Filmxperten Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 73 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at de modtagne produkter er af rigtig god kvalitet og sælges til utrolig billige samt fordelagtige priser. Desuden fortæller glade forbrugere, at hele bestillingsprocessen er utrolig nem, og at de altid modtager en både venlig og personlig behandling. Mange roser især den lynhurtige levering og det faktum, at varerne ankommer sikkert og forsvarligt indpakket uden nogen former for skader. Dog bemærkede nogle kunder også, at leveringstiden til tider kunne være en anelse længere end normalt, eller at de ønskede et større udvalg af film.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder havde positiv oplevelser med leveringstjenesten og udtrykker stor tilfredshed med de hurtige... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med produktet og fremhæver de gode priser samt den fine stand på de... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den fine behandling og hurtige levering.... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med prisniveauet og fremhæver de gode og rimelige priser. Forbrugere... Se mere

Order

Kunder udtrykker stor tilfredshed med bestillingsprocessen. Forbrugere fremhæver, at købet forløb uden... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

gode film til gode priser samt fin service og hurtig levering kan varmt anbefale Filmexperten.dk MVH Carsten Bech.

Det er altid en fornøjelse at handle hos Jer og dejligt at Oxen sæson 1 lige kunne komme med i samme forsendelse, det er jeg rigtig glad for kunne lade sig gøre. Så filmexperten kan varmt anbefales.... Se mere

Billige varer og super kvalitet på brugte dvd'er varen var helt uden ridser og skrammer godt gået Vil handle hos jer igen

Produktet var, som forventet, og til en utrolig god pris. Fragt fungerede uden problemer, indenfor den lovede tidsramme (2 dage for mit vedkommende). Kan anbefales.

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i DVD-butik
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med hjemmebiografer
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Biograf
  4. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Videobutik

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vidunderlig oplevelse

God pris og mange af de film man så som knægt. Fortsæt med det gode arbejde derude!💪🏽

20. marts 2024

Hej Mikkel

Tusind tak for din deling af de pæne ord om os.

Hilsner
Carsten / Filmxperten

Masser af gode gamle film til en billig…

Masser af gode gamle film til en billig pris.

2. marts 2024

Hej Gurli

Hvor er det godt og dejligt at læse dine pæne og fine ord om os og at du deler din posite oplevelse her.
Tak for det og vi glæder os allerede til igen, når tiden er til god filmshopping, at kunne servicere dig.

Mvh., Carsten / Filmxperten

Hurtig levering og opfølgningen håner…

Hurtig levering og opfølgningen håber man blev glad for det er vitterlig guld værd bliv ved med det og i får fem stjerner hver gang fra mig

1. marts 2024

Hej Lisa

Mange tak for de pæne ord og ja, vi vil gøre alt for igen at modtage dine fine ord og anmeldelse, når det igen bliver tid til at shoppegod filmunderholdning.

Mange hilsner fra Carsten

Hurtig og god service

Hurtig og god service, kan varmt anbefale Filmxperten.dk

2. februar 2024

Hej Steen

Tusind tak for dine flotte ord og anbefaling.
Glæder os til igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg.

Mange hilsner

Sådan skal det gøres

Sådan skal det gøres. Bestil roligt det du ønsker, der går ingen tid inden du kan hente dine vare i den butik du selv har valgt.
Pakken når sikkert frem.

Hilsen Hanne

2. februar 2024

Hej Hanne

Hvor er det skønt at læse dine flotte ord omkring din handel hos os og vi glæder os til igen, når tiden er til nye gode filmvalg, igen at kunne servicere dig tilfredsstillende.

Hilsner fra Carsten / Filmxperten

Hurtig levering god kvalitet

Hurtig levering god kvalitet

23. januar 2024

Hej Carsten

Mange tak for dine flotte og fine ord ifm. dine handler hos os og vi glæder os allerede til igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg, når tiden er til det.
Nok engang tak fra...

Hej Izabella

Tusind tak for at du deler din tilfredshed med din handel - det luner og varmer og vi glæder os til at vi igen kan servicere dig med dine gode filmvalg.

Alt i orden som altid

18. januar 2024

Hej Torben

Tak for dine pæne ord som vi er meget glade for at du deler og vi glæder os til, når det igen bliver tid til god underholdning, at kunne servicere dig med de gode leverancer.

Mange hilsner fra Carsten

Stort udvalg.

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

3. januar 2024

Hej Annette

Skønt at læse din tilfredshed og ja, et lille stykke efterretningsarbejde ''fandt'' pakken, så den kunne komme hjem i de rette hænder.

Mange filmhilsner fra Carsten / Filmxperten

Godt sted at handle

Godt sted at handle, har mange gode danske film til gode priser, og hurtig levering, 5 stjerner herfra

29. december 2023

Hej Finn

Det varmer at læse dine pæne ord og vi vil glæde os til at kunne servicere dig med flere gode Danske film, når det igen bliver tiden hvor der skal shoppes god underholdning.

Mange hilsner

Carsten

Super service 👍👍

28. december 2023

Hej Johanne

Hvor er det dejligt at du deler din gode oplevelse ifm. din handel hos os.

Mvh., Carsten
Filmxperten

Hurtig levering og fin vare-absolut…

Hurtig levering og fin vare-absolut tilfreds

28. december 2023

Hej Hanne

Dejligt at læse dine pæne ord og tak for at du deler din oplevelse ifm. din handel.

Kan varmt anbefales

Stort udvalg, god service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

7. december 2023

Hej Signe

Tak for at du deler din gode oplevelse med handlen hos os samt din anbefaling.

Rigtig dejlig dag til dig.