Ontvangst was niet vriendelijk, na 3 keer goedemiddag gezegd te hebben, reageerde de verkoper. Weinig uitleg over fiets gegeven, erg onpersoonlijk. Ook moest ik mijn fietsketting en sleutel meenem... Se mere

Lokation
Skift lokationHoge Rijndijk 293A, 2382 AN Zoeterwoude-Rijndijk, Zuid-Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Onlangs 2 fietsen aangeschaft bij deze winkel,en beide keren echt heel goed en netjes geholpen!! Daar nemen ze echt de tijd voor je zodat je een goeie keuze kan maken uit het grote aanbod!! Aanrader... Se mere
Heel goed geholpen!! Ik heb met verschillende medewerkers contact gehad. Ze namen allemaal de tijd voor advies en ik voelde geen enkele druk om te kopen. En juist daarom hier een mooie Ebike gekocht.... Se mere
Vriendelijke benadering van het personeel, veel keuze en juiste passende informatievoorziening. De aflevering kwam zelfs week eerder dan verwacht en de uitleg van de nieuwe fiets werd door Bochuslaw... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Hoge Rijndijk 293A, 2382 AN, Zoeterwoude-Rijndijk, Zuid-Holland, Holland
- 071 303 09 34
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer vriendelijke en kundige medewerkers
Zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Ook als het druk is wordt de tijd genomen om informatie te geven.
Ook bij kleine reparaties is er de mogelijkheid om een leenfiets te gebruiken.
Inmiddels een nieuwe fiets gekocht. Hiermee heel tevreden.
We zijn bij het kijken en kopen van de…
We zijn bij het kijken en kopen van de fiets goed geholpen. Er werd de tijd genomen en heel vriendelijk geholpen.
Wij het ophalen van de fiets (die ik mee moesten nemen in de kofferbak) ook erg goed geholpen en meegedacht :)
Fiets kon achterin en dochter super blij met haar nieuwe fiets
Prima service in Zoeterwoude
In maart twee nieuwe elektrische fietsen gekocht. Een paar keer contact gehad, omdat er iets aan de afstelling van spaken en rem moest worden gedaan wat niet kon wachten tot eerste service beurt. Steeds snel en perfect geholpen. Ja het is daar vaak heel druk, maar ze doen hun uiterste best om er snel voor je te zijn. Maar zeg nu zelf als je een nieuwe fiets uitgeleverd krijgt wil je daar toch ook in rust alle uitleg krijgen. Dat er dan wachtende zijn is voor de medewerkers lastig genoeg. Maar onze ervaring is dat ze dat zo goed mogelijk proberen te managen in Zoeterwoude. Ook de telefooncentrale heeft ons nog niet in de kou laten staan.
Super gratis service in Zoeterwoude.
Ik had in Voorschoten een Cube e-bike gekocht maar was niet tevreden over een reparatie van de Deviolo versnellingsnaaf en de fiets was nog gekoppeld aan de vorige eigenaar.
Ben in Zoeterwoude geweest en ze hebben de versnellingsnaaf goed gekalibreerd en bij Bosch een verzoek ingediend om de fiets te ontkoppelen van de app van de vorige eigenaar.
Dingen die van Mergen eigenlijk had moeten doen, maar helaas slecht reageren op mail en slecht inregelen versnellingsnaaf na reparatie.
De mannen in Zoeterwoude gaven gewoon gratis service en zijn erg vakkundig.
Petje af en heb maar wat in de fooienpot gestopt.
Bij eerste bezoek gelijk gevraagd of ze…
Bij eerste bezoek gelijk gevraagd of ze ons van dienst konden zijn en rustig uitleg en info gegeven. bij aankoop e-bike rustig duidelijk verhaal gegeven en bij ophalen fiets ruim de tijd voor de afhandeling genomen.
Heel fijn geholpen door verkoper
Heel fijn geholpen door verkoper, ook eerlijk antwoord op mijn vragen.
Wilde een bepaalde fiets maar met het zadel van een andere fiets en dat was geen probleem.
Bij ophalen ook prima uitleg, en fiets goed afgesteld.
gewoon goed
bij het afhaal van onze fietsen nam de medewerker alle tijd voor ons, voor uitleg en overzetten van spullen van onze oude fietsen naar de nieuwe
Goede service en behulpzame medewerkers
Goede service en behulpzame medewerkers.
We hebben een bakfiets gekocht bij Fietsvoordeelshop en dit liep allemaal heel soepel. We hebben verschillende modellen uit kunnen proberen. Bij het afhalen stond alles netjes klaar en konden we de fiets zo meenemen.
Blij!
Prima informatie, duidelijke uitleg, vakkundig personeel, snelle service. Blij mee
Goede prijs, kundig advies
Goede prijs, vriendelijk en kundig personeel. Soms wat lange wachttijd voor er iemand beschikbaar is om te helpen.
Zeer vriendelijk en professioneel
Hele fijne winkel.
Erg vriendelijk geholpen zoals altijd.
Goede uitleg bij aankoop nieuwe fiets.
Volgende fiets of onderdelen en reparatie zeker bij fietsvoordeelshop in Zoeterwoude.
Vakkundig advies
Keurig advies
Ruime bedenktijd en zeker niet gepusht
En na drie keer advies toch de beste fiets gekocht Wel iets duurder dan het eerste budget maar met overtuiging en tevredenheid de stap gemaakt mede door het vakkundig advies
Uitstekende winkel
Service is uitstekend. Alleen zaterdags is het eigelijk te druk om je nieuwe fiets opte halen.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Slecht geholpen
Eerst waren we zelf aan het rondkijken in de winkel, er waren wel wat meer mensen en de medewerkers waren daar mee bezig, logisch. Toen wij na enige tijd naar een medewerker om advies gingen werden we heel vriendelijk geholpen. We gaven aan een proefrit te willen voor ons allebei. Dat kon, ik kreeg de fiets mee naar buiten en maakte een rondje, mijn man wachtte ook buiten.. na het rondje was de medewerker al met een volgende klant bezig en ondertussen ook aan de telefoon. Werd dus niet gewacht op ons om ons verder te helpen. Dus wij winkel maar weer in, weer wachten, mensen die later kwamen werden eerder geholpen. De medewerker die ons eerder hielp riep nog een keer naar ons, ik kom er zo aan.. dat duurde en duurde, ook niet even bedacht om het over te dragen naar een collega..dus wij hebben heel lang gewacht. Ondertussen liep er iemand stickers te plakken op fietsen, totaal geen notie van mensen die in de zaak stonden.. wij waren er wel klaar mee, even wachten geen probleem maar wij zijn een uur in de zaak geweest en hebben maar 5 minuten aandacht gehad.. toen ik ging melden dat we weg gingen was de medewerker nog steeds met andere klanten bezig, dus ik meldde het aan een collega, die doodleuk zei oh, nou ik geef het door aan mijn collega.. ipv zou ik jullie misschien nog kunnen helpen?
Heel jammer, want we waren echt van plan daar twee fietsen aan te schaffen..
Dus toen maar door naar een ander…

