Banner for Fietsvoordeelshop - Groningen

TrustScore 4.5 ud af 5

Roskildeweg 17, 9723 MA Groningen, Groningen, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kwamen de winkel binnen met de vraag of ze 2 losse spaken hadden voor een fietswiel zodat we deze thuis konden maken. Na een aantal minuten kwam hij terug met de spaken al in het wiel en een nieuw... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs (lager dan bij standaard fietsenwinkel), heel mooie, grote, nette 'showroom', aardig personeel, en veel keus in fietsen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima geholpen en geadviseerd rondom de diefstal en opnieuw aanschaf van nieuwe electrische fiets. De info over het gps systeem met bijbehorende app ging voor mij wat snel. Moet me er nogmaals rustig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik mocht meerdere fietsmodellen testen en heb uiteindelijk een goede weloverwogen keus kunnen maken. Fijne en snelle service en daarbij een goede prijs.

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik

Om Fietsvoordeelshop - Groningen

Skrevet af virksomheden

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4.058 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super klant gericht

Super klant gericht. Duidelijke taal en geen blabla verkoop verhaal.
Bij dezen nogmaals dank aan vestiging Haarlem en in bijzonder die in Groningen (voor ons als aflever/details/gereedmaak vestiging)

29. september 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Redelijke ervaring

Opzich is er met het personeel niks mis mee, je word goed geholpen en hebben kennis van zaken. Maar afspraken zijn niet helemaal nagekomen, fiets niet geleverd op afgesproken datum. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar laat dan van je horen. Het is vervelend dat ik er zelf achterna moet. Ondertussen moesten wij de fiets die we inruilden zoveel mogelijk laten staan, terwijl wij daar van afhankelijk zijn.

24. september 2025

Hoi Niek,

Bedankt voor je review en de complimenten over onze collega’s, fijn om te horen dat je goed geholpen bent.

We begrijpen dat het vervelend is dat je zelf achter de levering aan moest en dat je zolang afhankelijk was van de ingeruilde fiets. Dat hadden we beter kunnen communiceren en daar leren we van.

Hopelijk heb je inmiddels veel plezier van je fiets. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de aankoop zijn we al zeer fijn en…

Bij de aankoop zijn we al zeer fijn en vakkundig geholpen.
Goede voorlichting.
Gisteren mocht ik mijn fiets komen halen... na een rondje fietsen is de fiets helemaal perfect afgesteld, zadel, stuur, remmen... er is goed gekeken hoe ik fietste.
Hij nam alle tijd voor een duidelijke uitleg over de accu, Bosch systeem etc.
Onze verkoper werkt normaal in Heerenveen, ik zou zeker bij hem mijn fiets gaan kopen.

14. september 2025

Hele prettige sfeer

Hele prettige sfeer. Niets moet alles kan. Daarnaast zeer kundig en behulpzaam. De fiets moest besteld worden, maar werd twee weken eerder dan toe gezegd geleverd. Bedankt.

27. august 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verkoper nam goed de tijd voor advies…

Verkoper nam goed de tijd voor advies over een fiets van te voren in de winkel. De fiets stond klaar op het afgesproken moment. Bij het ophalen was het alleen erg druk, waardoor er wat minder aandacht was voor het controleren en instellen van de fiets. Dit heb ik persoonlijk niet als zeer hinderlijk ervaren, maar zou verbeterd kunnen worden.

23. august 2025

Prima service

Meerdere fietsen hier al besteld/gekocht.
Altijd goed geholpen en telkens net even goedkoper dan de concurrenten.

22. august 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Het niet contant kunnen betalen is de…

Het niet contant kunnen betalen is de reden dat we geen fiets of accessoires meer bij jullie zullen kopen nadat we de afgelopen jaren al meerdere bij jullie gekocht hebben.

22. august 2025

Beste N.G,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat het niet kunnen betalen met contant geld zo’n negatieve ervaring voor u is geweest. We begrijpen uw teleurstelling en vinden het jammer dat dit voor u reden is om geen aankopen meer bij ons te doen.

Uw vertrouwen en aankopen van de afgelopen jaren waarderen we enorm. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Soepel

Soepel geholpen

24. august 2025

Beste Peter,

Dankuwel voor uw review.

Wij wensen u veel plezier van de nieuwe fiets! Wij staan altijd voor u klaar.

Thanks 5 Sterren, Top service

Wij hebben meerdere fietsen bij de Fietsvooldeelshop aangeschaft, altijd volgens afspraak verlopen, dit keer moesten wij een bijzonder type hebben, deze was snel geleverd en stukken goedkoper dan bij de concurrent, blij dat de fiets voor onze zoon snel rijklaar gemaakt kon worden om te oefenen voor de middelbare. Thanks 5 Sterren

16. august 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte service

Bij ophalen van 2 fietsen bleek er bij 1 te weinig lucht in de banden. Na vertrek op de fiets piepte de rem. Hiermee terug gefietst voor reparatie. Dit leek goed maar na een korte rit was de piep er al weer. Verder is het zadel op de juiste hoogte gezet maar staat nu wel scheef. Ik verwacht wel wat meer service bij de aanschaf van fietsen voor zo'n € 5000,00.

20. august 2025

Beste Olga,

Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen maar kreeg geen gehoor. Ik heb je voicemail ingesproken, zou je ons willen terugbellen op nummer: 085-0717729 zodat we even in gesprek kunnen?

Team Fietsvoordeelshop

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.