Uitstekende service: waar fietsenwinkel.nl het volkomen heeft laten liggen, pakken ze het bij het servicepunt Fietspunt in Utrecht uitstekend op: vriendelijke, behulpzame en deskundige monteur. Ik r... Se mere
In eerste instantie kwam ik bij Fietspunt.nl terecht door de lage prijzen. Maar dankzij de uitstekende omschrijvingen en het uitgebreide assortiment heb ik precies de spullen kunnen vinden die ik nodi... Se mere
Regenhoes besteld niet geheel compleet zouden na leveren Mocht zolang gebruik maken Na 1,5 maand was t nog niet te leveren geheel buiten Fietspunt schuld om Fietspunt stuurt een compleet nieuwe ho... Se mere
Ik kon zelf niet goed vinden welke onderdelen ik allemaal nodig had voor mijn gazelle. Mijn mail werd uitvoerig beantwoord en de voorgestelde artikelen kon ik dmv de link direct in mijn mandje leggen... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Verkoop van fietsonderdelen, -accessoires, smeermiddelen en gereedschappen voor de doe-het-zelver.
Xenonweg 45, 3812 SZ, Amersfoort
- klantenservice@fietspunt.nl
- www.fietspunt.nl
Simpelweg goed
Bestelling was makkelijk te maken vanuit de overzichtelijke website. Levering was snel en volgens afspraak. Zelfs de retour van één artikel was geen probleem en verliep vlekkeloos.
geweldig lekker snel
goed zou iedereen aanraden om bij jullie te kopen.
Zeer tevreden
Een junior fietszitje besteld. Stuk goedkoper dan in de winkel en de volgende dag al in huis!
Snelle en correcte levering
Voordelig fietstoeltje met vlotte levering
fietsband
betaling buitenband was inorde de dag van bestelling was ik niet thuis
er was een briefje in de bus dat ik 10km verder de band kon afhalen dat was minder prettig met dhl
super site, makkelijk en snel je onderdelen vinden
Graag ook meer Batavus onderdelen opnemen in jullie assortiment
Is nu al prima, maar als je dan toch iets te wensen hebt(?)
Goede, snelle en goedkope levering
Op maandag een bestelling gedaan die van fietsdrager onderdelen, die bij de leverancier in de buurt niet op voorraad waren en ook nog duurder. Bij fietspunt.nl waren de artikelen op voorraad en de volgende dag al in huis. Geweldig! Volgende keer als we iets nodig hebben, kijk ik meteen bij fietspunt.nl.
Heel goede service
Hier kan je gerust een bestelling plaatsen. Het bestelproces ging vlot en foutloos en er werd heel snel geleverd. De bestelling werd met DHL verzonden. Als je werkt en er is niemand thuis, kan het dus gebeuren dat je na 2x de zending zelf moet ophalen bij de dichtstbijzijnde DHL vestiging. Zending kan ook in meerdere dozen komen. Ik zou zeker weer bestellen bij fietspunt en vind het zeker een aanrader. Goede prijzen, goede service
Vlotte afhandeling van de bestelling
Gemakkelijk te bestellen en heel snelle levering.
super; zeer snelle levering
Het product was netjes verpakt en zeer snel geleverd. Heel tevreden van deze site.
Zeer goede en snelle afhandeling.
Cateye geeft veel licht. Zeer tevreden
Snelle bezorging, voordelige prijs
Yepp kinderzitje + windscherm heb ik met bundel korting gekocht. Voordelige prijs samen. Snelle bezorging. Tevreden!
Aanbod voldeed aan vraag
Producten die ik zocht die ik ergens anders niet zo 1,2,3 kon kopen, of in ieder geval niet voor deze scherpe prijs!
Gewoon goed zoals het hoort!
Voor de tweede keer hier naar volle tevredenheid bestelt.
Lekker duidelijke site.
Sele royal fietszadel
Duidelijke website, ook montage advies.
Vlotte levering. normale prijzen, prima.
Prima prijs
De prijs is prima. Ik had de fietskettingslot 1 dag eerder verwacht. Verder prima.