1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Skobutik
  5. Streetwearbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Trendy, eksperimenterende beklædning i latinerkvarteret.

2,1

Under middel

Dårlig oplevelse – handler ikke her igen! ★☆☆☆☆

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med denne butik. Bestilte en jakke online, men modtog den i en helt forkert størrelse. Da jeg prøvede at kontakte kundeservice, tog det flere dage at få svar, og da de endelig svarede, var de utroligt uforskammede og ubehjælpsomme.

Butikkens returpolitik er også en joke – jeg måtte selv betale for returneringen, og det tog evigheder at få mine penge tilbage. Kvaliteten af tøjet var desuden langt fra det, der blev vist på hjemmesiden. Materialet føltes billigt, og syningerne var allerede begyndt at gå op efter første brug.

Kan på ingen måde anbefale at handle her. Find en anden butik, hvis du vil undgå frustration og spild af penge!

3. februar 2025

Manglende kommunikation og dårlig service!

Forrige efterår købte jeg en APC jakke(3.650,-). I løbet af det næste år, røg de fleste knapper af på skift. Dette må være en fabriksfejl, og ikke butikkens skyld.

Jeg står på et tidspunkt, og mangler en knap til jakken, og henvender mig til FF2 via tlf. et år efter købsdatoen, da jeg simpelthen ikke kan finde en lignende knap.
Indehaveren fortæller, at jeg skal sende en mail med billeder og kvittering, så hun kan videresende det til APC.

Efter to måneder får jeg lovet nogle knapper fra APC via. butikken, som skulle blive tilsendt. Nu er der gået over tre måneder, og JEG kontakter butikken via. mail igen. I min tilbagemelding får jeg så at vide, APC ikke kunne hjælpe alligevel...

Først og fremmest synes jeg, det er enormt ærgerligt, at der bliver lovet noget, som ikke overholdes. Derudover er kommunikationen ekstrem elendig. Jeg ærgrer mig over, at JEG skal kontakte butikken flere gange under hele processen, for at få fulgt op på min service.

Jeg sidder med en følelse af at ligge penge i en butik, uden at få tilsvarende service tilbage, som heller ikke opfylder reklamationsretten.

21. januar 2022

Ualmindelig dårlig service !!!

Dårligere service skal man lede længe efter! Personalet er så snobbet og arrogante, at det er til at kaste op over. Hvis man ikke vil bruge mange penge, kan man skyde en hvid pil efter alt der hedder service.

4. februar 2021

Mangel på sko str..

Mangel på sko str... De har et god udvalg, men ikke i str.. det utroligt skuffende at jeg har påpeget 100 gange efterhånden at det ikke er ok kun at føre sko op i str 39 og en sjælden gang i de mindre attraktive sko en 40... når jeg ved designerne laver dem op i 43 er det virkelig skuffende... det ville være så rart at kunne prøve skoene og man vil jo gerne støtte lokalt, men det svært når de nægter at bestille større størrelser hjem.

1. september 2018

Fantasisk

Fantastisk service og meget stilren og lækker butik!
Jeg kan kun give butikken min bedste anbefaling. Min ynglings butik i Århus!

8. september 2016

Ualmindelig dårlig service

Jeg har for en uge siden, være ude hos FF2, hvor jeg købte et par Valentino sko. Jeg havde dem på i lørdags, til en familiefødselsdag. Da jeg kom hjem, havde jeg gået fra Taxa, og ind i mit hus. Sålerne er blevet meget lidt våde(hvilket jo er naturligt) og skoene laver aftryk af sort vand på mine gulve. Altså smitter skoene af. Jeg ville derfor ikke kunne gå over en fugtig græsplæne, og gå ind på et gulvtæppe hos nogen.
Jeg tænkte at der måtte være noget JEG kunne gøre, for at forhindre dette. Jeg ringede derfor ud til FF2, blot for at høre, om de havde nogle tips.
Den unge dame der tager telefonen, beskylder mig med det samme, for at have været ude i vandpytter "Hun vidste jo godt hvor meget det havde regnet, disse dage" - Jeg forklarede igen, at jeg blot havde smuttet ud af taxaen, og forklarede, at jeg jo ikke hun have dem på, ud til nogle uden at ødelægge deres gulvtæpper.
Hun var meget overbevist om at mine sko, måtte have været fuldstændigt gennemblødte, efter at jeg skulle have været ude i vandpytterne. (Hvilket ikke var tilfældet)
Jeg måtte afbryde hendes anklager - og måtte sige at jeg var dybt skuffet over hendes behandling af kunder, der havde købt et par sko til 4000. Ikke god stil. Det vil klart blive husket. Øv-oplevelse. Meget skuffende behandling af kunder.

