Banner for Feline

Feline Anmeldelser

2.186

3,8

Pas på med at leje hos Feline og Feline Holidays, da du pludselig kan stå med et lejebevis fra f.eks. Dancenter. Vi undgik specifikt Dancenter og Novasol, så vi bookede med ro i maven hos Feline holid... Se mere

Super service. Alle vore forventninger blev indfriet og overgået . Empatisk & top proff lytning til vores ønsker og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Vel... Se mere

Prøvede at leje sommerhus hos jer i Fårvang alt gik fint indtil vi opdagede at det var Novasol der stod bag.Har haft nogle rigtig dårlige oplevelser med dem og havde sagt aldrig mere Novasol. Talte... Se mere

Vi har gennem mere ind 16 år holdt ferie gennem med stor tilfredshed, derfor har vi også i dag bestilt ferie på Ærø til næste år. Vi anbefaler jer til alle.👍👍👍👍

1. nr. 8 af de 13 bedste virksomheder i Feriehus
  2. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Hotel
  3. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Ferieudlejning

Om Feline

Find den ferie, der passer perfekt til jer
Hos Feline finder du også det største udvalg af attraktive feriecentre i Danmark og Nordtyskland. Glæd jer til masser af dejlige ferieoplevelser sammen med børnene – I finder nemt det feriecenter, der opfylder jeres ønsker hos Feline.

Feline tilbyder ferieboliger i hele Danmark og populære feriedestinationer i Europa. Mange gæster vælger klassiske ferieområder som Blokhus, Løkken, Lønstrup, Blåvand, Marielyst og Djursland, hvor natur, strandliv og oplevelser går hånd i hånd. Med vores brugervenlige søgning kan du hurtigt finde ferieboliger med netop de faciliteter, der er vigtige for dig, såsom swimmingpool, havudsigt eller mulighed for at tage hunden med på ferie.

Uanset om I er 2, 4 eller 12 personer, findes der ferieboliger til både små og store budgetter. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde den helt rigtige ramme om deres ferie, hvad enten det er en uges sommerferie, en forlænget weekend eller et spontant ophold væk fra hverdagen.

Leder du efter afslapning, wellness, god mad eller nye oplevelser? Hos Feline finder du også et stort udvalg af feriecentre, hoteller og weekendophold i Danmark og Nordtyskland. Her kan I nyde kvalitetstid sammen, lade batterierne op og skabe nye ferieminder.

Vi samler ferieoplevelserne ét sted - så du nemt, sikkert og hurtigt kan finde den ferie, du glæder dig til.

Besøg os her:

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(2.186)

1 stjerne er for meget.

Det var ulækkert, sengetøjet snavset. Der var kun 3 teskeer ingen æggebæger, ingen ens kaffegrus glas af forskellig herkomst, men der var 16 dybe tallerkener. Malede overflader var så klamme at røre ved. Alt i alt var det meget misvedligeholdt det hele.

14. juli 2023

Hej Anni
Med stor beklagelse læser vi din anmeldelse af huset i Varbjerg, som desværre ikke levede op til forventningerne.
Vi kan ikke se, om du har informeret udlejningsbureauet (NOVASOL) om forholdene imens I var i huset, så der evt. blev afhjulpet.
Ønsker du, at vi skal foretage os noget i sagen, må du gerne sende en kort mail til: info@feline.dk

feline.dk
Achim

Bestilte i marts,d14/6 fik min mand…

Bestilte i marts,d14/6 fik min mand konstateret kræft. D 16/6 ville jeg afbestille hus, da vi ikke ved hvornår behandling skal igang. Fik at vide ved Feline, at jeg skulle sende aflysning på mail. Gjorde jeg, 1/2 time efter ringer en fra Mors Turist bureau og siger det skulle have været i går.Er en måned før vi har huset. Forklarer vi var i chok, og undskylder jeg ikke som det første efter besked, tænkte på sommerhus, og Feline havde sagt ja. Ikke noget at gøre, betal 75% af leje i afbud. (3000kr)Rejseforsikring dækker ikke betaling efter diagnose. Jeg syntes virkelig det er at sparke til folk, der i forvejen er presset..det er en fredag, jeg snakker med Feline og mors turistberaru, mandag ringer jeg til Feline igen, hun viger udenom, at have givet mig lov at afbestille fredag( sagde hun havde talt en dag forkert)første og sidste gang, vi lejer gennem dem. Iskold forretning, ingen medmenneskelighed.

