Prima geholpen, Geen druk, rustig kunnen kijken en uitproberen. Prijstechnisch was de aanbieding voor de fiets die we op het oog hadden aantrekkelijk. Levering was sneller dan verwacht.

Se, hvad kunderne siger
De levering van onze bakfiets was vertraagd. Het was onduidelijk hoe dat kwam. Door de geweldige inzet van het personeel in Zoetermeer hebben ze het uiteindelijk via een omweg voor ons in orde gemaakt... Se mere
Na dat mijn fiets was gestolen zijn we voor een andere fiets gaan kijken we werden goed en zeer vriendelijk geholpen . Onze verkoper luisterde goed naar mijn wensen voor de nieuwe fiets en kwam met... Se mere
Erg lang moeten wachten op de fiets, waardeloze communicatie omtrent de levering. Lange wachttijd in de winkel toen ik de fiets kwam halen. Geen uitleg gekregen over de fiets omdat de verkoper eerst... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Zoetermeer
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Coppeliaschouw 36, 2726 JB, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holland
- 079 303 0361
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Service
Vriendelijke geholpen door de medewerker. Hij was vergeten het kinderzitje te bestellen, maar toen ik daar voor belde, dacht hij fijn mee. Uiteindelijk 2 dagen later alsnog de fiets opgehaald en weer vriendelijk geholpen.
Onlangs ben ik langs geweest bij…
Onlangs ben ik langs geweest bij fietsvoordeelshop in Zoetermeer om te oriënteren voor een fiets voor mijzelf en mijn vrouw.
Daar ben ik goed geholpen door Jeroen.
Door zijn expertise en kennis in fietsen heb ik de juiste fiets voor mijzelf en mijn vrouw uitgekozen.
Het team in Zoetermeer is heel erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Jeroen bedankt !
Van aankoop tot aflevering goed…
Van aankoop tot aflevering goed geholpen door Ivan. Bedankt voor de goede service en tot ziens.
Super fijn geholpen!
Super fijn geholpen (volgens mij door Jeroen). Kundig en duidelijk.
Ook met bijvoorbeeld mijn knie problemen wist hij wat er nodig was. Erg blij mee.
Compliment for Tesfit😁
Compliment 😁
We zijn vandaag enorm goed geholpen door Tesfit Kifle, service monteur in Zoetermeer. Hij is professioneel, vriendelijk en deskundig! We waarderen de service enorm. Heel erg bedankt!
Prettig zaken doen!
De betreffende verkoper heeft ons heel ontspannen en met veel kennis van zaken geholpen. Hij gaf heel wat tips bij de keuze van de geschiktste fiets.
Het is precies zoals gezegd werd: wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.
De fiets rijdt heel soepel en…
De fiets rijdt heel soepel en comfortabel. De remmen zijn uitstekend. Ik ben erg blij met deze fiets.
klantvriendelijk en prijsvriendelijk
ze hielden zich goed aan de afspraken en de medewerker die ons hielp was vriendelijk en enthousiast
Goede voorlichting
Goede voorlichting, nemen ruim de tijd. Een verbeterpuntje: bij het afhalen van de fiets moet je zelf de fiets naar buiten rijden. Een hellinkje op en de deur open houden. Erg onhandig. Dit gebeurde niet alleen bij mij, maar ook bij collega die eerder een fiets haalde. Het zou fijn zijn als de fiets voor je buiten wordt gezet.
Het is simpelweg een fijne fietsenzaak…
Het is simpelweg een fijne fietsenzaak met een ruim aanbod, en ik werd ook goed geholpen en geadviseerd. Met een positief eindresultaat.
Hele fijne service en zeer goede prijs
Ik ben bij de winkel langs gegaan en ben vriendelijk geholpen. Ze namen veel tijd om te adviseren en hebben een groot assortiment. En zeker niet onbelangrijk waren zij goedkoper dan andere verkopers voor de Cortina. Wat nog helemaal mooi was is dat ze ook nog een korting nog zelf toekende bij het ophalen vd fiets, omdat er een actie startte.
Was heel blij fiets was er al binnen…
Was heel blij fiets was er al binnen een week.
Goed geholpen.
Prachtige winkel!
Prachtige winkel met een groot assortiment. Vriendelijk personeel dat veel kennis heeft over de fietsen en met veel geduld informatie geven.
Goede begeleiding en advies!
Goede begeleiding en advies!! Vooral zo doorgaan!!
Trouwens de fiets, fietst prima!!
Geweldige service bij fietsvoordeelshop in Zoetermeer
We hebben in korte tijd 2 Kalkhof E-bikes gekocht en 1 gewone Gazelle fiets.
We zijn erg goed geadviseerd en zijn reuze tevreden over de service en bediening van de fietsvoordeelshop in Zoetermeer.
Super goed geholpen afgelopen zaterdag
Super goed geholpen afgelopen zaterdag, goede verkoper die goed begreep wat ik wilde, en uiteindelijk de fiets achter uit een doos haalde die niet in de winkel stond. En dat was de soort fiets die ik wilde. Hij heeft dus goed geluisterd naar wat de klant wenst.
Woensdag ophalen ook prima, 1 - puntje. Voor de test rit laten W je alleen met de fiets naar buiten gaan serie open deur dicht klein heuveltje of trapje op. Had wat fijner geweest als er geholpen werd met naar buiten gaan
ik werd hier super geholpen ze nemen de…
ik werd hier super geholpen ze nemen de tijd voor je en gaven me goede adviezen zodat ik een juiste keuze heb gemaakt,