Pas på med at leje hos Feline og Feline Holidays, da du pludselig kan stå med et lejebevis fra f.eks. Dancenter. Vi undgik specifikt Dancenter og Novasol, så vi bookede med ro i maven hos Feline holid... Se mere

Super service. Alle vore forventninger blev indfriet og overgået . Empatisk & top proff lytning til vores ønsker og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Vel... Se mere
Prøvede at leje sommerhus hos jer i Fårvang alt gik fint indtil vi opdagede at det var Novasol der stod bag.Har haft nogle rigtig dårlige oplevelser med dem og havde sagt aldrig mere Novasol. Talte... Se mere
Vi har gennem mere ind 16 år holdt ferie gennem med stor tilfredshed, derfor har vi også i dag bestilt ferie på Ærø til næste år. Vi anbefaler jer til alle.👍👍👍👍
- nr. 8 af de 13 bedste virksomheder i Feriehus
- nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Hotel
- nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Ferieudlejning
Om Feline
Hos Feline finder du også det største udvalg af attraktive feriecentre i Danmark og Nordtyskland. Glæd jer til masser af dejlige ferieoplevelser sammen med børnene – I finder nemt det feriecenter, der opfylder jeres ønsker hos Feline.
Feline tilbyder ferieboliger i hele Danmark og populære feriedestinationer i Europa. Mange gæster vælger klassiske ferieområder som Blokhus, Løkken, Lønstrup, Blåvand, Marielyst og Djursland, hvor natur, strandliv og oplevelser går hånd i hånd. Med vores brugervenlige søgning kan du hurtigt finde ferieboliger med netop de faciliteter, der er vigtige for dig, såsom swimmingpool, havudsigt eller mulighed for at tage hunden med på ferie.
Uanset om I er 2, 4 eller 12 personer, findes der ferieboliger til både små og store budgetter. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde den helt rigtige ramme om deres ferie, hvad enten det er en uges sommerferie, en forlænget weekend eller et spontant ophold væk fra hverdagen.
Leder du efter afslapning, wellness, god mad eller nye oplevelser? Hos Feline finder du også et stort udvalg af feriecentre, hoteller og weekendophold i Danmark og Nordtyskland. Her kan I nyde kvalitetstid sammen, lade batterierne op og skabe nye ferieminder.
Vi samler ferieoplevelserne ét sted - så du nemt, sikkert og hurtigt kan finde den ferie, du glæder dig til.
Besøg os her:
Nygade 8B, 2.th, 7400, Herning, Danmark
- +45 8724 2251
- info@feline.dk
- www.feline.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Fantastisk hjælp/servees til at booke…
Fantastisk hjælp/servees til at booke ferie på Bornholm for hele familien (16 personer)
Det kan godt være svært i online booking systemer.
Tusind tak for hjælpen.
Fantastisk rådgivning og service i en svær sag
Efter en rigtig dårlig oplevelse med et sommerhusudlejningsfirma, har Feline hjulpet os både med rådgivning, kontakt og økonomi. De rakte ud til os med det samme vi gjorde opmærksom på vores oplevelse, og tilbød at hjælpe os igennem det hele. De har hele vejen igennem sagen været opsøgende, professionelle, venlige og yderst hjælpsomme med alle de problemer vi har haft med sommerhusudlejningsfirmaet - vi var ikke kommet i mål med vores sag uden deres hjælp.
Feline er uden sammenligning de bedste udlejningsformidlere vi har været i kontakt med, i alle de år vi har benyttet os af sommerhusudlejning.
Vi har i sommer lejet et hus i…
Vi har i sommer lejet et hus i Vedersøklit. Det var det mest klamme hus. Den fortjener ikke 1 stjerne nok nærmere Minus 5. Der var ikke rengjort og på madrasserne var der skimmelsvamp.

Besvarelse fra Feline
Hvem indgås aftalen med, mgl. information
Jeg er meget utilfreds med, at I først efter min bekræftelse af booking informerer om, at aftalen er indgået med DanCenter. Det gør mig meget utryg efter DanCenters negative omtale gennem længere tid.

Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice - siger jeg bare.
Jeg skulle bruge et sommerhus i et bestemt område og var lidt på "herrens mark" med afstand m.v. Så jeg ringede til Feline kundeservice og fik den absolut bedste behandling og hjælp.
TAK for hjælpen og kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det :-)
Ang. Sommerhus i Thy
Tusind tak til Karen der snakket med mig ang. et forfærdeligt hus fra Helligsøvej 3 på Draget i Thy som Dan center i Nørre Vorupør stod for rengøring og vedligeholdelse, så forfærdeligt hus og oplevelse, er rigtig glad for Feline og vil blive ved med at leje igennem dem, men Dan center er ikke iorden overhoved, rent farligt at bo i huset

Besvarelse fra Feline
samarbejdes partner med DanCenter…
De er samarbejdes partner med DanCenter
Tiltrods for de ganske udmærket er bekendt med hvad der foregår forsætter de gud hjælpe mig samarbejdet hvilket jo i min verden er det samme som en hæler er lige så god som en stjæler.
De lever i deres egen lille verden
de prøver på alle mulige og umulige måder at LØBE fra deres ANSVAR FØJ for for den da blot se filmen her nej i kunne bare havde overnattet i det og ringet dagen efter det var den første undskyldning og den næste i har ikke haft ringet til vores kontor frem sender opkalds liste og med sender kopi af jeres EGEN SIDE KONTORET ER LUKKET OM SØNDAGEN DEN 1. 1. til DEN 2.6 anden undskyldning det er det forkerte nummer i har ringet til fremsender så hele opkalds listen nej nu er så fordi i mener vi ikke har haft leje beviset med ellers skriver gud hjælpe mig eller kunne du jo ikke vide hvor hus lå jamen hallo jeg modtog en mail med adgangskode til nøgleboksen som det desuden står i lejebeviset man behøver ikke lejebeviset hvis nøglen er i nøgleboks nu vil man så kun refundere slut rengøringen til mig . efterfølgende frem sender man gud hjælpe mig en regning på forbrugsafgifter på 360.- kr jeg overhovedet ikke brugt hverken vand eller strøm hvilket jeg naturligvis også har billeder af med dato og klokke slet både da vi kom og kørte nu tror i så fordi en er kommet med en afgørelse at problemet er løst men jeg kan garantere 200% at det er det ikke for jeg følger dette her HELT til DØRS det er sku den forkerte de er rendt ind
Efterfølgende kontakter jeg så feline og får svaret jamen det er da ikke iorden det skal vi da havde noget gjort ved hvor efter man tilbyde mig et gavekort på det halve af hvad jeg har betalt det er bare ikke godt nok.

Nørregade 49…
Jeg booker en feriebolig i uge 29 i år hos Feline. Nørregade nr.49 i Højer. Senere viser det sig, at det så er Novasol, som servicerer huset og har med det praktiske at gøre. Afløbet i brusekabinen var helt stoppet så jeg ringede til Novasol men måtte opgive at komme igennem efter flere forsøg og der står at de ikke vil kontaktes på mail. Heldigvis er vi en familie med flere håndværkere og de klarede problemet. Selve huset er meget fugtig, nogle møbler er ved at falde fra hinanden, luft til luft varmepumpen kan kun blæse koldt luft og gårdhaven er helt tilgroet. Jeg vil bare ikke anbefale andre at booke dette hus.

Blandet oplevelse
Vi er i det lejede hus lige nu, og det er et rigtig skønt hus. Men jeg havde bestilt en barneseng til mit barnebarn, og den var der - beskidt og uden madras. Jeg prøvede derfor at ringe, men kunne ikke komme igennem til Novasol på det nummer, jeg var blevet bedt om at kontakte. Jeg fik valgmuligheden, at de ville ringe mig op, men de ringede ikke tilbage. I lejepapirerne står der, at det er vigtigt, at man ringer til dem, når problemerne opstår, men det er ikke en mulighed. Jeg sendte derfor en mail til Feline, som jeg fik hurtigt svar på. Svaret var, at man ikke kan forvente madras i en lejet barneseng (!) og et råd om at bruge nogle af de overskydende dyner til at arrangere sengen. Det er en løsning, der kan være livsfarlig for spædbørn.
I øvrigt fik jeg sådan lidt at vide, at det da er klart, at de ikke kan følge med på telefonerne i højsæsonen, og at jeg ikke skulle forvente noget. Jeg tænker jo, at højsæson er en ret forudsigelig hændelse, og at de opfordrer til at ringe, samtidig med, at de umuliggør det...
Efter en 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot blev jeg ringet op af Feline. De bekræftede, at der ikke hører madras til sengen og fortalte, at det står i lejekontrakten. Det gør det sikkert - jeg synes dog stadig, at det kræver rigelig nærlæsning af mange papirer for en uges ferie. Rådet om dyner i barnesenge, tager de til efterretning. Jeg spurgte til samarbejdet mellem Feline og Novasol, og utilfredsheden skal nok primært rettes mod Novasol. Alt i alt en behagelig samtale.
Huset vi havde lejet et ulækkert hus!
Huset vi havde lejet, var ualmindeligt ulækkert! Beskidt med muselort og manglende rengøring :-(
I lejekontrakt var pointeret, at køleskab og ovn skulle efterlades rengjort???
Gammel mad i køleskabet, fedtet rist i ovnen, negleklipper på sofabordet - senge stod redt, som var ejer blot lige gået en tur...
Det klammeste! Og ingen refusion!
Det er absolut sidste gang vi har lejet noget som helst gennem Feline og betalingsbureauet ... begge fralægger sig ansvar - "Tak for ingenting!" Vi tog hjem igen!

