Vi har nu bestilt for 2. år i træk på Skærbæk feriecenter. Vi har aldrig før bestilt ferie samme sted 2 gange, men dette var så skønt et sted, at vi besluttede at besøge det igen. Nem og let hjemme... Se mere
Nem og overskuelig hjemmeside. Let at overskue ledige datoer. Priser oplyst ved bookingens start var den samme som ved bookingens afslutning - dvs. der var ikke pludselig en masse ekstra udgifter, s... Se mere
Jeg ville finde et feriecenter til en miniferie sammen med vores to yngste børnebørn. Jeg fandt nemt Feriecentret Østersøen på Møn. Jeg er sikker på, at vi vil kunne få nogle skønne dage med gode o... Se mere
Om Feriecentersiden.dk
Vi tilbyder ophold på dejlige feriecentre i hele Danmark samt i den nordlige del af Tyskland. Tag for eksempel børnene eller børnebørnene med i badeland, de vil elske hvert eneste minut i bassinerne og rutsjebanerne.
Det er legende let at finde det rigtige feriecenter; du vælger bare hvad du kunne tænke dig, så klarer søgeformularen omgående resten.
Besøg os her: Med venlig hilsen
Allan Maul
Nygade 8, 2. th., 7400, Herning, Danmark
- +45 8724 1277
- fsinfo@feriecentersiden.dk
- www.feriecenter-siden.dk
Let og overskuelig hjemmeside og skønt feriecenter
Vi har nu bestilt for 2. år i træk på Skærbæk feriecenter.
Vi har aldrig før bestilt ferie samme sted 2 gange, men dette var så skønt et sted, at vi besluttede at besøge det igen. Nem og let hjemmeside, flotte og hyggelige hytter, venligt og serviceminded personale og meget stor hjælp fra livredder sidste år (2014) som fik vores søn til at smide bælte og svømme uden hjælp og derefter springe fra 3. meter vippe.
Vil klart anbefale til andre
Meget god og overskuelig hjemmeside
Vi ville gerne på efterårsferie med vores barnebarn og fandt - hurtigt, nemt og bekvemt - hvad vi søgte her. Nu glæder vi os til opholdet ;o)
Og tillige billigt og overskueligt!
Fin online booking
Meget overskuelig side, med troværdig behandling af data og booking sikkerhed. (ikke gennemført før modtaget email)
Gode priser.
Nem og overskuelig
Nemt og overskueligt. Man er ikke i tvivl om hvad man får.
Nemt og hurtigt
Fin og overskuelig hjemmeside. Der var lidt problemer med datoerne ved booking, men dette blev løst pr. telefon. Nem og hurtig booking af ferie.
Virkelig dejlig overskuelig hjemmeside!
Vi bestilte ferie i "sidste øjeblik", men lækkert med en masse feriecentre at vælge i mellem. Siden gjorde det let for os at vælge lige netop det sted, som vi synes passede til vores behov. Super med billeder og beskrivelser. Vil afgjort bruge siden til at bestille ferie fra en anden gang :)
Absolut ikke svært og HURTIG hjemmeside.
Det var svært at beslutte , HVOR i området vi skulle have vores base for en ferie. Men da dét var gjort, må vi sige, at det her absolut var nemt og hurtigt . Gode og fyldestgørende oplysninger ....rigtig dejligt. Hurtigt svar tilbage og morgenen efter bestilling var der så en bekræftelse på vores booking. Fint .Her vil vi helt bestemt kigge igen, når vi skal planlægge den næste tur .
Meget overskueligt!
Hjemmesiden er meget overskuelig og man får straks svar på, om bestilling på de ønskede tidspunkter, er mulig. Desuden modtager man straks ordrebekræftelse og velkomstmail.
Hurtig booking - god opfølgning
Det var nemt og hurtigt at booke - at vi så fik gjort det forkert, så jeg var nødt til at ringe til Feline for at få en dag ekstra på. Men også her - god og hurtig service og vores booking var på plads inden for 5 min.
Dejlig overskuelig hjemmeside.
Jeg fandt hurtigt hvad jeg søgte. Det var let at manurere rundt på hjemmesiden.
Der var mange godt tilbud og det var let at overskue.
Usædvanlig god service
Jeg har fået en super betjening hos Skærbæk Fritidscenter, hvor jeg talte med Gitta.
Kan på det varmeste anbefale centeret til nogle dages familie ferie
SUPER GODT!
Det er godt nok nemt at komme rundt på siden og finde det man skal bruge.
PRØV DET!
Service med et stort smil
Jeg skulle bruge et gavekort som betaling og skulle derfor i telefonisk kontakt med Feline hvor jeg fik en fantastisk betjening. Godt humør, kvikke bemærkninger, "telefonsmil" og opgaven løst perfekt. Har brugt Feline mange gange før og kan absolut anbefale siden og firmaet.
Så bliver det vist ikke bedre...:-)
Dejligt sted, med aktiviteter til alle aldersgrupper..... tro mig, jeg har været der før. :-)
Feriecenter med børnebørn. Find let det rigtige her!
Vi ville gerne på efterårsferie med børnebørn og fandt - hurtigt, nemt og bekvemt - hvad vi søgte her. Nu glæder vi os til opholdet ;o)