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Gemiste kans Fietsvoordeelshop!
Eigenlijk willen wij geen sterren geven maar wij geven twee sterren en die zijn alleen voor de winkel waar wij wel heel fijn geholpen zijn.
Helaas kunnen wij niet meer sterren geven omdat wij aan de koop van onze twee fietsen een heel zuur gevoel hebben overgehouden.
Wij kochten half maart twee elektrische fietsen van t merk Pegasus bij Fietsvoordeelshop in Zoeterwoude. Omdat t hier om twee best prijzige fietsen ging hebben wij geprobeerd met de verkoper over de prijs te onderhandelen maar helaas was er mbt de prijs helemaal niets mogelijk.We besloten om de fietsen toch te kopen. Wat waren wij blij toen wij na twee weken de fietsen konden komen ophalen. Helaas was deze blijdschap van korte duur. Doordat wij akkoord gegaan waren met het gebruik van cookies tijdens t bezoeken van de website van fietsvoordeelshop werden wij via een pop-up (advertentie) na ong. 2 weken op de hoogte gebracht van een prijsverlaging van €200,- per fiets. Om dit aan te kaarten besloten wij het contactformulier op de website van Fietsvoordeelshop in te vullen. We hebben tevergeefs geduldig gewacht op een reactie. Deze bleef uit, om die reden hebben we na twee weken een mail gestuurd naar de klantenservice. Wederom geen reactie! Omdat dit bovenstaande steeds meer irritaties bij ons opwekte hebben we nogmaals contact op genomen maar nu via de telefoon. De dame van de klantenservice beloofde op vrijdag een en ander op dinsdag te bespreken met haar leidinggevende en ons daar over terug te bellen. Maar helaas… Na 1,5 week hebben we zelf maar weer de telefoon opgepakt. Het antwoord dat wij toen kregen was dat onze eerste reactie op de prijsverlaging (contactformulier) van de fietsen een halve week te laat was ingediend en zij verder helemaal niets voor ons kon betekenen! Volgens ons echt een gemiste kans!! Wij gaan Fietsvoordeelshop niet meer aanraden.
Onderhoud gaat ook niet meer plaatsvinden bij Fietsvoordeelshop. Zo ook niet de aanschaf van onze volgende fietsen. Jammer!!

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Super geregeld
Klantenservice hielp goed en ondernam direct actie en loste vraag direct op.
Aflevering was vriendelijk en met een duidelijke uitleg, waarvoor de tijd werd genomen.
Heel goed geholpen met het uitzoeken…
Heel goed geholpen met het uitzoeken van een moederfiets en de daarbij horende accessoires. Ik kom hier zeker terug!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.