Har nu prøvet at leje film 3 gange, på 2 forskellige pc'er, og skidtet virker stadig ikke!!! Og dem jeg snakker med har samme mening - skidt!!!

Konstaterede at de kun understøtter 24 timers leje fra Mac mens download kræver at man bruger Microsoft Windows. Leje virker fint på Mac og Windows, men i 2011 er det simpelthen uacceptabelt me... Se mere

2,4

Under middel

Andre kiggede også på

skidt!!!

18. maj 2015

film2home

fup og svindel jeg får en imellem en mail med at jeg har vundet en gave og prøver så og få den gave men nej jeg skal bruge en kode som jeg aldrig har fået for og kunne få min gave og jeg har meldt det fra snart 100 gange og jeg får stadig fup mails fra dem.-

18. februar 2015

Elendigt

Har nu et par gange lejet film, som jeg så ikke kan se. Når jeg prøver at starte filmen i appen, skriver den at jeg skal aktiver filmen på deres hjemmeside først.. På trods af at jeg har betalt og fået kvittering for leje af filmen.

Nu bliver appen slettet, og film bliver aldrig lejet der igennem mere.

1. februar 2015

ærgerlig oplevelse

ingen mulighed for visning over tv med ipad/apple tv. understøtter ikke 64 bit browser. skal have installeret ekstra viewers. stort set ikke eksisterende support afsnit. eneste plus - det gik hurtigt med at betale :( der findes så mange alternativer der er lysår forud.

26. december 2014

Tv app.en er på teknisk niveau med Technologien fra 1970 eller noget lign.

App.en Er dummere end dum. Et simpelt Eks af mange er spolningen.
Skal man spole så skal man slide sin stakkels finger på fjern betjeningen i 10 min for at nå et punkt sidst på filmen. Fordi den "kun" ka spole i 2 min sekvenser samt at den skal bruge oceaner af tid for at gøre det. ( ca10 min for at komme 1.30 time ind i en film) fordi man lige fik trykket på play istedet for pause. (så startede film forfra og man sidder kun tilbage med frustrationerne)
Det samme hvis man lige skal tale i tlf eller lign og stopper filmen. Så det igen ovennævnte. Gr.. Man mister helt lysten til at se filmen færdig og bare slukke.

8. december 2014

Super service - Problem med streaming løst hurtigt, venligt og god hjælp

Støtte også på problem med streaming den 1. gang jeg lejede en film. Skrev mail til film2home.dk og forklarede. Der gik kun kort tid, før jeg modtog svarmail fra film2home i Sverige (DK og SE under et i Sverige). Efter et par mail frem og tilbage inden for samme time - omkring afklaring af styresystem og browser - fik jeg løsningen:
Da jeg bruger Google Crome, skulle jeg i nyt faneblad skrive "chrome://plugins" - og i listen med plugins krydse af i "tillad altid" til Widevine Media Optimizer - og VUPTI, så fungerer streaming perfekt.

Måske denne løsninger også fungere for dig, hvis du ikke kan få streaming til at fungerer på film2home, selvom du har downloaded Widevine Media Optimizer.

Summa summarum, så kan jeg på ingen måde genkende diverse skriverier herinde om dårlige service og manglende svar - tværtimod så er det meget længe siden jeg har fået en SÅ god og hurtig service. Tak for det.

28. november 2014

Super ringe service og spild af penge!

Jeg har brugt film2home.dk gennem nogle måneder. Til at starte med gik det ok. Nu har jeg to gange siddet med min yngste datter for at skulle nyde en film sammen en lørdag aften. Begge gange kan filmen ikke streames... Jeg skriver til deres såkaldte kundeservice der første gang svarer 2 døgn efter at jeg skal tjekke min widevine installation (Som er opdateret). Efter to døgn har jeg ikke længere adgang til filmen, så 49 kr ud af vinduet...
Da jeg stadig havde penge på kontoen, prøvede vi en gang til at se en film, med samme resultat, filmen kan ikke streames.... Denne gang gider kundeservice ikke engang svare på min henvendelse.... I alt 98 kr ud af vinduet.
Jeg er færdig med film2home og vil gerne advare alle mod dette firma.

6. november 2014

Kan IKKE anbefales

Hold jer langt væk fra denne side. Har prøvet flere forskellige film, der alle hakker og er umulige at se (med 40 mb og en ac-router). Det virker på ingen måde som om at der er serverkapacitet til streaming.

