“0 stjerner - Det værste hotel, man kan forestille sig!”
Opholdet på Fereniki Hotel Resort (28. juli – 8. august) var en ren mareridtsoplevelse - helt uacceptabelt for alle involverede, især med børn på 11 og 9 år.
Maden: Buffetten var en katastrofe – uappetitlig, kedelig og uinspireret. Der var intet for børnene og hvad der blev serveret, var enten koldt, kedeligt eller direkte uspiseligt.
Servicen: Personalet virkede ligeglade og uinteresseret. Der var ingen hjælp at hente – ej heller ved fejl eller mangler. Det føltes, som om man var til bryllupssinke og ikke betalende gæster.
Værelserne: Rummene var klaustrofobiske, ulækre og meget langt fra billederne på nettet. Der var ingen aircondition og faciliteter fungerede ikke. Sengene var dårlige, ildelugtende og i elendig stand.
Helhedsindtryk: Et beskæmmende oplæg med total mangel på kvalitet, omtanke og sammenhæng. Et sted, der tydeligvis ikke ønsker gæsternes velvære.
Vi følte os snydt, frustrerede og lettede over at forlade stedet. 0 stjerner her fra.
Anbefaling: Undgå Fereniki Hotel Resort for enhver pris - især hvis du rejser med børn.
Find et andet sted, hvor du får det, du betaler for: fred, service og respekt.