Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Rotterdam
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Vierhavensstraat 139, 3029 BB, Rotterdam, Delfshaven, Holland
- (010) 303 12 47
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele fijne medewerkers
Vakkundige, vriendelijke en professionele fietsenmakers en verkopers, al jaren heel tevreden!
Professioneel team die alle tijd voor je maakt
Ik had al de keuze gemaakt welke e- bike ik ws wilde aanschaffen en wilde er eerst een testrit op maken gezien mijn lengte en de fietsmaat 46 moest die eerst in elkaar worden gezet. Je hoeft hier geen aanbetaling te doen. Toen de fiets kwam superfijn geholpen door Arie, wat een professonieel team met goede uitleg en hij neemt in alle rust de tijd voor je. Natuurlijk is de koop later gesloten.
Goed op weg
Ik ben goed geholpen, de fiets die ik zocht heeft een goeie prijs kwaliteit verhouding.
Ik ben erg tevreden over de service
Ik ben erg tevreden over de service. Ik heb goed advies gekregen en er werd echt met mij meegedacht. Dankzij de deskundige begeleiding heb ik de juiste e-bike kunnen uitkiezen. Ik ben er ontzettend blij mee. Zeker een
Nieuwe electrische fiets,
De FVDshop is een mooie ruime zaak met een groot assortiment A-fietsen en wat nog belangrijker is, met zeer deskundig en behulpzaam personeel die uitgebreid de tijd neemt om te adviseren en te wijzen op alternatieven. Voor mij was Paul, de man, en ik ben zijn zeer tevreden met zijn hulp en mijn nieuwe Gazelle.
Mw. E. Verlinde.
Personeel ( Sergio en Arie ) waren…
Personeel ( Sergio en Arie ) waren vriendelijk, geduldig en gaven een goede uitleg van de fiets.
Super goeie en persoonlijke service
Super goeie en persoonlijke service. Met Paul voor ons 2 fietsen uitgezocht na verschillende fietsen geprobeerd te hebben op de mooie overdekte fietsbaan van 1,5 kilometer. Bij het afhalen na 1,5 week was Paul er helaas niet maar Arie heeft er een hele mooie fijne afleverbeurt van gemaakt. Bedankt mannen voor de mooie ervaring en voor het geven van een goed gevoel.
Vijf uit vijf sterren
We hebben twee prachtige fietsen deze week afgehaald. Paul heeft ons de fietsen “verkocht” ik zet het tussen haakjes want het was een heel mooi adviestraject ipv de bij sommige andere zaken pushende sales. We mochten passen, proefrijden en alles werd voor de perfecte ervaring ingesteld. Ik kon de verschillen echt goed ervaren. Bij Arie hebben we de fietsen opgehaald en opnieuw tijd voor ons en echte aandacht om de juiste afwikkeling te garanderen. Ook hier opnieuw eerlijk advies. Kortom, vakmanschap zoals je dat niet vaak meer ervaart! Vijf uit vijf sterren. Familie Soeterbroek
Fijne zaak
Fijne zaak, snel geholpen, ook een klein technisch probleem werd heel snel ruimte voor gemaakt en verholpen. Super
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Prima zaak met groot assortiment aan…
Prima zaak met groot assortiment aan fietsen.
Grote overdekte ruitme om fietsen te proberen.
Deskundige verkoopmedewerker Paul. Niet opdringerig gewoon een net advies.
Kom er zeker terug.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Rotterdam
Goede sfeer en behulpzaam personeel
Ik ben hier goed geholpen en het voelde ook of ze je echt goed van dienst willen zijn. Mijn vorige ervaring was Stella en ik moet zeggen dat dit een hele grote verbetering is….. personeel is vriendelijk en het lijkt beter te zijn geregeld hier. Verder kan ik er nog niet zeggen.
Fantastische service van Paul en Dennis
Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend goed geholpen. Verkoopmedewerker Paul nam alle tijd voor mij, dacht echt met mij mee en gaf eerlijk en deskundig advies. Hij legde alles heel duidelijk uit, waardoor ik met een goed gevoel de juiste keuze kon maken. Zijn vriendelijke en klantgerichte houding maakte het hele aankoopproces erg prettig.
Ook een groot compliment voor Dennis! Hij heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat mijn bakfiets zo snel mogelijk rijklaar was. Ik kon ik hem vrijwel direct meenemen.
Het is fijn om te merken dat klanttevredenheid hier echt op nummer één staat. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bakfiets én met de fantastische service. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets en eerlijk, deskundig advies!
Aankoop en uitleg van de fiets was…
Aankoop en uitleg van de fiets was prima ook een ritje proefrijden . Echter de communicatie van wanneer de fiets klaar was was minder goed . 2 a 3 weken werden er bijna 5 weken . Elke x gebeld en fiets was in de winkel binnengekomen maar wanneer dieklaar was ? Nadat ie klaar was 7 mailtjes gehad om snel op te halen en de afhandeling ervan was weer netjes
Supergoed geholpen met mijn nieuwe…
Supergoed geholpen met mijn nieuwe fiets door Sergio, zeer behulpzaam!
De service afdeling geeft telefonisch…
De service afdeling geeft telefonisch onjuiste informatie, dit tegen het personeel gezegd en die beaamden dat

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Rotterdam
Ik ben zeer teleurgesteld over mijn bestelling
Ik ben zeer teleurgesteld over mijn ervaring met dit bedrijf. Mijn fiets zou op 5 juni geleverd/opgehaald kunnen worden, maar tot op heden heb ik de fiets nog steeds niet ontvangen.
Wat vooral frustrerend is, is dat alle communicatie vanuit mijn kant moet komen. Ik heb meerdere keren zelf contact moeten opnemen om een update te krijgen. Vanuit het bedrijf wordt er geen enkel initiatief genomen om mij te informeren over de vertragingen. Bij ieder contact wordt de afleverdatum opnieuw uitgesteld of worden er toezeggingen gedaan die vervolgens niet worden nagekomen.
Daarnaast is de winkel zelf praktisch onbereikbaar. Gelukkig is de klantenservice wel bereikbaar.
Omdat de vertraging inmiddels aanzienlijk is, heb ik gevraagd naar een passende compensatie. Dit verzoek werd afgewezen; ik zou volgens het bedrijf simpelweg moeten blijven wachten.
Al met al een zeer teleurstellende ervaring door gebrekkige communicatie, het niet nakomen van afspraken en het ontbreken van enige vorm van klantgerichtheid.

Fiets zou de 18e klaar zijn
Fiets zou de 18e klaar zijn, ivm een verjaardag dit gevraagd en afgesproken. Op de 18e een mail gekregen dat ie pas de 25e klaar zou zijn. Na een hoop discussie in de winkel kon ik hem dan wel de 19e ophalen.

Behulpzaam en vriendelijk personeel
Behulpzaam en vriendelijk personeel
Ik had mijn fiets eigenlijk op zaterdag nodig en kreeg hem al op vrijdag geleverd.