FF vores favorit i Århus
2. besøg og som sidste gang var maden og betjeningen i top. Maden var et nøk bedre 1. gang, men stadig en oplevelse.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
God mad og gode cocktails - oplevelsen blev dog stærkt forringet af en helt horribel akustik. Vi sad 4 msk. ved et rundt bord og kunne ikke føre noget der lignede en samtale grundet larm. Vi havde desværre ikke øvet mundaflæsning hjemmefra - og det føltes mest af alt som at sidde i en svømmehal med en ghettoblaster fyret op i hvert hjørne.
Vi bad om nyt bord grundet larmen - men fik afslag.
Vi smuttede så snart vi havde spist - og valgte at snuppe desserten andetsteds - og vi var i selskabet enige om at det var en engangsoplevelse.
Intet levede op til forventningerne. Besøgte FF for 2 år siden til en julefrokost, hvor alt var lækkert lige fra indretningen til cocktails og mad.
Vores besøg i aften var mildest talt skuffende og min første tanke var: har de fået nye ejere??? Maden var ordinær, indretningen er kedelig, usammenhængende og mangelfuld rengøring præger stedet. Ligegyldigt personale med manglende sans for estetik…
Vi fik en lille tapasmenu, som var meget lækker til den lille appetit. Flink tjener med meget personlig betjening - og god viden om vin. Deres drinks kan bestemt også anbefales . Dejligt, roligt gårdmiljø - væk fra larm og trafik på Åboulevarden.
En meget positiv oplevelse. Fremragende mad, god vin og yderst venligt personale.
Ikke sidste gang vi besøger restaurant FF.
Super lækker tapas menu, delikat og spændende menu. Hyggelig restaurant, og en meget professionel tjener med humor, indsigt og tæft for gæsternes behov. Vi kommer igen.