Banner for Fietsvoordeelshop - Amsterdam

TrustScore 4.5 ud af 5

Parnassusweg 398, 1081 LC Amsterdam, Amsterdam-Zuid, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We were in contact with 2 customer service agents. The gentleman we met first and who sold us the bike was very helpful, had great knowledge and the patience of a saint. The gentleman we meat while... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very helpful staff at the store. Smooth pickup of the bike and also very chill if you want to tryout different bikes. Valentino is an expert at fixing bikes and had very swift resolution to some err... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wacht nog steeds op mijn factuur die per e- mail zou komen. Inmiddels heeft mijn negatieve reactie opgeleverd dat ik mijn factuur dan toch heb ontvangen. Ik ben erg blij dat mijn reactie dit resu... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik

Om Fietsvoordeelshop - Amsterdam

Skrevet af virksomheden

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4.053 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

teleurstelling

Ik heb een Gazelle Bloom C310 gekocht en bij jullie opgehaald. Vanaf het moment van ophalen had ik mijn twijfels al, omdat er totaal geen begeleiding bij de fiets kwam. Ik kreeg de sleutel en toen was het nou tot ziens! Raar vind ik dat, voor een fiets van 3000 euro.

Binnen enkele dagen merkte ik een ratel in mijn fiets en een tik in mijn trapper. Meerdere keren gebeld maar krijg vrijwel nooit iemand te pakken. Langs gegaan en ze hebben er naar gekeken maar konden niets vinden / de monteur kon het niet horen. Ik kreeg een setje nieuwe (niet originele) trappers aangeboden, wat ik al teleurstellend vond. Nu weer een week later loopt er van alles aan bij mijn remmen, is de ratel er nog en valt zojuist mijn pedaal er in zijn geheel af waardoor deze nu ook nog beschadigd is. De fiets is 3 weken oud, ik vind het echt schandalig.

Ik moet zelf naar jullie toekomen (lees 40 minuten lopen) met de fiets en dan gaan ze er even naar kijken. Toen ik vroeg of hij niet opgehaald kon worden, werd mij verteld dat het erg jammer is dat de fiets 3 weken oud is, want als het 2 weken was geweest had de servicebus zonder voorrijkosten kunnen komen.

Ik zou het op prijs stellen als jullie een nieuwe fiets (zonder accu) kunnen leveren want mijn vertrouwen in deze fiets is geheel weg. ik had verwacht veel plezier te hebben van mijn aankoop, maar tot nu toe heb ik er vooral spijt van.

Als het is opgelost zal ik mijn review ook aanpassen.

18. september 2025

Hoi Lisanne,

Het was fijn om elkaar even te spreken en alles duidelijk te krijgen.

We houden de situatie in de gaten en blijven het volgen. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen of als je vragen hebt, laat het dan gerust weten.

Heb een review gestuurd

Heb een review gestuurd. Mag geplaatst worden. Probleem met mijn fiets vlot opgelost door kundige monteur. Buitenveldert. Op zatetdagmiddag. Bedankt!
D. P. Poel
Amsterdam

16. august 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en eerlijk

Vriendelijke mensen die eerlijk advies geven

7. september 2025

Hoi,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Daar doen we het voor. Veel fietsplezier gewenst! 🚲

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede prijskwaliteit, communicatie kan beter

Proefrit in Amersfoort gedaan en erg tevreden over de medewerkers, vakkundigheid en uitleg. Website is overzichtelijk en goed om verschillende opties te vergelijken. Het bestelproces makkelijk, maar niet voor alle medewerkers duidelijk hoe dit werkt voor Lease. Bij een bestelling via een Lease maatschappij is het vervolgproces en updates over de status lastig bij te houden. De klantenservice is goed bereikbaar, maar deze moet zijn informatie ophalen bij winkels en deze zijn slecht bereikbaar. Logisch aangezien ze klanten helpen of bezig zijn in de werkplaats, maar onhandig als je als klant informatie of updates zoekt. Ik heb besteld via Hello Rider en het proces liep niet vanzelf.

