Gennemført god service
Jeg har endnu engang haft en god oplevelse med at bruge Feldamvvs, altid hurtig udrykning og god service, Christian og søn kan varmt anbefales.
Feldam VVS er din VVS og blikkenslager i København og Sjælland. Vi leverer håndværk i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Læs om vores services her!
Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hurtigt arbejde og kompetent rådgivning. Følte mig tryg hele vejen gennem processen. Også hurtig hjælp med efterfølgende småting.
Vi fik renoveret vores københavnerbadeværelse i oktober/november 2023 af Christian Feldam. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Christian igennem hele projektet og er rigtig tilfredse med resultatet. Vi havde flere overraskelser undervejs grundet dårligt tidligere udført arbejde, men Christian vejledte os godt og projektet blev trods ekstra arbejde færdiggjort indenfor den oprindeligt aftalte tid.
Har lige fået lavet badeværelse og kan varmt anbefale dem.
Har boet i lejligheden under hele forløbet - 5 uger. De er ordentlige og redelige, og tidsmæssigt er de til at stole på. Derudover laver de et ordentligt håndværk og gode at spare med.
I. Secher
Kan kun anbefale FeldamVVS. Christian og Co har total renoveret mit badeværelse og har leveret et virkelig flot stykke arbejde. Alle aftaler blev overholdt og alle spørgsmål jeg måtte have, blev besvaret hurtigt. Næste gang jeg får brug for en VVS’er vil jeg kontakte FeldamVVS.
Feldam VVS har lavet det fineste lille badeværelse i mit københavnerbadeværelse. Det har været en meget tryg proces. Han blev faktisk færdig før tid, og Christian giver sig tid til at forklare de detaljer, som man ikke lige selv kan forstå. Han foreslog også en del gode løsninger på problemer, der kan være i et lille badeværelse, som jeg ikke selv havde set. Det er blevet meget smukt og harmonisk lille badeværelse. Jeg kan kun anbefale Feldam VVS.
Da vi flyttede ind i en lille lejlighed, skulle badeværelset 100% renoveres. Gulvet skulle brækkes op, og lægges påny, der var ingen fliser, kun maling på væggene, alle vægge var vind og skæve, det var virkelig et skrækkeligt badeværelse. Vi fik kontakt til Christian Feldam, som kom og gav et tilbud. Det var en rigtig fin oplevelse, Christian havde os med hele vejen. Vi valgte fliser sammen med ham, han guidede os i, hvad der var godt og skidt. Det skal siges det er et lille badeværelse, men Feldam fik simpelthen lavet det fineste badeværelse med lille vask med skab, hængetoilet, og en bruser efter vores ønske, uden forhæng. Alt er bare så flot, og det var altså nogle håndværkere, som knoklede for at få det færdigt. Vi havde en deadline, da vi havde solgt vores hus. Vi kan kun på det varmeste anbefale Feldam VVS. Dem der kommer i vores hjem synes det er et meget smukt badeværelse.
Utrolig voldsom medarbejder der spytter folk i hovedet, samtidig stopper de ikke når de ser de er ved at ødelægge adskillige vandrør. jeg var vidne til at arbejder næsten overfalder en mand som infomere de er ved at køre op i en masse vand rør i en p-kælder, den stakkels mand måtte stå til model over for flere tilråb trusler samt han stod 5 cm op i hovedet på ham og spyttet. det var komisk nok samme nummerplade som den anden med BL 51133
For en uges tid siden blev Feldam VVS færdige med vores drømmebadeværelse. Vi er super glade for resultatet og har været rigtig tilfredse med Christian og hans team gennem hele processen! Vi har fået kyndig rådgivning og der har været en god dialog hele vejen - det har vi sat virkelig stor pris på.
Christian og teamet har arbejdet hurtigt, effektivt og resultatet er blevet virkelig flot.
Vi kan derfor varmt anbefale Feldam VVS
Jeg havde kun toilet i min lejlighed, så jeg skulle have udvidet rummet, så der var plads til bad også.
Jeg kontaktede 4 forskellige VVS firmaer og ikke nok med at Feldam VVS kom med det bedste tilbud, de kom også med det eneste rimlige tilbud.
Christian var super til at holde mig opdateret med billeder, hvilket var en lettelse da jeg før har haft problemer med håndværkere, så det var rigtig dejligt med et par ugentlige opdateringer.
Han var også rigtig god til at komme med råd og vejledning i forold til hvad der ville og ikke ville fungere da rummet er meget lille.
Tidsplanen overholdt de også og ville have været færdig før tid, hvis ikke det var fordi jeg ændrede på et par ting, som gjorde at de skulle bruge et par dage ekstra.
Jeg kan kun give Christian og hans hold mine varmeste anbefalinger og den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er, at jeg gerne ville have haft et udspecificeret tilbud fra begyndelen, så jeg kunne se hvad var inkluderet samt ikke inkluderet i tilbuddet.

