We kwamen de winkel binnen met de vraag of ze 2 losse spaken hadden voor een fietswiel zodat we deze thuis konden maken. Na een aantal minuten kwam hij terug met de spaken al in het wiel en een nieuw... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Goede prijs (lager dan bij standaard fietsenwinkel), heel mooie, grote, nette 'showroom', aardig personeel, en veel keus in fietsen.
Prettige mensen, nemen de tijd, voorlichting is goed en in de tijd tussen bestellen en arriveren van mijn fiets werd ik steeds goed op de hoogte gehouden. Unigarant fietsverzekering in de winkel afslu... Se mere
Prima geholpen en geadviseerd rondom de diefstal en opnieuw aanschaf van nieuwe electrische fiets. De info over het gps systeem met bijbehorende app ging voor mij wat snel. Moet me er nogmaals rustig... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Groningen
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Roskildeweg 17, 9723 MA, Groningen, Groningen, Holland
- 085 071 7729
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Superblij met de fiets!!
Ondanks de lange levertijd op de nieuwe fiets…… uitstekend geholpen met de keuze van de fiets en bij ophalen alles prima uitgelegd en vriendelijk geholpen !!
Snelle levering. Nemen voldoende tijd voor uitleg en afstelling van de fiets.
Vriendelijke en duidelijke uitleg en…
Vriendelijke en duidelijke uitleg en goede communicatie en service.
Vriendelijk ontvangen en alles…
Vriendelijk ontvangen en alles duidelijk uitgelegd. Het leveren van de fiets duurde langer dan verwacht maar hij bevalt super
Svar kan have AI-indholdLæs mere
De eerste ervaring in de winkel viel…
De eerste ervaring in de winkel viel een beetje tegen. Het waren jonge jongens die een beetje ongeïnteresseerd over kwamen. Ze waren dingen vergeten te vertellen. Later met het andere personeel zeer tevreden en alle afspraken zijn nagekomen.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Groningen
Prima ontvangst en uitleg van de nieuwe…
Prima ontvangst en uitleg van de nieuwe elektrische fiets.
Wisselende ervaring in de winkel
Wisselende ervaring in de winkel. 1e keer minimaal advies en onkundig. 2e keer wel goed geholpen. Bij het afhalen van de fiets moesten we lang wachten voordat er iemand ons ging helpen. Ze keken wel maar kwamen niet. Totdat de winkel mamager zij help jij deze klanten even.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Groningen
Ik ben heel goed geholpen in de winkel
Ik ben heel goed geholpen in de winkel. Fiets bevalt prima.
Rustig personeel duidelijk uitleg over…
Rustig personeel duidelijk uitleg over gebruik van de fietsen. Goeie service.
Personeel
Sommige van het personeel snapt het niet, wat er te koop is en met de rekening klopte het ook niet krijg je rekening van iemand anders blijkt later.
Ben je eerlijk krijg je niet eens korting en de factuur komt nog wel een week later ze konden het niet meteen doen raar toch. Ze zijn wel goedkoper dan een andere fietsen winkel dat scheelt veel.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Groningen
Ik kwam voor een klein onderdeeltje
Ik kwam voor een klein onderdeeltje. Deze zo meegekregen van de werkplaats. Top service!
Heel vriendelijk en goed geholpen is al…
Heel vriendelijk en goed geholpen is al heel wat waard! En de prijs ook nog goed!
Prima fiets
Goed geholpen!
Top winkel
Ik ben heel goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe fiets. Goede uitleg van fijne vriendelijke medewerkers.
Prima service bij aflevering.
Helaas wederom slechte service
Helaas wederom slechte service.
Al vanaf begin problemen met de versnellingen. Bij onderhoudsbeurten dit aangegeven. Na meerdere pogingen dit te verhelpen leek het aanvankelijk opgelost. Helaas na twee dagen weer problemen. Fiets trapt door. Armpje van de versnelling was verbogen en versnellings kabel afgebroken. Dit zou volgens de monteur valschade zijn. Dit terwijl er geen beschadigingen zichtbaar waren. Uiteindelijk met de manager een afspraak kunnen maken.
Fiets zou gerepareerd worden tegen betaling van onderdelen. De avond voor de afspraak kreeg ik een mail met alleen de mededeling: De afspraak is verplaatst naar 3dagen later ,verder geen toelichting.
Op de dag van de afspraak naar de werkplaats gegaan. Verplaatsing zou te maken hebben met een onderdeel dat niet op voorraad zou zijn .
Dat onderdeel hoefde helemaal niet vervangen te worden. Fiets zou die dag toch gerepareerd kunnen worden.
Totdat de werkplaats chef er zich mee ging bemoeien. Ik werd zeer onvriendelijk te woord gestaan
Hij kon niet garanderen dat het die dag nog lukte. Als ik aangeef daar geen genoegen mee te nemen en het geen service vindt, zeker omdat de oorzaak bij hun ligt. Als reactie krijg ik terug . Nee. Wij geven geen service, als je service wil moet je klantenservice bellen.
Uiteindelijk heeft de manager alles weer recht moeten trekken en is de fiets alsnog gerepareerd.
Update n.a v. reactie van Fietsvoordeel shop: Geprobeerd terug te bellen, maar na een tijd in de wacht te hebben gestaan maar weer opgehangen

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Groningen
Goede voorlichting over de aanschaf…
Goede voorlichting over de aanschaf van de juiste fiets. Ook bij het ophalen van de fiets goede service, deskundige medewerkers.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.