Mijn dochter kwam haar nieuwe fiets ophalen en daar werd niet enthousiast mee omgegaan. De aandacht werd verdeeld over meerdere klanten en het voelde meer als een nummer dan een klant zijn.
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Heel vriendelijk personeel en ontzettend goede service. Mijn fiets stond eerder klaar dan verwacht. De medewerkers hielpen me met het afstellen van stuur en zadel en gqven uitleg over hoe allles werkt... Se mere
Vorige week eerste service beurt gehad van mijn Gazelle en heb intussen een leen fiets meegekregen super geregeld. Bij terug komkom mijn fiets weer op te halen sta ik vol verbazing te kijken hebbe... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Bilgaardpassage 87, 8918 GH, Leeuwarden, Friesland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke communicatie, goed geholpen in de winkel, en zelfs een bakje thee aangeboden toen ik even moest wachten op mijn moeder.
Ook de fiets is uitstekend, en alles zit goed aangeschroefd.
Erg blij met mijn aanschaf hier!
Fietsslot gekocht bij de fietsvoordeelshop in Leeuwarden, omdat mijn oude slot niet meer werkte en de dag ervoor was opengeknipt door de pechhulp Anwb.
Fietsslot werd zonder extra kosten op mijn fiets gemonteerd.
Uitstekende service!
Bij terug komkom mijn fiets weer op te halen sta ik vol verbazing te kijken hebben ze mijn fiets helemaal gepoetst 🤩wauw .
Heb ze gevraagd waar mee ze het deden heb toen ook maar gelijk poets spullen bij gekocht.
Super hoe jullie het doen toppie en ben er nog steeds blij mee 👌
Via een regeling van mijn werkgever heb ik een fiets gekocht bij de fietsvoordeelshop. De kleur van het model 2023 was niet voorradig via deze portal. De regiomanager van Friesland heeft toch de juiste kleur kunnen regelen maar dan van het 2024 model. Dit is een buitengewone service en daarnaast een grote verrassing! Kortom ik ben heel goed geholpen in het filiaal Leeuwarden, hier zit een tevreden klant.
Ketting liep van mn fiets toen ik moest werken (post bezorgen) . Naar binnen gelopen om te vragen of ze mij wilden helpen en dat was geen probleem! Werd meteen geholpen en kon snel weer weg! Top👍🏼
Had een fiets in Heerenveen gekocht daar moest ik heen voor de eerste service beurt daar goed geholpen . Nu zit fietsvoordeel ook in leeuwarden en ook hier de goeie service en heel vriendelijk personeel. En kundig miste alleen het bakkie koffie ook daar word aangewerkt ik raad fietsvoordeel echt aan alle soorten fietsen en ook niet duur
Vlot en vriendelijk personeel en mooi dichtbij
Winkel Leeuwarden was net geopend, vriendelijke verkoper. Goed op de hoogte gehouden wanneer de fiets klaarstond. Ook het aanbieden van de fits was super. De zelfde fiets die we wilde een paar honderd goedkoper omdat de handvaten iets anders waren en dat de fiets mat zwart was.
We zijn ontzettend goed geholpen door de beide heren in de nieuwe winkel in Leeuwarden. We hadden al wat proefritten mogen doen in Heerenveen en uiteindelijk toch in Leeuwarden geslaagd. De fiets kon helemaal worden aangepast naar mijn wens, echt top service! Hoe de fiets verder bevalt gaan we de komende tijd zien, maar fijn om te weten dat ze altijd klaar staan in Leeuwarden.
Vriendelijk personeel. Kon tijdens de verbouwing voor de opening al een proefrit maken.
Ook vriendelijke prijsjes voor vervanging onderdelen van de nieuwe fiets. Bij afhalen prima toelichting. er wordt de tijd voor je genomen.
Gewoon top dus.