Had eerst een Batavus fiets besteld. Toen ik hoorde dat deze fabriek failliet was kon ik zonder problemen deze fiets annuleren en een andere bestellen. Tot het afhalen steeds super geholpen.

Se, hvad kunderne siger
Mo is hartstikke vriendelijk en heeft ons alle ruimte en tijd gegeven om verschillende mama-fietsen te proberen incl. uitgebreide uitleg over de systemen, de mogelijkheden en verschillen. Eenmaal geko... Se mere
Personeel (Goes) heeft blijk gegeven van : Klantvriendelijkheid Deskundigheid Bereidheid om iets te doen / regelen Adequate reactie op veranderingen. Geen al te lange wachttijd tot levering.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Goes
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Van de Spiegelstraat 82, 4461 LN, Goes, Holland
- 0113 216 063
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles netjes op tijd gedaan!
Super aardig en goed advies
Betrouwbaar en goede service
Goed advies bij het kopen van de fiets en goede prijs kwaliteitsverhouding. Bij het afleveren van de fiets werd de tijd genomen om alles netjes uit te leggen. Daarnaast heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader om naar toe te gaan!
Nieuwe e-bike
Fijn geholpen, duidelijke info en afspraken, zowel met kijken, kopen en aflevering. Meedenken bij het aanschaffen van een nieuwe e-bike bij minder mobiliteit, evenals accessoires als fietstassen, extra slot, telefoonhouder. Goed duidelijke uitleg hoe alles werkt. Afgesteld op mijn lichaam.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Onderhoud aan de fietsen
Onderhoud aan de fietsen is zeer teleurstellend. Ze vergeten simpele dingen zoals balhoofd,ketting na te stellen en als er iets is vervangen staan de boutjes ook meestal nog los of zijn ze dol gedraaid. Ruim twee maanden moeten wachten op een beurt vind ik ook veel te lang. En koop geen pegasus die verkopen ze als duitse gazelle maar is absoluut niet het zelfde.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Goes
Fijne verkoper en goed uitleg bij ophalen.
Fijne verkoper (Ronald) goede aandacht en rustig. Bij ophalen goede uitleg gekregen.
Goed geholpen
Goed geholpen, fiets was op voorraad en werd dezelfde dag gereed gemaakt zodat we deze op konden halen. Gevolg, een hele blije dochter :-)
Goed advies ontvangen in de winkel
Goed advies ontvangen in de winkel. Veel medewerking gekregen van personeel.
Mooie fiets gekocht voor m'n dochter
Mooie fiets gekocht voor m'n dochter, ze hadden hem 's middags gelijk klaar gemaakt, eind de middag op kunnen halen.
Snelle service
Veel fietsen voorradig, keuze was snel gemaakt, prima geholpen. Snelle service, was hier erg blij om.
ik ben goed geholpen en ze zijn zeer…
ik ben goed geholpen en ze zijn zeer vriendelijk
Heel goed service!
Blije klant
Fijne medewerkers nemen de tijd voor je om alles netjes uit te leggen of in te stellen
Goed advies, ruime keuze en nette prijs
Ik werd snel geholpen door een winkelmedewerker, Mo. Hij vroeg of ik advies of hulp wenste; heb hem uitgelegd waar ik naar op zoek was en heeft mij toen 5 verschillende fietsen laten uitproberen. Alle fietsen voldeden aan mijn wensen, maar verschil zat in nuancen. Daardoor wel een weloverwogen een goede keuze kunnen maken.
Goed geregeld
We zijn heel goed geholpen en geïnformeerd. Mede daardoor een goede keuze gemaakt. Snelle levering, goede uitleg en service. Dank aan alle medewerkers
Heel fijn geholpen bij de aanschaf van…
Heel fijn geholpen bij de aanschaf van een nieuwe fiets! In eerste instantie in Ridderkerk, maar gezien ze daar het model dat ik wilde niet op voorraad hadden naar Goes gereden en daar minstens net zo goed en vriendelijk geholpen!
Bij de aankoop zeer goed geholpen
Behulpzame en kundige medewerker
Behulpzame en kundige medewerker, nam de tijd voor ons.
Uiteindelijk de mtb gekocht.
Goeie uitleg en deden graag een tweede…
Goeie uitleg en deden graag een tweede keer uitleggen en waren vriendelijk en dachten goed mee
Gewoon hele goede service met super…
Gewoon hele goede service met super goede mensen