1. Elektriker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fendt-Hansen ApS er din elektriker i København, Helsinge og Nordsjælland. Har du brug for en dygtig elektriker? ☎ Kontakt os i dag og få et gratis tilbud.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Ublu pris for elarbejde

Vores nabo havde besøg af Fendt-Hansen og i forbindelse hermed skiftede han 1 stikkontakt. Regningen lød på 2494 kr for 15-20 min arbejde med udskiftning af en stikkontakt. En fuldstændig ublu pris for et banalt arbejde, der blev udført medens medarbejderen alligevel var på stedet.

25. juni 2025
Fendt-Hansen-logo

Besvarelse fra Fendt-Hansen

Vi er ret uforstående overfor jeres anmeldelse, og urigtigheden i denne!
Det eneste rigtige er, at vores montør arbejdede tæt på jeres hus, og derfor henvendte I jer til ham, og spurgte om han kunne løse en opgave hos jer. Denne opgave bestod i, at jeres lys ikke virkede på badeværelset.
Vores montør fandt fejlen, og monterede en midlertidig kontakt, så lyset virkede igen.
Han bestilte den lysdæmper I ønskede, og vendte derfor tilbage 4 dage efter og skiftede den midlertidige kontakt ud med en ny lysdæmper.
Installationen blev testet, og vores kvalitetssikrings udfyldt i vores system.
I var tilfredse med opgaven, indtil der skulle betales. -
Vi fik en opringning hvor I mente I skulle betale mindre end vores grundtakst, som tydeligt er beskrevet på vores hjemmeside.
I have en holdning til det der stod på fakturaen, omkring vores beskrivelse af hvad der blev udført under hver besøg, til trods for I havde fået 100 % rabat ud for punkterne. (dette er en service fra vores side, så vores kunder kan se hvad vi foretager os hver dag/time).
I ville heller ikke betale for servicevogn. "Han var jo alligevel i nærheden".
Hvem skulle ellers betale for servicevognen i det tid han udførte arbejde hos jer ?
Vi har løst et problem hos jer, og leveret en ny lysdæmper.
Så er det vel fair med en pris på 1.995,80 + moms !
Inkl. Lysdæmper/timer/servicevogn/hjælpematerialer/KLS system udfyldt og Miljøtillæg.
Det er simpelthen SÅ frækt at lave en dårlig anmeldelse, som er direkte løgn omkring hvad der er foregået, og hvad I har fået udført.
I har ikke fået skiftet er stikkontakt !
Vores montør har fejlfundet, midlertidig repareret installationen, bestilt en lysdæmper om passer til jeres opgave, vendt tilbage en anden dag og leveret og monteret en lysdæmper.
Jeg bad jer om at undersøge andre installatører på markedet, og om I tænkte det ville have været muligt at få udført billigere af en anden?
Vores hjemmeside beskriver ret godt vores priser:
Vi beklager hvis I mod forventning ikke kunne få en anden kunde til at betale for jeres del af servicevogn, og afbrud i hans arbejde hos en anden kunde, blot for at I kunne få det til "1/2 pris"...!
I behøver IKKE kontakte os igen.

Virksomhedens service niveau er faldet…

Virksomhedens service niveau er faldet drastisk efter generationsskifte. Hvis den nye ejer endelig kommer, er der dårligt tid til at gøre arbejdet ordentligt. To lys relæer blev brændt af, ingen erstatning kun en stak nye pærer, de er skiftet men der er forsat ikke lys. Dernæst kom der så til tilbud helt ude i hampen, ikke den mindste godgørelse for brændte transformatorer. Jeg kan ikke bruge dette firma til noget, og vil kraftigt fraråde at bruge dem.

2. maj 2018
Fendt-Hansen-logo

Besvarelse fra Fendt-Hansen

Hej Kim.

Tak for din anmeldelse. - Jeg har først set den nu, et stykke tid efter du har skrevet den.

Jeg oplevede opgaven anderledes og er derfor langtfra enig.
Jeg kom for at montere din emhætte som du selv havde indkøbt, den skulle udskiftes med den eksisterende.
Du havde slet ikke kontrolleret om den nye emhætte passede ind i dine skabe, hvilket den ikke på nogen måde gjorde.
Jeg tilpassede skabene og flyttede midlertidigt dine transformere til 12v halogenlyset, under dine skabe og rundt i baldakinen i køkkenet. (de spots forklarede du mig, hang i laser, og kun 3 af dem lyste, resten var itu og skulle fixes.) Jeg monterede også din nye emhætte midlertidigt da den stikkontakt som forsynede din eksisterende emhætte, jo slet ikke kunne sidder hvor den sad, når den nye emhætte blev monteret.
Jeg aftalte med dig at jeg ville finde den første ledige tid, til at løse de opgaver.
Undervejs fortæller du mig at den elektriker som havde udført installationen i køkkenet, havde samlet halogenbelysningen med tape og samlingerne var alle løse, yderligere havde de været ud to gange for at ordne det, uden succes.
Jeg erkender at jeg undervejs i vores samtale, var UOPMÆRKSOM, og fik tilsluttet lamperne uden om transformerne, således lyskilderne (de 3 stk. som dog stadig lyste og ikke var fastholdt af tape og lign.) fik overspænding.
Jeg beklagede og vi vi grinte af det sammen, jeg sørgede for at tilslutte transformere korrekt, og sørgede yderligere for du indenfor 1 time stod med 10 stk. nye lyskilder i hånden.
Dine transformere kan IKKE være brændt af mig, da min lille fejl jo bestod i at jeg slet ikke havde tilsluttet dem. Jeg var uopmærksom og havde ikke min fokus på opgaven. - Der er forkert af mig..!
Du ringede efterfølgende til vores kontor og fik en tid hvornår vi kunne komme næsten gang.
Jeg beklager hvis dette ikke var hurtigt nok for dig, men vores ordrebog var totalt spækket, og vi fandt en tid to eller tre uger efter. Nu ville du gerne vide hvad det kom til koste, og det oplyste jeg dig om. Dette var åbenbart ikke i tråd med din forventning om hvad det koster at renovere alt den ulovlige installation, i et køkken som dit, med spot hele vejen rundt, og under skabe i flere niveauer. Jeg havde oven i købet lovet dig at du kun skulle betale for den tid vi brugte og ikke for prisen på tilbuddet.
Efterfølgende mødtes vi på vejen og talte sammen gennem min nedrullede siderude. Du havde din hund med, som gentagne gang hoppede helt op og stod med poterne ind af ruden, for derefter at lade sig glide ned af siden på bilen, med kløerne fremme. Jeg gjorde dig herefter opmærksom på at jeg selvfølgelig ikke synes det er i orden at min bil er blevet skamferet af din hund, og jeg forventede du betalte for lakeringen af døren. Bilen er en sort varevogn, så det er ikke ret pænt med lange tydelige ridser fra din hunds klør.
Herefter valgte du at takke nej til at få løst opgaven af os, og det er du i din gode ret til.
Jeg håber alt godt for dig og minder dig om, der kommer en faktura fra værkstedet når de har malet min bildør.

Hilsen den nye generation....

Vis anmeldelser på alle sprog. (3 anmeldelser)