15. juni 2023

Hej Hanne,
vi beklager, at du anser os (Feline) og/eller lokalbureauet (Morsø Turistbureau) som iskold og uden medmenneskelighed.
I den situation I befinder jer i, er det jo det sidste man har behov for, en sag som denne her.
Men ikke desto mindre er sagen håndteret lige efter bogen af både Morsø Turistbureau og os (Feline) og selvom vi gerne vil, kan der ikke gøres mere i sagen.
Du henvender dig d. 16.6. og beder om annullering af opholdet. Vi sender dig en mail, hvoraf det fremgår, at 25% gebyrfristen er netop overskredet med 1 døgn og dermed koster annulleringen dig 75% i gebyr.
Det er de betingelser, du har godkendt og accepteret i bookingforløbet og disse betingelser gælder, uanset annulleringsbegrundelsen.
Bureauet på Mors var overfor ejeren kontraktlig forpligtet til betaling d. 15.6. og derfor sikrer man sig med de nævnte annulleringsfrister.
Du snakkede så efterfølgende med Morsø Turistbureau og fik tilbudt at, såfremt I ikke selv kunne komme, kunne I videregive lejeaftalen til en anden u/b. Men Du var usikker om I kunne benytte jer af huset eller ej og fordi gebyret for annullering løb op i ca. 3000,- valgte Du at beholde bookingen og se tiden an.

En rejseforsikring træder normal i kræft i netop en sådan situation, hvor der er konstateret alvorlig/livstruende sygdom. Hvorfor jeres forsikring ikke dækker, ja det må du afklare med forsikringen.
Hanne, hverken vi (Feline) eller Morsø Turistbureau sparker til kunderne. Tværtimod gør vi alt for at minimere skaderne/udgifterne. Men der er regler og procedurer som skal overholdes, både hos os og for den sags skyld også hos forsikringen.

Vi har fuld forståelse for frustrationen, den er hel fair i jeres situation. Men jeg håber, at ovenstående kan bidrage til at også I kan se vores side af sagen og forstå, at hverken vi (Feline) eller Morsø Turistbureau er kold og kynisk.

Vi håber, I kan gøre brug af huset og ønsker jer en god sommer.

De venligste og varmeste hilsner
Feline Holidays
Achim Karrenbauer

Røllikevej 8420 knebel

Røllikevej - 8420 - Knebel

Svindlere som opkræver for meget for forbrug strøm og varme

Ulækkert beskidt sommerhus

Hold jer langt væk

10. marts 2023

Hej Mikkel

Jeg er ked af, at det er den holdning du har af os.
Desværre kan jeg ikke finde en booking af dig i systemet.
For at undersøge sagen, bedes du derfor sende dit bookingnr.
til: info@feline.dk

Ha' en god dag.

Achim

Feline altid i top

Har brugt Feline flere gange, altid nemt og god service når man har behov for det. Dejligt ved weekend ophold at man kan booke direkte og til en god pris.
Ophold har aldrig skuffet.

17. april 2023

At der med småt i klitferies faktura…

At der med småt i klitferies faktura står at faktura skal fremvises for at få nøgle udleveret .
Det er uanstændigt , når beløbet er betalt , burde et kørekort være nok for at blive identificeret .

11. februar 2023

Kære Niels

Tak for din anmeldelse, som vi dog er kede af at læse.

Det er ganske normalt, at man på de forskellige lokalkontorer rundt om i landet beder om at se lejebeviset/fakturaen forud for udlevering af nøgle. De har pligt til at sikre sig, at det faktisk er den person, der har booket huset, de udleverer nøglen til. Det håber jeg, du har forståelse for.

Jeg håber, I alligevel fik en god ferie.

Lone fra Feline Holidays

Kan kun anbefale Feline holiday…

Kan kun anbefale Feline holiday ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har booket weekend ophold flere gange hos dem.
Sidste gang var en tur til alpincenter Hamburg-Wittenburg.
Da receptionisten dernede var uenig i hvad jeg havde bestilt, kontra min ordre, ringede jeg til Feline holiday klokken var 15:59 og på trods af at telefonerne lukkede kl 16:00, så kom jeg igennem til en utrolig flik og rar person som gjorde alt for at hjælpe mig.
Mindst 10 stjerner herfra, tak for super service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. november 2022

Feriehus i Kølkær

Lejede et hus i Kølkær gennem Feline. Det var Dancenter der stod for selve huset som er under al kritik. Feline reagerer hurtigt på vores kritik af huset og piller det af deres hjemmeside, hvorimod Dancenter ikke kan se problematikken.