Besvarelse fra Feline
Hej extra rabat ikke muligt trals
Hej
Når der er så kort som 1 dag til lejemålet burde det være muligt at opnå en ekstra rabat!
Venligst Christoffersen

Løsning fundet
Vi booker et sommerhus i uge 26 i år hos Feline. Senere viser det sig, at det så er DanCenter, som servicerer huset og har med det praktiske at gøre.
Vi oplever desværre uenighed med DanCenter om praktiske forhold ved sommerhuset, hvor vi desværre ikke bliver hjulpet.
Gennem en lang dialog med Feline, bliver der fundet en tilfredsstillende løsning for min hustru og jeg og dette sker ved en venlig og serviceminded medarbejder hos Feline.
Tak til medarbejderen for at yde en service, som de ellers ikke havde behøvet at yde i vores tilfælde, da ansvaret lå udenfor deres felt.

Besvarelse fra Feline
Aldrig mere skal jeg bestille noget hos…
Aldrig mere skal jeg bestille noget hos Feline!!! Endvidere arbejder de sammen med Sol og Strand.
Vi bestilte sommerhus søndag d.23./6.-24 på Fanø.
Beløbet blev betalt, som der stod i lejekontrakten mandag d. 24.-6. 24. Samme dag mandag eftermiddag får vi en annullerings e mail og en kreditnota, hvorpå jeg ringer og ber om forklaring! Får hr at vide at huset har de ikke mere så derfor. I dag d. 28.juni har jeg stadig ikke set nogen penge, som jeg midt i ugen onsdag har rykket for en gang. I dag har jeg så rykket for pengene igen! Får at vide jeg skal tale pænt, hvis vores samtale skal fortsætte. Jeg synes at tale pænt, men kritikken kommer selvfølgelig frem og Sol og Strand meddeler mig at pengene er på vej d. 3./6. Jeg takker og meddeler at jeg ikke håber at få brug for dem mere. Svaret er at de håber det samme med mig! Tak for dårlig service!!!
JEG VIL ALDRIG ANBEFALE NOGEN SOL OG STRAND ELLER FELINE!!

Er dejligt område ved Hostrup Stand
Er dejligt område ved Hostrup Stand, men desværre er de store huse på Ibsensvej meget tit udlejet til store grupper af tyske unge mænd som medbringer en Sound bar , som bruges udendørs til gene for beboer i hele området.
Hvis du har brug for en rolig ferie, find et andet sted.

Fin og prof
Fin og prof. Hjemmeside ..
Nemt og lige til 👍
Vi glæder os til ferie igennem jer for første gang.
Mvh Flemming / Holbæk
For dårligt at man kun kan betale via bankoverførsel
Det er bare så skummelt når man skal betale via Bankoverførsel, det giver bare en dårlig mavefornemmelse når de ikke giver en muligheden for den sikkerhed man får som køber ved betaling med kreditkort.
Få det nu fikset!
Advarsel mod Felines koncept
Advarsel mod Felines koncept.
Alle som har haft en dårlig oplevelse med Novasol, bør også holde sig fra Feline da de samarbejder med Novasol.
Vores familieferie som skulle afholdes til sommer (2024) er blevet aflyst for fjerde gange - senest benyttede vi Feline for at komme uden om Novasol (som henover 11 måneder har aflyst vores forskellige sommerhuse hele tre gange).
Wupti - Feline benytter Novasol til det praktiske og Wupti, så forsvandt det fjerde sommerhus.
Nu mangler vi blot at sælge vores festivalbilletter, få refunderet vores færgebilletter(mod returgebyr, naturligvis), betale begge pladser i hundekennelen til + kr. 7.000,00 (som ikke kan refunderes) og så iøvrigt finde en ny sommerferie.
“Tak” til Feline og Novasol for at SVINDLE deres kunder gang, på gang, på gang….på gang.
Og inden I begynder at beklage og snakke op og ned af døre og stolper, så husk lige at: En aftale er en aftale og en kontrakt er en kontrakt. Når I ikke overholder jeres aftaler, hvad skal kunderne så bruge jeres elendige koncept til?
Tag jer sammen!
SUK!!!!