14. august 2025

Supervriendelijk personeel

Supervriendelijk personeel. Wij waren op vakantie en moesten nog een hele trip naar Almere. De ondersteuning bleek telkens uit te vallen. Even online een fietsenmaker opgezocht en dit bleek de dichtste te zijn. Ondanks dat ik er binnenviel, werd er gelijk naar mijn fiets gekeken. Bleek dat de display stuk was en deze hadden ze op voorraad.
Deze fietser kon gelukkig terug op weg en haar vakantie verder zetten

5. august 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Parnassusweg

Parnassusweg. Waren zo vriendelijk om defecte e-bike op te halen, tegen vergoeding, maar ondanks aangeven motorproblemen is deze helemaal NIET onderzocht .. Hebben later alsnog proefrit gemaakt waarbij het probleem niet optrad. Bij de 1e rit van 11 km die ik maakte faalde de motor opnieuw. Nu moet de fiets weer terug, ik wil de motor laten herstellen of vervangen. Heel jammer want eigenlijk kan ik niet zonder die fiets.

19. juli 2025

Beste Erik

Dank voor je review, we gaan je klacht doorzetten naar de desbetreffende winkel.

We zullen hen vragen zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

super tevreden

Cortina Tide ND7 gekocht voor een hele schappelijke prijs. Prijs/kwaliteit verhouding is super. De fiets wordt helemaal afgesteld bij het moment van ophalen en de mensen in de winkel zijn allemaal super vriendelijk en tegelijkertijd enthousiast over de fiets die ik gekocht heb.

22. maj 2025

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen toen bleek dat de verkeerde fiets geleverd werd. Alles netjes opgelost en de juiste fiets ontvangen. Locatie Amsterdam Zuid

25. april 2025

Vriendelijk en professioneel.

Hele vriendelijk personeel. Wilde proefrit maken op 2 fietsen. Werden meteen voor me besteld omdat ze mijn maat niet hadden en een merk niet hadden omdat ze die niet in de winkel verkopen. Kreeg daarna mailtjes en telefoontje toen de fietsen klaar stonden. Meteen eentje gekocht en de volgende dag opgehaald. Toen ik bij het wegrijden een geluidje hoorde en terugging werd het in de werkplaats meteen verholpen en ging de monteur er ook nog even mee rijden. Kortom, prima geregeld.

26. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dramatisch.

Dramatisch.

Mijn e-bike viel ineens uit, dus ik ben meteen langs de winkel gegaan. Tot mijn verbazing kon ik pas over twee maanden terecht voor een afspraak. Toen ik aangaf dat dat echt niet acceptabel was, werd ik afgescheept met opmerkingen als: "Je hebt ’m vast kapot gefietst." Na enig aandringen mocht ik de volgende ochtend langskomen om de fiets achter te laten.

Later die dag werd ik gebeld: ik moest helemaal naar Amstelveen voor een nieuwe accu, omdat de fiets daar eerder gerepareerd zou zijn. Een vreemde en weinig klantvriendelijke redenering. Gelukkig was er bij terugkomst een andere medewerker die wel meedacht en de accu voor me heeft besteld bij Cortina.

Maar nu staat mijn fiets al drie weken bij de winkel, en ik heb nog altijd niets gehoord. Ik ben zelf langs geweest en kreeg de belofte dat ik de dag erna gebeld zou worden met een update — dat is niet gebeurd. Inmiddels heb ik vijf keer contact gezocht met de klantenservice en telkens een terugbelverzoek achtergelaten, maar ik word simpelweg niet teruggebeld.

Al met al een ronduit frustrerende en teleurstellende ervaring. Ik zou hier nooit meer een (nieuwe) fiets kopen.

11. april 2025

Hoi Lotte,

Bedankt dat je ons hebt laten weten dat er iets niet goed is gegaan. Het spijt ons echt dat je deze ervaring hebt gehad.

Onze collega’s uit de winkel hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit samen met jou op te lossen. We hopen dat het gesprek duidelijkheid heeft gegeven en dat we je hiermee goed hebben kunnen helpen.

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. We blijven het graag voor je volgen.