21. november 2022

Manglende rengøring

Når man overtager et sommerhus forventes der at det er rengjort. Vi overtog et sommerhus under 1 time inden vores gæster ankom. Badeværelserne havde hårrester i afløb (store totter) og der var hår i skufferne. I hjørnerne i alle rum lå der store fnullermænd og man fik brune fødder af at gå barfodet gennem huset. Da vi ikke kunne byde vores gæster at blive forstyrret af rengøringsfolk valgte vi at vente med at klage indtil vi forlod huset. Da vi gjorde opmærksom på problemet og sendte en række billeder blev vi mødt med et standardsvar om at vi skulle have kontaktet ved ankomst (hvor kontoret i øvrigt var lukket). Ingen forsøg på dialog eller interesse for, hvorfor der ikke var rengjort. Jeg er overbevist om, at de næste lejere vil opleve samme mangel på rengøring

8. september 2022

Kære Claus

Tak for din respons. Vi beklager, at du ikke har været tilfreds med husets rengøringsstandard. Vi kan ikke være uenige om, at et hus skal være rent ved ankomst.

Da jeg ikke kan se, hvilket bookingnummer, det her drejer sig om, kan jeg desværre ikke undersøge nærmere på den specifikke sag, men du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for nærmere opfølgning.

Generelt er det således, at udlejningsbureauerne har ikke bare pligt til at udbedre f.eks. manglende rengøring, men også ret til at få mulighed for at udbedre. De kan ikke udbedre noget, de ikke er informeret om, og det er det, der er hele problemstillingen, som jeg læser din evaluering. I har ikke kontaktet bureauet og givet dem mulighed for at udbedre den mangelfulde rengøring. Derfor vil bureauerne afvise en reklamation ang. rengøring, når de ikke er blevet informeret herom straks ved ankomsten. De fleste bureauer har en hotline, man kan kontakte ved ankomst udenfor åbningstid, men som nævnt kan jeg ikke se, hvilket bureau, der er tale om, uden at have dit bookingnummer.

Jeg håber, I trods alt har haft nogle gode dage i feriehuset.

Lone fra Feline Holidays

Fejlagtig beskrivelse og billeder på…

Fejlagtig beskrivelse og billeder på hjemmesiden. En fejl der var så vigtigt for os da det var den en betydende årsag til valget af netop dette sommerhus. Ingen anerkendelse fra Feline/Feriedirect trods vi stod til rådighed for beskrivelse og vi leverede også et billede der var retvisende.
Årsagen til man lejer igennem bureau modsat AirBnB er netop for at sikre at der er en mellemand man kan gå til. Hvis det som er i dette tilfælde ikke er noget værd så er det jo ligegyldigt at betale det ekstra for dette. Så der bliver ikke lejet et sommerhus hos dem en anden gang.

Opdateret respons på svar:
Salget foregik på feline.dk. Betalingen gik til Feline. Som sælger kan man ikke fralægge sig ansvaret ligesom en tv-sælger ikke kan fralægger sig ansvaret for tv'et han sælger. Men jeg kan se på andre anmeldelser at jeg ikke er den eneste der oplever at I fralægger jer ansvaret for salget.

5. september 2022

Kære Michael

Tak for din respons. Vi beklager, at du ikke har været tilfreds med huset, og at du ikke er tilfreds med vores indsats.

Vi – Feline Holidays - er en portal med en stor andel af alle sommerhuse i Danmark. Fordelen ved at benytte os er, at man får overblikket, da husene fra de fleste bureauer i Danmark præsenteres ens på én og samme side, og dermed bedre kan sammenlignes.

Når du booker hos os, sender vi bookingen videre til det bureau, som er ansvarlig for huset. Det er vort partnerbureau (i dette tilfælde FeriehusDirect), der leverer alt materiale til os, og vi har desværre ikke mulighed for at ændre i de data, vi får leveret. Jeg har talt med FeriehusDirect, og de medgiver, at den angivne overdækkede terrasse er blevet omdannet til en "vinterhave", og at der skal rettes i data. Det vil benytte det foto, du så venligt har tilbudt dem. Ændringen sker hurtigst muligt.

FeriehusDirect oplyser, at de troede, sagen var afsluttet, men siger også, at du endelig skal kontakte dem, såfremt der efter din opfattelse er noget uafsluttet i sagen.

Jeg går ud fra, at sagen løses tilfredsstillende, og ellers er du velkommen til at kontakte mig igen.

Kære Michael
I henhold til din opdaterede respons - din kontrakt er med FeriehusDirect, og din betaling er indgået hos FereiehusDirect. Som du kan se i vores bekræftelse skriver vi følgende:
"Det glæder os at meddele, at din booking nu er endelig godkendt således at du kan betragte lejeaftalen som endelig.

