Femilet - OdenseAnmeldelser

2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Lingeriproducent
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Lingerigrossist
  4. nr. 10 af de 10 bedste virksomheder i Badetøjsbutik
  5. nr. 32 af de 32 bedste virksomheder i Undertøjsbutik

Femilet kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-J og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov. Femilet familien omfatter seks brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Uanset om du er til blødt lingeri fra Chantelle EasyFeel, uldundertøj fra Femilet, franske pikanterier i eksklusive håndsyede kvaliteter fra Chantelle, det mere ungdommelige og sensuelle udtryk i Passionatas styles, det farvefulde univers fra Livera eller mere sexede styles fra Chantelle X, så finder du det her. Vi guider dig sikkert på vej og finder det bedste match til dig.

• Oerbaekvej 75, Rosengaardscentret, 5220, Odense, Danmark

• 66156059

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

3,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service.
Jeg skrev en mail til kundeservice for over en måned siden og har intet hørt fra dem.
Deroverudover har jeg oplevet rigtig dårlig service i deres butik i Odense, de presser en til at købe en dyre model end man ønsker og vil ikke tage en bh retur der er ødelagt efter 1 gangs brug.

2. juni 2026

Det er vist et årti siden i var i omtalte butik.

Efter de har fået ny butikschef ,høj blond smilende pige med det største hjælpende hjerte. Bruger gerne 30-60 min. på 1 kunde så man føler sig tilfreds.
Det har jeg altså kun prøvet dette ene sted.Men butikken og butikslederen har kun fortjent fuld anerkendelse,ros og stort smil.
Jeg og min veninde syntes i er grove hvilket hun ikke på noget måde har fortjent.
Skam jer i som kun kan brokke jer når deikke lige er jer det straks drejer sig om.
Dælme sørgeligt. Skam jer...!

28. november 2025
Femilet - Odense-logo

Besvarelse fra Femilet - Odense

Tusind tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for at den oplevelse I har med Femilet butikken, og det er bestemt også sådan vi bestræber os på at behandle vores kunder i butikkerne generelt. Så tak for at dele det her!

De bedste hilsner
Femilet

Femilet i Odense er forfærdelig

Jeg handlede først hos femilet i Odense. Her oplyste de ikke om de 10% ved første køb på trods af indmelding i kundeklub samt at dette i følge anden medarbejder er normal procedure.
(Der kommer 2 uger efter tilbud på varerne, det kommer jeg ind på senere.)
Det oplyste de heller ikke om.

Næste køb sker på femilets hjemmeside. Jeg køber 14 produkter, modtager en bekræftelse. Derefter får jeg besked om at der er 2 pakker på vej. Jeg får også en mail om at 2 varer ikke er på lager. Efter at pakken er afhentet, opdager jeg at kun 1/2 er afsendt i de 2 pakker. Jeg kontakter kundeservice der oplyser mig at der kommer flere pakker. Jeg modtager i alt 4 pakker og i en af pakkerne manglede der en varer.
Jeg tager til femilet i Odense for at få styr på dette og det er møg besværligt. (Det tog 44 minutter at returnere 9 varer.)

Efterfølgende bliver jeg kontakt af kunde service ift. den manglende varer og får den refunderet også da de kan se at den ikke er afsendt.

Jeg ringer til femilet i morges og oplyser dem om den rabat jeg ikke fik ved første køb.
Hende jeg taler med sig at jeg blot skal komme forbi og så refundere de rabatten.
Da jeg kommer derud er chefen og en medarbejder jeg taler med.
Det vil de ikke hjælpe med det jeg blev lovet over telefonen og fortæller mig at det svar jeg fik på telefonen ikke er til at stole på da det er en 72 årig flex jobber der hjalp mig her?!

Jeg køber alle varerne igen og vil gerne returner på den gamle kvittering (indenfor returretten selvfølgelig).

Hun siger at jeg blot kan have samlet kvitteringen op fra jorden og hvordan de skulle vide at det ikke var det der var sket?
(Da jeg købte varen tilmeldte de mig selv deres kundeklub og derfor står jeg som køber heraf, jeg har id med og telefonen hvis nr er registeret.)
Så de kan nemt finde kvitteringen digitalt også.
Det vil de ikke lytte til.

De påstår også at man kan se forskel på varerne og at de derfor ikke vil tage dem retur jeg lige har købt selvom de er identiske.
De beder mig kører 25 km hjem for at hente præcis samme varer som jeg lige har købt og komme tilbage med dem!

Efter en længere diskussion gør jeg dette.
Da jeg kommer tilbage har chefen frækheden til at sige til mig at jeg blot kunne være gået en tur i centeret og kommet retur med præcis samme varer (det havde jeg ret i at hun ikke kunne bevise siger hun med et smil da de er helt ens)
Hun fortæller at hun skal være sådan fordi concernen ikke ønsker at hjælpe kunderne på denne måde.

Jeg bliver så foragtet at jeg begynder at græde i ren magtesløshed.
Jeg brugte samlet over 2 timer på noget der kunne være løst på 25min.

Jeg har sjældent haft så meget besvær som med femilet. Det er helt exceptionelt dårlig service.

Jeg vil fraråde både hjemmesiden pga. besværet men i særdeleshed femilet i Odense for dårlig og uens service og tænk ledelsen var den værste.

At når jeg ender med at gøre som hun beder mig om, bare smiler lidt hånligt til mig og siger at det i princippet var ligegyldigt at kører hjem efter varerne fordi de jo ikke kan se forskel alligevel.
Ej jeg er simpelthen så ked af denne behandling.

Håber ikke andre skal opleve dette.

3. september 2024