Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze kwamen met veel info en hielpen fantastisch met t uitzoeken van een e-bike. Toen ik de fiets kwam halen, werd ik weer met zoveel dingen goed geholpe... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Fiets gekocht in Haarlem en kon deze direct meenemen. paar dagen later terug gegaan omdat versnelling niet lekker liep, kon direct langskomen en werd meteen geholpen. na kwartiertje was fiets gereed e... Se mere
Fijn dat de fiets op voorraad was; de electrische Koga zou elders 2 weken levertijd hebben.. Wel jammer dat er steeds van verkoper gewisseld werd tijdens de aankoop. Bij aflevering thuis , was... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Haarlem
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Menton Passage 4, 2037 AB, Haarlem, Schalkwijk, Holland
- 085 071 7729
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Netjes en perfect uitgelegd
Gezellige sfeer en een eerlijk advies.
Gezellige sfeer en een eerlijk advies.
Ze nemen de tijd voor je en niks is teveel.
Schone en ruim opgezette winkel.
Fijne winkel goed aanbod
Fijne winkel. Goed aanbod. Super prettige meedenkende medewerkers.
Goede hulp en uitleg en top personeel
Fijne winkelervaring
Fijne winkelervaring: genoeg keus, ruim opgezet, geen opdringerige verkopers maar wel behulpzaam. Als ze niet opnemen in de winkel zelf dan helpt er een dame aan de telefoon.
Mooie fiets …
Duurde wel een tijdje voor dat de fiets klaar was ..Maar ben erg goed geholpen. Bedankt en tot de volgende keer!!
Goede Service en Vriendelijk personeel
Toen ik de fiets kwam halen, werd ik weer met zoveel dingen goed geholpen. Een helm, een slot, fietstassen en een spiegel, fiets op hoogte instellen. Een duidelijke uitleg over het gebruik van de knopjes. Laten zien hoe de accu erin en eruit moest.
Niets was deze mannen teveel en ze sloten ook nog een verzekering voor me af.
Ik beveel deze winkel zeer zeker aan, want vriendelijk en geduldig personeel, goede vakkennis en een groot assortiment maken het een topwinkel !!!.
Mijn ervaring komt van Fiets voordeel Haarlem Schalkwijk.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Prima fiets, geen service
Prima fiets, heel blij mee en aardige jongens. Helaas weinig tot geen service. Vragen werden wel beantwoord, maar heel summier en werd niet doorgepakt.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Haarlem
Goed service ondanks dat de medewerker…
Goed service ondanks dat de medewerker een te kleine fiets heeft besteld maar kon hem zonder probleem omruilen voor een grotere fiets alleen die was niet op voorraad maar is besteld en heb een leen fiets gekregen. Aardig personeel
Top!! Lief gebaar.
Top!!! Lief gebaar
Ik had op kort termijn een klein huurfietsje nodig voor 2 dagen. Maar zij verhuren geen fietsen zeiden ze. Jammer.
Maar wat zegt Robert , een super vriendelijke man (Haarlem Schalkwijk): we maken een uitzondering voor je , je mag er eentje meenemen en daarna iets in de fooienpot stoppen. Zo gezegd zo gedaan. Wij blij!! Super dank.
Aankoop e-bike
Medewerker van de fietsvoordeelschop heeft goed geluisterd en de tijd genomen om samen tot een voor ons goede keus te komen. De verdere afhandeling is vlot verlopen, met een telefoontje en een bericht dat de fiets klaar stond.
Goed geholpen
Goed geholpen, aandachtspunt is wel dat winkelvoorraad, in dit geval in Amstelveen, op de website niet betekent dat je de fiets direct kan kopen en meenemen. Betekende in ons geval in de winkel bestellen en een week wachten. Tip is om dat ook op de website aan te geven. Verder prima geholpen in zowel winkel Amstelveen als Haarlem waar we de fiets opgehaald hebben.
Prijs is echt heel erg mooi.
Prijs is echt heel erg mooi.
Telefoon wordt goed opgenomen.
Winkel in Haarlem is heerlijk ruim.
Het personeel is erg vriendelijk en vooral behulpzaam; bij elke vraag (bijvoorbeeld een ander zadel en dan toch weer het oude zadel) wordt dit heel vriendelijk uitgevoerd.
Leuk ervaring
We hebben een juiste een mooie advies gekregen.
Aardige personeel
Mooie winkel
Leuke assortiment
Juiste advies
Afspraken nagekomen
In Heerhugowaard hebben wij ons goed laten informeren over de Gazelle C7 HMB Smart en konden wij buiten een proefrit maken. Ik woon in Hoofddorp en op aanraden van de medewerker hebben wij het even laten bezinken en daarna zelf online de 2 fietsen besteld en in de winkel in Haarlem Schalkwijk af laten leveren. Daar werden wij ook goed geholpen ondanks de drukte. Ook daar konden wij nog een proefrondje rjjden in de winkel en werd alles op onze wensen ingesteld. Het zijn elektrische fietsen en alles werd goed uitgelegd. De fietsrit van Schalkwijk naar Hoofddorp ging prima. Het is een heerlijke fiets en wij zijn zeer tevreden over de service van Fietsvoordeelshop.
Fijn dat fiets op voorraad was.
Wel jammer dat er steeds van verkoper gewisseld werd tijdens de aankoop.
Bij aflevering thuis , was er geen oplaadkabel mee, wel jammer; maar kreeg de afleverkosten retour, en kon hem de volgende ochtend ophalen.
600 euro korting tov lokale fietsenhandel is niet niks; dat is echt super!👍
Fiets is fantastisch , en binnen dag alle extra attributen erop gemonteerd!
5 jaar garantie ook goed! met onderhoud in eigen werkplaats.
Bedrijf is populair, kan erg druk zijn.
Advies; ga er vroeg in de ochtend heen, en niet in het weekend!
Blij met mn Koga 😊
Werden goed te woord gestaan bij het…
Werden goed te woord gestaan bij het uitzoeken van een fiets. Uiteindelijk tevreden met 2 nieuwe fietsen naar huis.
Læs mere om andre typer anmeldelser.