FindLegat.dk tilbyder studerende en skræddersyet liste over fonde og legater til praktik- og studieophold i udlandet. Find og søg nemt blandt tusindevis af legater.
Danmark
- www.findlegat.dk
Det var overordnet en let overskuelig hjemmeside og en hurtig levering.
Fantastisk oplevede med findlegat.dk
Fantastisk oplevede med findlegat.dk. Anders var lynhurtig til at at få lavet en liste, og få sendt ens vej. Store anbefalinger hans vej!
Rigtig god skræddersyet liste
Rigtig god skræddersyet liste, og fik godt udbytte på legater! Anders er super flink og hjælpsom
Super god legatliste
En super velstruktureret legatliste til en pris langt under andre udbydere! Man modtager listen næsten med det samme - kan klart anbefales!
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Jeg skrev en fredag aften kl. 18, hvor der var frist på flere ansøgninger kl. 00, men fik tilsendt listen meget hurtigt derefter, så jeg kunne nå at søge i tide.
Meget overskueligt og stor anbefaling 😊
Synes de hjalp mig godt på vej til at…
Synes de hjalp mig godt på vej til at finde legater!
Nem og hurtig hjælp til legater
I forbindelse med mit forestående udlandsophold, har jeg fået hjælp af Anders fra findlegat.dk. Jeg fik en skræddersyet legatliste, som har sparret mig for mange timers søgen efter relevante legater. Nu kan jeg bruge min energi på rent faktisk at søge legaterne i stedet for at finde dem. Jeg kan kun anbefale findlegat.dk
Top hjælp fra Anders
Top hjælp fra Anders
Jeg stod i en lidt uoverskuelig situation, med at skulle finde de rette legater, som passede lige netop mit ophold i Norge. Jeg havde mistet overblikket over, hvor jeg skulle søge, og vidste ikke hvor jeg skulle starte.
På baggrund af en henvisning fra en ven, som havde brugt findlegat.dk, fik jeg på vej hjem fra en skitur udfyldt formularen på hjemmesiden, og indenfor en time fik jeg tilsendt af Anders, en liste over en række legater, rangeret efter hvor høj en sandsynlighed jeg har for at få støtten. Super god, hjælpsom og hurtig service fra Anders og findlegat!
Super oplevelse
Købte den komplette pakke mest pga. legatlisten, men de medfølgende guides var en stor hjælp! Der stod at der ville gå et par dage inden jeg modtag listen, men den var klar allerede inden for et par timer.
Gode guides og hurtige svar
Super godes guides, rigtig fin og gennemarbejdet liste med legater og ikke mindst lynhurtigt svar på mails uanset tidspunkt!
Klar anbefaling herfra :)