Filmxperten Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 73 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at de modtagne produkter er af rigtig god kvalitet og sælges til utrolig billige samt fordelagtige priser. Desuden fortæller glade forbrugere, at hele bestillingsprocessen er utrolig nem, og at de altid modtager en både venlig og personlig behandling. Mange roser især den lynhurtige levering og det faktum, at varerne ankommer sikkert og forsvarligt indpakket uden nogen former for skader. Dog bemærkede nogle kunder også, at leveringstiden til tider kunne være en anelse længere end normalt, eller at de ønskede et større udvalg af film.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder havde positiv oplevelser med leveringstjenesten og udtrykker stor tilfredshed med de hurtige... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med produktet og fremhæver de gode priser samt den fine stand på de... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den fine behandling og hurtige levering.... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med prisniveauet og fremhæver de gode og rimelige priser. Forbrugere... Se mere

Order

Kunder udtrykker stor tilfredshed med bestillingsprocessen. Forbrugere fremhæver, at købet forløb uden... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

gode film til gode priser samt fin service og hurtig levering kan varmt anbefale Filmexperten.dk MVH Carsten Bech.

Det er altid en fornøjelse at handle hos Jer og dejligt at Oxen sæson 1 lige kunne komme med i samme forsendelse, det er jeg rigtig glad for kunne lade sig gøre. Så filmexperten kan varmt anbefales.... Se mere

Billige varer og super kvalitet på brugte dvd'er varen var helt uden ridser og skrammer godt gået Vil handle hos jer igen

Produktet var, som forventet, og til en utrolig god pris. Fragt fungerede uden problemer, indenfor den lovede tidsramme (2 dage for mit vedkommende). Kan anbefales.

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i DVD-butik
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med hjemmebiografer
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Biograf
  4. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Videobutik

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

73 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering. Tak for det.
Vh Bjarne

8. april 2026

Besvarelse fra Filmxperten

Selv tak Bjarne og tak for at vi måtte og kunne levere din ønskefilmserie til dig.

Lækkerier

Lækkerier, hurtig levering, livet er godt.
Stort udvalg og god service

30. marts 2026

Hej Calle

Hvor er det bare skønt at læse dine ord.
Det luner og varmer og forpligter os til altid at være skarpe.

super levering

super levering. gode priser.

1. april 2026

Hej Jens

Hvor er det dejligt at læse din tilfredshed med din bestilling og levering fra os.
Tusind tak for det.

100 procent ok

Dejligt, jeg i så lang tid før kunne reservere en film, som så blev sendt på. Udgivelses dagen

28. marts 2026

Hej Finn

Ja forudbestillinger kan godt betale sig og tak for at du deler din oplevelse.

Carsten
Filmxperten.dk

Jeg søgte en ældre film i extended…

Jeg søgte en ældre film i extended edition, og den havde de. Købet fik uden udfordringer og filmen kom få dage efter.

17. marts 2026

Hej Thorbjørn

Ja vi er nogle gange heldige at specialfilm er imellem når vi laver partivareopkøb og så er det godt at bl.a. du har øje for netop disse.
Så tak for at du deler din gode oplevelse.

Hilsner fra

Carsten

8. marts 2026

Hej Pernille

Og vi takker for at du deler din gode oplevelse og pæne ord her og takker for at du valgte os til dine leveringer.

Carsten / Filmxperten.dk

Jeg har længe søgt efter…

Jeg har længe søgt efter julekalenderen: Jul i Valhal. Og skrev til Filmxperten, som tilbød at skrive mig op, hvis de fik DVD på lager igen. Og nu er det lykkes! Det er en super god service man får. Og jeg synes, at prisen for julekalenderen er mere end rimelig-faktisk billig. Så jeg kan varmt anbefale dem. Og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem. Og de leverer hurtigt

21. marts 2026

Kære Susanne

Tusind tak for dine meget pæne ord om os og det vil glæde os igen at kunne servicere dig med dine gode filmvalg, når den tid kommer.
Hilsner fra
Carsten / Filmxperten.dk

Godt udvalg til gode priser, hurtigt ekspedition med et meget personligt touch - og så fejlede de fremsendte varer ikke noget.

20. februar 2026

Hej Torben

Mange tak for dine meget pæne ord om os ifm. din handel hos os. Det forpligter og vi glæder os allerede til igen at kunne levere dig dine gode filmønsker.

Nemt

Nemt, hurtigt og sikkert

13. februar 2026

Hej Brian

Tak for dine fine ord om forløbet af din handel hos os.

Mvh., Carsten / Filmxperten.dk

Intet at klage over

Intet at klage over. Kom hurtigt frem uden skader. Kunne dog godt bruge at de havde et større udvalg af film

5. februar 2026

Hej Dennis

Tak for dine fine ord, både om oplevelsen og indpakningen.
Vi forsøger at tilføre flere titler i netop det segment du efterlyser, men har også besluttet at vi skal kunne tilbyde varerne i den rigtige prisklasse.

Og tak for input.

Mvh., Carsten
Filmxperten.dk

Hurtig levering, Cheech og Chong filmene var som beskrevet og god information

27. januar 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for de pæne og flotte ord om både vare og information.

Mvh., Carsten

Kære Ann Kristin

Som det er oplyst til dig via mail og som der står under varekategorien ved bestilling, samt også fremgår af det påsatte Brugt label på filmene, er der altid 100 % afspilningsgaranti på brugte film og der står ligeledes at der kan være små brugsspor, samt at hvis du af forskellige årsager ikke kan afspille en film, bytter vi altid uden beregning, hvilket vi også har meddelt dig.
Ifølge dig var samtlige 15 film i den ene serie og en enkelt i en anden ridsede, som du så valgte at smide ud inden du rettede henvendelse til os som leverandør.
Havde du rettet direkte henvendelse til os, ville problemet/opgaven være løst til din 100 % tilfredshed inden du skrev din anmeldelse.

Vi er her altid for at hjælpe og vort tilbud til dig står vi naturligvis ved.

Mange hilsner fra Carsten

Super god oplevelse

Super god oplevelse, masser af gode informationer om varen, levering, forsendelse etc. Gerne igen.👍👌😄🌞🌞

31. december 2025

Hej Per

Det er skøn og dejlig læsning det du skriver og vi vil glæde os til igen at kunne levere dig dine gode filmbestillinger.

De ene film var forkert.

De ene film var forkert.
Den bestilte film var cirkusrevyen 2017, men jeg modtog cirkusrevyen 1967.

7. december 2025

Hej Lars Milling

Ja det var, som også meddelt dig i e mail, en beklagelig menneskelig fejl, som du burde have kontaktet os med direkte, straks fejlen blev opdaget, da vi så havde sendt den korrekte vare straks. Heldigvis er fejlen løst ved at du nu har fået leveret den korrekte vare og dermed skulle alt være godt igen.
Vi glæder os til igen at kunne levere dig dine ønskede varer.

5. december 2025

Hej Rolf

Tak for at du deler den gode oplevelse med hurtig leveing fra os.

Mvh., Carsten / Filmxperten.dk