. Fredag var der stadigvæk ikke kommet nogen mail. Så vi ringede fra kl 10 - kl 16 hver halve time uden at komme igennem. Lørdag fik vi endelig fat i en medarbejder der sagde at han stod og pakket tingene nu. Og ville sende dem med det samme. (de trak altså pengene inden pakken var sendt fra dem, det er ulovligt) på trods af flere henvendelser de næste par dage, kom vi først i kontakt med dem igen tirsdag. Hvor en ny medarbejder fortalte at han var ved at pakke tingene ned i en kasse nu. Men de manglede mange af de ting vi havde købt. Så han gik og fandt nogle andre ting og puttede i. Så selvom der ikke stod udsolgt på hjemmesiden og vi havde snakket med dem, flere gange var der ingen der fortalte at de ikke havde tingene hjemme. Og vi følte os holdt for nar. Vi bad om at annullere ordren og få pengene tilbage. Og det lovede de at gøre med det samme. Men først onsdag ugen efter fik vi pengene tilbage. Efter at have kimet dem ned, og snakket med adskillige medarbejdere og chefen flere gange, som havde alverdens undskyldninger, lykkedes det. Da vi begynde at sige til dem at de var nød til at sende pengene tilbage ellers kunne vi jeg ikke lave en ny ordre, og få tingene inden jule aften. Så gik det 5 min og så var pengene tilbage.
Mærklig service, jeg vil ikke anbefale at købe noget her fra.

28. december 2021

Rodet oplevelse og jeg mangler stadig en vare

Placerer min ordre 4/8. Claus ringer 5/8 og fortæller at en del af mine ting alligevel ikke er på lager, og sender i stedet det resterende. Irriterende at dette ikke fremgår af hjemmesiden, men fin service at han ringer.
Hurtig levering - pakken når frem 6/8, men endnu en vare, som Claus ikke nævnte i telefonen, mangler i pakken (agnfisk, så kunne ikke tage ud og fiske som planlagt uden at handle et andet sted først). Jeg har skrevet og ringet flere gange siden da, men får intet svar.
Synes sgu det er dårlig stil - godt udvalg og god service i første omgang, men meget uprofessionelt.

17. august 2021

Er dette din virksomhed?