Kon ivm vakantie de fiets pas 1,5 week na bestelling ophalen en dat was geen enkel probleem. Hoefde ook pas ter plekke te betalen. Ik werd in de winkel supergoed geholpen en mocht ook nog 1,5 uur ee... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Leuke spontane en zeer behulpzame meid die mij heeft geholpen. Ze legde alles goed uitgebreid en eerlijk uit. Stelde alles goed af. Kortom op en top!!
Slechte ervaring Personeel helpt ondertussen andere klant en gaat daarna gewoon met collega staan praten En als je dan na 15 minuten weggaat krijg je te horen dat hij net zou komen helpen Beet... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer positieve ervaring. Ik had een fiets op het oog en kreeg hier uitgebreide informatie over mbt de mogelijkheden en kon een proefrit maken. Ook hulp bij het uitzoeken van een telefoon houder /... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Heerenveen
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Bokslee 10, 8447 DM, Heerenveen, Friesland, Holland
- (0513) 745 105
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke spontane en zeer behulpzame meid…
fijne en eerlijke uitleg
Goed advies gekregen
Goed advies gekregen , ik kwam voor een heel ander merk dan waar ik in overleg met de verkoopadviseur uiteindelijk voor heb gekozen.
Veel keus , mooie frisse zaak en een hele geduldige adviseur met duidelijke uitleg, vooral rekening houdend met mijn leeftijd, waarbij al die moderne snufjes niet in 1x zomaar duidelijk is!
Viendelijke mensen en en ze weten waar…
Viendelijke mensen en en ze weten waar ze het over hebben vaklui
Goede uitleg gehad
Goede uitleg gehad. Heel vriendelijk behandeld en fijn koffie gedronken. Fiets doet het fantastisch.
Wat een fijne service
Ik werd in de winkel supergoed geholpen en mocht ook nog 1,5 uur een e-bike lenen om mijn portemonnee op te halen die ik had laten liggen.
De fiets werd keurig afgesteld en het was al met al een vrolijke onderneming.
vriendelijke ontvangst en goed geholpen
We gingen kijken voor een nieuwe fiets…
We gingen kijken voor een nieuwe fiets voor onze dochter. Ze had een mooie fiets gevonden en twee uur later konden we hem al ophalen. Vriendelijk geholpen en een super snelle service.
Uw werknemer heeft alles uit de kast…
Uw werknemer heeft alles uit de kast gehaald om ons de werking van de electrische fiets uit te leggen. Vakkundig en geduldig onze vragen beantwoord met de nodige tips.
Wat een fijne service!
Zelfs geholpen met het aanpassen van de klembeugels op onze fietsendrager. Met daarbij weer tips!
Wij zijn dik tevreden.
De moeite die de werknemer deed om ons …
De moeite die de werknemer deed om ons vertrouwd te maken met de nieuwe fietsen. Het geduld bij de uitleg en waarmee hij onze vragen beantwoorden. De tips die hij ons mee gaf. De fietstassen die we kochten werden uit de verpakking gehaald en de uitleg daarbij en compleet geïnstalleerd op de fiets.
De hulp die hij gaf bij de fietsendrager!
We kunnen alleen maar lovend zijn.
Goed geholpen
Goed geholpen. De verkoopster neemt alle tijd voor mij. Duidelijke uitleg en tips. Niets is teveel.
Aanschaf fiets
Netjes ontvangen. Medewerkers waren behulpzaam en gaven goede adviezen. Prijs is prima en fiets is volgens afspraak afgeleverd.
Tevreden!
Zeer positieve ervaring
Ook hulp bij het uitzoeken van een telefoon houder / koppeling app
Bij het ophalen van de fiets bleek de fiets niet op onze fietsendrager te passen en konden we een fietsendrager van de winkel lenen. We werden daarbij vakkundig geholpen.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel!
Er was ruim de tijd om alles uitgelegd…
Er was ruim de tijd om alles uitgelegd te krijgen, vriendelijk, behulpzaam. De communicatie vooraf ook prettig.
Goed advies en verder goed geholpen
Goed advies en verder goed geholpen, ook bij de aflevering van de fiets.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel
Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Behulpzaam en duidelijke uitleg. Minpunt is maar daar kunnen hun niks aandoen is het beleid van het bedrijf : je kunt er niet contant betalen..