23. februar 2016

Indlevering af Stella Mccartney taske

For omkring et måned siden indleverede jeg min Stella Mccartney taske i butikken, da mine kæder var blevet slidte efter kun at have ejet tasken i et år. Jeg henvendte mig i butikken og fik af vide at jeg ville hører nærmere, når de vidste om der kunne blive gjort noget ved det eller ej.
I går fik jeg så en sms om, at taske havde fået skiftet kæder og var klar til afhentning. Jeg tog derfor derind i dag og fik min taske tilbage med helt nye kæder. Det synes jeg fandeme er god service!!
Jeg har haft en helt vildt god oplevelse med dette, og vil da hellere end gerne komme i butikken fremover med den gode service.

25. november 2015

Elendig og mangen til snobbet service skal man lede længe efter!!!

Jeg var nede for at købe et par Valentino sko, men ekspedienten havde slet ikke tid til hverken at hjælpe, eller for den sagsskyld tale pænt. Er simpelthen rystet over at man kan behandle kunder på den måde! Jeg kommer faktisk for at smide 5.000,- i butikken, men bliver behandlet som en hjemløs der er gået forkert. Lidt som Pretty Woman der gerne vil shoppe, men ikke kan få lov!
Sidste gang jeg skulle købe et par Isabel Marant snefald, kunne det heller ikke lade sig gøre at bestille et par hjem i str 37.
Jeg kommer ALDRIG i den butik igen.

25. maj 2014

Dyrt tøj er ikke ensbetydende med god kvalitet og slet ikke god kundeservice

Jeg har fortalt det til mine sygeplejekollegaer, skrevet det på facebook og nu skriver jeg det også her.

Det var min 26 års fødselsdag og min kæreste og jeg gik rundt i Århus for at finde den perfekte fødselsdagsgave til mig. Vi gik ind i FF2 i Volden hvor jeg fandt det skønneste par jeans fra Helmut Lang til 1400 kr, som sad så godt at selv ekspedienten viste hvor flot jeg var til andre kunder i butikken. Min kæreste købte bukserne til mig samt en lækker t-shirt fra Alexandre Wang til 700 kr. Jeg købte selvfølgelig selv en fuldstændig fantastisk striktrøje fra Helmut Lang til 2200 kr, så jeg nu var ejer at det perfekte sæt tøj til garderoben. Alt i alt lagde vi 4300 kr. da vi gik og jeg følte mig som verdens gladeste kvinde.
Samme dag skulle min kæreste og jeg fejre min fødselsdag med lækker sushi i vestergade, og jeg tog selvfølgelig mit nye tøj på. Dagen efter kunne jeg se at der var 5-6 tråde på buksernes bagside ved ve. læg som havde løsrevet sig... det samme var tilfældet 5 cm. fra lysken.
Jeg skyndte mig derfor ned i FF2 mandagen efter og viste bukserne til butikkens ejer. Hun mente at jeg have hængt fast i noget, og jeg fortalte at jeg kun havde haft dem på da vi var på restaurant. Hun sagde at jeg jo muligvis kunne havde hængt fast i noget under bordet eller ved stolbenet... I så fald skulle jeg nok være verdens mest uheldige person- både at hænge fast i noget foran ved lysken og bagpå, hvilket jeg også påpegede!!! Hun sagde at der ikke var noget hun kunne gøre og at de ikke kunne laves.
Jeg gik ud af butikken uden at sige farvel da jeg var fuldstændig lamslået over den behandling jeg havde fået- som om hun havde fået sine penge og jeg havde fået en ødelagt vare.. som om jeg ikke var fin nok til at få den rette kundeservice. Jeg gik derfra med en følelse af at butikkens ejer så mig som en ung pige der havde købt noget lidt for dyrt tøj, havde haft det på i byen og ødelagt det og nu ville have pengene tilbage. Jeg er godt klar over at der sikkert er mange unge piger der udnytter tøjbutikker på denne måde, men sådan var det bestemt ikke for mig.
Jeg er ked af situationen da jeg var meget glad for bukserne og egentlig bare ønsker et par nye og ikke pengene.

Jeg er kommet meget i butikken tidligere som barn da min mor er tidligere veninde med butikkens ejer, og har derfor været vant til at sidde og tegne ved disken mens min mor shoppede. Jeg har fulgt min mors fodspor og har købt utrolig meget gennem årene. God service har åbenbart ændret sig med årene.

Den ene stjerne jeg giver FF2 er for t-shirten og striktrøjen som trods alt fortsat er intakt, nu krydser jeg finger for at disse forbliver sådan, da jeg nok ikke skal gøre mig nogle forhåbninger om at få disse byttet i fremtiden.

Hvis man køber så dyrt tøj (4430 kr.) forventer jeg også at der er en god kundeservice, men jeg har fået mig en lærestreg;
Dyrt tøj er ikke ensbetydende med god kvalitet og slet ikke god service, hvorfor jeg vil fraråde andre at handle i FF2.

Venlig hilsen Sofie

7. juni 2012