14. september 2014

Kan ikke se film

Det virker meget langsom, og flere gange kan man slet ikke se filmen, der er simpelt hen ingen forbindelse, prøver at startefilmen men der sker ikke noget efter flere timers venten... Har helt opgivet at få det til at virke... og pengene er spildt.

30. august 2014

SINDSYG DÅRLIG TJENESTE

Har en 50/50 internet forbindelse og alligevel hakker og stopper filmen konstant! Deres server kan simpelthen ikke følge med. Lad vær med at bruge tid og penge her - find en anden udbyder.

15. juli 2014

Bare ikke godt nok

Har set flere film der inde og har haft mange problemer, så som tekst der ikke kan følge med, LAG i stor stil så jeg ikke kunne afspille i HD med en 100 mbit download, og selv i normal (SD) havde teksten flere gange svært med at følge med, og billedet kan lagge, virker som om deres upload ikke er meget værd, en anden ting mister man forbindelsen og ser filmen over et smart tv kan bare det at spole frem tage lang tid max 2 minutter afgangen og kan hoppe frem og tilbage og hvad ved jeg, og den kan selvfølgelig heller ikke huske hvor man er kommet til når man starter filmen efter en mistet forbindelse, jeg har også prøvet at filmen går i sort med 2 minutters mellem rum og hvis man bare genstarter filmen bliver billedet rykket op eller zoomet ind så man ikke kan se ansigterne på menneskerne i filmen, så man skal helt ud af appen for at få et normalt billedet igen, og det kan også give problemer da underteksterne ikke altid kommer på og når det sker kan man heller ikke spole eller pause filmen, så igen skal man genstarte appen.

Så alt i alt kan det ikke anbefales selvom de nogle gange er billigere en andre så for man også hvad man betaler for.

16. juni 2014

Mega dårligt

De lovede at første film var gratis, men vi fik aldrig at vide hvordan det ville forgå. Ingen rabatkode, mails eller andet. Til at starte med kunne vi ikke logge ind, men så så vi tilfældigt på deres hjemmeside at man skulle godkende sin e-mail. Da vi endelig fik lejet en film (til fuld pris) gik den i stå 10 minutter inde i filmen! Det er under al kritik. Vi har slettet vores konto igen!

6. juni 2014

Elendigt

Vi har en 40/40 fiberforbindelse, og har 3 gange oplevet en film der hakker ekstremt og bliver så udtalt en pine at komme igennem man bliver nød til at afbryde. Første gang tænkte vi at det nok var en ener. Problemer opstår jo. Anden og tredje gang forsøgte vi at ringe ind for at forklare problemet og få vores penge tilbage, men endte begge gange med en svensk telefon svarer.. og det var så det.. Det eneste, der er helt sikkert er, at der ikke bliver en fjerde gang ;)

12. december 2013

Ok, men kunne være bedre

Som en anden anmelder har skrevet, så skal man bruge programmet Widevine, for at kunne streame film, og download fra deres film2home.dk's side virker ikke hverken til Internet Explorer eller Google Chrome. Man skal selv finde ud af, at det skal downloades fra Widevines egen hjemmeside, der står ikke noget om det i deres support.
Derudover skulle jeg flere gange genstarte filmen, og selv med en 10/1 Mbit forbindelse, var kvaliteten under middel.
En streaming tjeneste skal fungere uden installationsproblemer og uden kvalitetsfejl...og det lever Film2home.dk ikke op til.

27. oktober 2013

Afslappende filmleje

Jeg har været fint tilfreds med film2home, trods startvanskeligheder. Heldigvis er kundeservice supereffektivt! Man skal bruge et program der hedder WideVine for at se filmen, og det blev så blokeret af TDCsikkerhedspakken! Men husets anden computer kører med andet sikkerhedsprogram, så det lykkedes, med hjælp fra kundeservice i Sverige. Dagen efter var der hurtige mailsvar fra kundeservice også, fik bla refunderet en ekstraleje, og fik en rabatkode på en ekstra film, for min tålmodighed.
Men NU kører filmene bare, udvalget er godt, premiere ofte før andre tjenester, og idag var der lige "lej en film for en krone" - se det er noget vi kan lide!

27. oktober 2013

Fuldt ud tilfreds

Streamede film uden problemer. Oprettede login, betalte filmen og så den uden problemer. Har tidligere oplevet dårlig kvalitet fra andre On Demand udbydere, men denne film kørte 100%. Fuldt ud tilfreds

10. august 2013

Er dette din virksomhed?