Se, hvad kunderne siger
We zijn super fijn geholpen bij de winkel op de Amsterdamseweg! Fijn personeel met een goede uitleg. Er staat 3/4 weken voor de fiets rijklaar te maken, maar wij zijn na een week al gebeld dat we d... Se mere
Nette prijs. Echter afgesproken afleverdatum werd alweer (2e fiets) afgezegd en het werd later. Tweede afspraak ging goed. Hoewel de indicatie van aflevertijdstip elke keer veranderd. Bij aflevering... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Fietsvoordeelshop - Amersfoort (Amsterdamseweg)
Skrevet af virksomheden
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktoplysninger
Amsterdamseweg 49b, 3812 RP, Amersfoort, Holland
- 033 303 1488
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Personeel is vriendelijk en proactief
Personeel is vriendelijk en proactief. Had een fiets besteld die zo nieuw was dat leverdatum niet direct duidelijk was. Maar ze hebben me constant op de hoogte gehouden over de status en meteen gebeld zodra het binnen was en ook z.s.m. klaar gemaakt.
Gebroken ketting
De klantenservice gebeld , deze vertelde mij dat ik dinsdag maar terug moest bellen ivm de pauzes vd medewerkers. Moest zelf maar m'n ketting maken, slijtage valt niet onder de garantie, alleen was deze net nieuw.
Dus ik met mijn Gazelle fiets ( 2 maanden oud) naar de winkel op de Amsterdamseweg Afoort voor een gebroken ketting. De medewerkers waren hulpvaardig en vakkundig. Ik voelde mij welkom en gehoord. Ze had tijd om de reparatie ter plekke uit te voeren met hulp van een medewerker van het andere filiaal( Nijverheidsweg). Ik wil deze medewerkers bedanken voor deze service.
Zeer tevreden
Er staat 3/4 weken voor de fiets rijklaar te maken, maar wij zijn na een week al gebeld dat we de fiets konden ophalen, dat was echt een feestje!
dus zeker een enorme aanrader mocht je nog zoekende zijn naar een goede bakfiets.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Slechte service bij bestellen en klantonvriendelijk
Ik zou een email krijgen om mijn op de website bestelde fietscomputer op dinsdag op de Amsterdamseweg op te halen.Ik had zeze winkel gekozen. Geen mail. Op woensdag gebeld. Hij was er niet en ik zou naar de Nijverheidsstraat moeten gaan. Ergens in het land moest men in een winkel de computer zoeken. Gevraagd om te mailen. Geen mail maar een telefoontje. Weer verwarring over de winkel. In de winkel bleek dat op de teller de wintertijd stond dus geen nieuwe teller. Besproken met de verkoper wat er allemaal gebeurd was. Hij zei: "Dat interesseert me niet, ik wil het niet horen." Hij voelde zich kennelijk niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van Fietsvoordeelshop en mist klantvriendelijkheid. Bij het verlaten van de winkel zei hij: "Tot de volgende keer". Die zal er niet meer komen gezien de ervaring. Ik ben blij dat ik geen fiets had besteld. Ik heb de fietscomputer daarna in een andere klantvriendelijke winkel gekocht.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Amersfoort (Amsterdamseweg)
Super service gekregen van Rene en zijn…
Super service gekregen van Rene en zijn team! Veel dank
Top service!
Snelle vriendelijke service
Snelle vriendelijke service. We mochten een lange proefrit maken. Alle vragen werden beantwoord zonder te pushen om te verkopen. Na de bestelling was de fiets snel klaar.
Fantastisch fiets en top service
Fantastisch fiets (r en m packster 70) en top service. Zeer tevreden fietsvoordeel top service top ervaring. Ik zeg doen.
Fantastische winkel
Fantastische winkel! Al een aantal jaar hebben we onze bakfiets hier in het onderhoud gehad. Nu was het tijd om over te stappen op een nieuwer model. Super goed geholpen door René en zijn collega's die binnen 1 week onze nieuwe fiets met alles erop en eraan bij ons thuis afleverden. Geweldige service van een ontzettend vriendelijk team, wij blijven terugkomen!
Wij zijn zo ontzettend blij met onze…
Wij zijn zo ontzettend blij met onze nieuw bakfiets. De winkel zelf ziet er prachtig uit, het personeel is netjes en professioneel (zelfs veel kennis na 3 weken werkzaam!!). Ze houden je goed op de hoogte en bellen bij alles heel netjes. Wij komen hier zeker terug voor accessoires of andere aankopen. Bedankt Rene en collega (ik ben je naam kwijt sorry!!) succes in de toekomst en veel liefs. Groet, Britt, Warren en James.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Amersfoort (Amsterdamseweg)
Mijn zadel was abrupt afgebroken
Mijn zadel was abrupt afgebroken, in 5 minuten hebben ze hem erop gezet. Gewoon fantastische service en hele vriendelijke mensen!
Alleraardigst, professioneel
Alleraardigst, professioneel personeel!
Prima producten en fiets.
Super vriendelijk geholpen in de winkel…
Super vriendelijk geholpen in de winkel Amersfoort door Quinten. Hij kon ons supergoed helpen met alle vragen die we hadden over de Lovens bakfiets.
En uiteindelijk een super snelle snelle levering, erg fijn contact gehad met René van de planning en bezorging!
Bij fietsvoordeelshop geweest voor een…
Bij fietsvoordeelshop geweest voor een te losse ketting. Probleem werd meteen en handig opgelost. Superblij met fietsvoordeelshop. Bedankt mannen voor het maken!
Gebreken vanaf levering, service schiet tekort
Een Urban Arrow van € 6.798 gekocht en vrijwel direct na levering begonnen de problemen. De voorste schijfrem bleek krom, de accu was niet goed gemonteerd en uiteindelijk brak ook het ringslot af. Een monteur is langs geweest, maar de rem is nooit goed hersteld.
Wat mij nog meer teleurstelt is de service. Afspraken om terug te bellen zijn meerdere keren niet nagekomen en uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik óf de bakfiets zelf moest brengen óf € 50 voorrijkosten moest betalen, terwijl de gebreken al vanaf de levering aanwezig waren.
Voor een bakfiets in deze prijsklasse had ik een kwalitatief product én een veel betere service verwacht. Helaas een zeer teleurstellende ervaring.
22 juli update:
Wederom niet teruggebeld door de manager van de vestiging, ondanks meerdere toezeggingen. In plaats daarvan belt opnieuw de klantenservice met dezelfde boodschap: óf ik breng de defect geleverde bakfiets op eigen kosten naar de winkel, óf ik betaal voorrijkosten voor herstel van gebreken die al kort na levering aanwezig waren.
Het lijkt erop dat dit het begin wordt van een lang juridisch traject. Jammer dat Fietsvoordeelshop ervoor kiest om een klant met een bakfiets van € 6.798 op deze manier te behandelen.

Super!
We zijn ontzettend goed geholpen door René! We zagen in een andere fietsvoordeelshop een Urban Arrow maar hij was nergens meer op voorraad. Behalve hier! De fiets was snel rijklaar gemaakt met alle juiste opties en is bij ons thuisbezorgd. Echt top service! Heel erg bedankt!
Goede zaak
Goede zaak! Werd meteen enorm goed geholpen door het vriendelijke personeel. Ze konden me precies alles vertellen wat ik wilde weten over de bakfietsen en ben na 2 maanden nog steeds super blij met mijn aankoop!
Gisteren vriendelijk geholpen door een…
Gisteren vriendelijk geholpen door een jonge jongen. Duidelijke uitleg over de fietsen gehad.