Vriendelijk geholpen, goede service, fiets netjes goed afgesteld. Ruime keus in modellen. We zochten een fiets met terugtraprem en versnellingen, iets wat steeds schaarser lijkt te worden. Maar ze h... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ik ben bij de aankoop al goed geholpen door twee collega's. Tijdens het ophalen van de fiets, heb ik een duidelijke uitleg gehad. Die dag was het erg hard aan het regenen en mocht ik met uitzonder... Se mere
Snel en goed geholpen zonder dat ik afspraak had. Mocht meteen buiten fietsen zonder dat onderpand oid gevraagd werd. Omdat ik andere kleur wilde en deze uit centraal magazijn moest komen een week moe... Se mere
Heel fijn geholpen. De verkoper nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en besprak de mogelijkheden. In alle rust geholpen. Personeel was vriendelijk, duidelijk en kundig. Erg prettig want een f... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Arnhem
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Heerlenstraat 11, 6845 AE, Arnhem, Arnhem Zuid, Holland
- 085-0717729
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechte service!
Slechte service!! Fiets besteld en betaald, datum afgesproken en dan wordt er niet gecommuniceerd dat de fiets niet leverbaar is. Hebben we zelf moeten achterhalen. Dit gebeurt bij meerdere mensen. Mijn advies bestel hier niet, je hebt er alleen maar last van. Voor de rest zijn ze wel vriendelijk

Prettige aankoop ervaring
Prettige aankoop ervaring.
Cortina transportfiets gekocht.
Alkes netjes afgesteld.
Inruil en communicatie
Inruil viel tegen en communicatie over aflevering ging mis door een storing. Verder prettig door medewerker geholpen.
Prima
Ik werd netjes in de winkel geholpen en mocht de verschillende fietsen uitproberen. De fiets die ik gekozen heb werd met een paar dagen al thuis afgeleverd.
Prima winkel
Fijne ruime winkel, ruim assortiment. Geen opdringerige verkooppraatjes. ze luisteren goed naar de klant, nemen daar ook de tijd voor, en geven eerlijk advies.
Fijne zaak en vriendelijk personeel
De bedrijfsleider van de winkel is een zeer behulpzame, vriendelijke man die echt meedenkt in wat helpend is en nodig is voor jou als klant.
Hij neemt de tijd voor je. Goeie service. Kundig. Mooie zaak.
Goed geholpen met verstand van zaken
Goed geholpen met verstand van zaken. Verkoper neemt de tijd voor iedereen.
Aanrader
Prima geholpen. Heel attent om even te bellen in verband met het checken van de juiste maat van de door mij via de webshop bestelde fiets (Trek FX+ 2). Hierdoor kwam ik bij het afhalen van de E-bike in Arnhem niet voor een onaangename verrassing te staan. Aanrader.
Ik ben heel fijn geholpen .
Ik ben heel fijn geholpen .
Duidelijke uitleg dus heel blij.Kan zeker aan bevelen om daar de fiets te kopen.
Vriendelijk personeel.
Wat een ballen tent
13 maart fiets gekocht
Op 17 mei op kunnen halen
Naar mega veel e-mail verkeer bellen
Nog geen excuus kreeg ik
Zaak van lek me t vestje GEEN aanrader dus

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Arnhem
Shout out naar Shant ( Arnhem)!
De fiets had wat vertraging doordat enkele extra’s niet goed pasten op de fiets. Shant heeft mij tijdig geïnformeerd en ervoor gezorgd dat alles goed is gegaan.
Super!
Prettige bediening
Prettige bediening in filiaal Arnhem, goede prijs en schitterende fiets met alles erop en eraan
Ik heb inmiddels een week de fiets
Ik heb een fiets besteld en zou 10 mei proefrit maken maar niets gehoord .
Klantenservice gebeld konden ook weinig doen.
Zijn druk maar dit is toch ook een bestelling.
Moet snel een reactie komen ander ga ik hem ergens anders kopen
Ik heb hem 1 mei besteld .en ingepland op 10 mei.bestelnummer fvs_2700015
En vrijdag werd vertel door de klantenservice dat hij al in de winkel is dus ben heel teleurgesteld.
Hallo .ik heb inmiddels de fiets uit geprobeerd en ben zeer te vrede.
Netjes geholpen en nu snel klaar .
Helaas kreeg de verkoper in de winkel de schuld maar dat vind ik niet echt terecht.Helaas was de communicatie niet goed hoop dat ze dat beter gaan afstellen.
Groetjes Joke
31 mei
Ik heb hem nu inmiddels een week in mijn bezit de fiets en heel blij.
Maar met de afspraak om te testen ging het mis en geen bericht daar over gehad dat het niet door ging .misschien dit iets meer communiceren naar de klant.Ik had voor die dag geen afspraken gemaakt .er wordt wel vermeld in de mail dat het soms niet lukt maar geeft de klant dan even een berichtje.De medewerker werd er op aangesproken maar hij heeft mij prima verder geholpen dus van mij een schouderklopje.
Vriendelijke groet Joke

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Arnhem
Eerlijk advies en goede service
Erg goed geholpen in de winkel met eerlijk en goed advies. Totaal geen druk gevoeld om de fiets te moeten kopen. Thuis rustig nagedacht en opties overwogen en daarna simpel de fiets online kunnen bestellen. De communicatie daarna over de levertijd en de definitieve leverdatum was erg goed. Aflevering aan huis was gemakkelijk en met goede service. Erg tevreden
Er zit al roest op de fiets
Er zit al roest op de fiets
Een nieuwe fiets gekocht en dan blijkt dat niet zo te zijn

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Arnhem
aardige verkoper met duidelijke adviezen
keurige nieuwe winkel
keurige nieuwe winkel . Groot van opzet veel keus uit goede bekende merken . Maar dit is een van de vele zaken die de concurrentie ook bieden . Ik heb de prijzen eens vergeleken van de modellen 2023 maar ik zie geen enkele voordeel .Dus de naam " Fietsvoordeelshop.nl " dekt de lading niet . Tien in een dozijn . Inruil is een wassen neus namelijk: waar je ook mee komt standaard 49e inruil p.fiets. Die gaan naar een opkoper. Dus in feite kan je niets inruilen. Ze kunnen beter zeggen Geen Inruil . Dit wekt irritatie op bij de klant .
Met bewondering denk ik terug aan hoe…
Met bewondering denk ik terug aan hoe vandaag de verkoper te werk ging. Erg druk, maar toch was hij met een glimlach met een aantal klanten tegelijk bezig. Ik heb aangegeven dat ik alleen kwam informeren over fietsen, maar ik kreeg toch een complete uitleg van hem! Hierdoor heb ik besloten om binnenkort alsnog een fiets te kopen bij Fietsvoordeelshop Arnhem.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.