Feline Holidays A/S har indgået en aftale omkring den praktiske afvikling af dit lejemål med

FeriehusDirect
Maglebjergvej 13
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: 0045 7070 7868
E-mail: info@feriehusdirect.dk

En bookingbekræftelse/faktura vil blive fremsendt pr. E-MAIL direkte fra FeriehusDirect sammen med yderligere oplysninger om lejemålet og praktiske oplysninger om nøgleudlevering, betaling mv. Vær opmærksom på, at Feline Holidays A/S har aftalt med FeriehusDirect, at din betaling for lejemålet skal ske direkte til FeriehusDirect."

Du har ganske ret i, at huset er fundet på vores hjemmeside. Men alt det praktiske foregår via FeriehusDirect, som også leverer alle oplysninger samt billedmateriale til vores hjemmeside. Det fritager os ikke fra et ansvar, men sagen skal først og fremmest behandles hos din kontraktpartner, som i dette tilfælde er FeriehusDirect.
Jeg håber dermed at have opklaret evt. misforståelser.

Jeg lejede igennem Feline

Jeg lejede igennem Feline, det var rigtig dumt. Da jeg fik bekræftigelse viser det sig at det er Novasol der står for det videre forløb.
Novasol er med i rabatordningen med Forbrugsforeningen dvs. jeg kunne have sparet 1.500 kr., så selv om de nu stod for betaling og alt videre forløb, kunne jeg ikke gøre brug af rabatordningen, da jeg havde bestilt gennem Feline.
Jeg har så lige modtaget forbrugsafregning 2 mdr. efter lejen, det er godt nok irriterende at der skal gå så lang tid!
Bookingnummer: 7539392
Vinni Jørgensen

30. august 2022

Kære Vinni

Jeg beklager, at du ikke kunne bruge dit Forbrugsforeningskort til at opnå en rabat på et Novasol-hus booket via vores hjemmeside. Vi har desværre ingen rabataftaler med Forbrugsforeningen, og derfor er du ikke berettiget til en rabat, når du booker via vores hjemmeside.

Hvis man har et medlemskab, der giver rabat, fremgår det tydeligt af aftalebetingelserne for medlemskabet, at rabatten kun udløses ved at bookingen foretages, mens man er logget ind via deres app eller hjemmeside eller ved booking direkte på partnernes hjemmesider og med indtastning af rabatkode i et specifikt felt. Havde du fulgt den vej, kunne du have fundet huset og booket direkte hos Novasol, og fået den rabat, du ved den fremgangsmetode var berettiget til.

Med hensyn til forbrugsafregning må jeg henvise til Novasol, der normalt afregner indenfor ca. 3 uger efter afrejsen, jeg kan desværre ikke se, hvad det skyldes, at du først har modtaget din forbrugsafregning senere.

Jeg håber at ovenstående har kastet lys over det faktiske forhold. og at du og din familie har nydt ferien i sommerhuset...

Lone fra Feline Holidays

En dejlig oplevelse med min …

En dejlig oplevelse med min handicappede mand, og familiemedlemmer, alt var bare OK i huset og omkring huset, dejligt mange forskellige spisesteder, og i bil kunne vi komme langt omkring med en kørestol, et dejligt ishus tæt på som vi selvfølgelig besøgte hver dag i den dejlige varme.
Huset over al forventning og en då forcerede hegnet omkring grunden og stod i mere end 20 minutter og indtog mirabeller fra træet,hyggeligt. prøver at leje samme hus igen næste år

29. august 2022

Kære gæst

Tak for de fine ord - vi er glade for, at I har haft en god ferie i feriehuset.

Lone fra Feline Holidays

Skuffende service og manglende respons...

I det ellers fine lejede hus i Spanien opstod problemer med el. Vi havde derfor ikke varmt vand og manglede lys i 7 ud af 14 dage. Problemet blev aldrig løst og vi valgte derfor at forlade stedet før tid da vi tillige opdagede tvivlsomme elinstallationer. Vi har endnu intet hørt og er meget skuffede over den fuldstændige manglende service.

8. august 2022

Kære Morten

Tak for din evaluering. Vi beklager meget, at I har oplevet udfordringer i forbindelse med jeres ophold i Spanien.
Jeg har svært ved at finde en booking i dit navn hos os - jeg vil gerne undersøge sagen, hvis du kan kontakte mig med bookingnummeret.

Lad mig høre fra dig.