FirstStop Landskrona - dårlig service og misvisende informationer
Vores bil punkterede på motorvejen ved Landskrona under den kraftige snestorm da vi kørt over en stribe huller i vejen. Meget kraftig stød ved overkørsel sf hullerne på vejen resulterede I at dækket punkterede.
Vejhjælpfirmaet kørte bilen til deres samarbejdspartner Forsstop for at skifte den punkterede dæk samt kontrollere fælg og støddæmper..
Firststop havde kun brugte dæk så vi måtte vente til dagen efter.
Da vi hentede bilen dagen efter spurgte jeg om de har lavet “ hjulinställning” som normalt skal laves når sådanne skder opstår.
Medarbejderen oplyser at Firststop i Landskrona ikke kan lave hjulinställning og at jeg skal gøre det på et andet værksted.
Jeg blev meget overrasket at Firsstop Landskrona ikke kan lave hjulinställning da Firststop er et dækværksted hvor hjulinställning burde være en kerneopgave.
Jeg tjekker på deres hjemmeside og finder ud af at værkstedet kan lave hjulinställning og at medarbejderen ikke havde behov for at lyve.
Her er hvad virksomheder tilbyder iflg.deres egen hjemmeside;
Tjänster Ringservice Landskrona Däck AB erbjuder
Däckhotell
Servicebil
Montering
Däckreparation
Hjulinställning
Værkstedet har heller ikke kontrolleret fælg eller støddæmper så nu må vi køre bilen på et sndet værksted så de kan færdiggøre arbejdet.
Jeg er meget skuffet over den dårlige service