Besvarelse fra Feldamvvs
Vi har lige købt nyt hus, og skulle bruge en glasdør til bruseniche. Feldam VVS fik hurtigt taget mål, bestilt døren og nu er den sat op. Hurtigt, effektivt og virkelig flot. Ved samme lejlighed klarede de også vores defekte quooker og toilet. Stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Feldamvvs
Feldam VVS har stået for VVS for knap 100.000 i mit renoveringsprojekt og jeg kan kun advare imod firmaet, som er farlige at give sig i kast med. Virksomheden profiterer af de fejl de laver ved at taksere flere gange for at rette de fejl de selv laver. Jeg fik til sidst nok af deres forretningsmetoder og gjorde indsigelse imod en faktura for en klokkeklar sjuskefejl. Jeg tilbageholdt 3.000 kroner da de havde lavet mit afløb i køkkenet med hovedet under armen så min skuffe efterfølgende ikke kunne lukke. Jeg tilbød at betale det resterende beløb når de havde rettet fejlen, men han ville have flere penge for at rette den fejl de selv havde lavet. Når jeg endelig sagde fra overfor ejerens griske forretningsmetoder blev jeg truet til at betale, idet han fortæller om sine advokater, inkasso og store sagsomkostninger som man risikerer, hvis man ikke betaler som beordret. Kan kun advare andre.
Tilføjelse til oplevelsen: Jeg har betalt pengene i trods for at slippe for flere generende beskeder. Chikanen fortsætter dog, da virksomheden nu har kontaktet mig flere gange og truer denne gang med retssag, hvis jeg ikke fjerner min anmeldelse af dem….
STÆVNING: En ny VVS’er har været forbi og bekræftede at det var lavet fejlagtigt. I mellem tiden har Feldam VVS stævnet mig for at skrive denne anmeldelse og jeg skal nu møde op i retten for at forsvare mig

Besvarelse fra Feldamvvs
Hvordan kan i tillade jer at kører som det passer jer på vejene. Lørdag ved 11 tiden om morgen kører en af jeres biler med registreringsnummer BL51899 herre farligt og med en hastighed hvor han bringer andre trafikanter i fare! Der taget video og hvis det ikke er ordnet går jeg til pressen med videoen. I har i hvertfald mistet en kunde

Besvarelse fra Feldamvvs
Vi har lige fået total renoveret vores badeværelse af Feldam VVS, og vi kan kun anbefale denne virksomhed! Gennem hele forløbet har der været en god dialog og Christian har hjulpet og guidet os igennem hele processen. Badeværelset stod klar efter blot 4,5 uge, og vi er super tilfredse med slutresultatet.
Christian og hans kollegaer er en gruppe flinke og professionelle håndværkere, som virkelig er gode til det de laver. Vi er alt igennem tilfredse, og kan varmt anbefale Feldam VVS :-)

Besvarelse fra Feldamvvs
I forbindelse med totalrenovering af lejlighed skulle der også laves badeværelse. Da der desværre var råd i bærende bjælker skulle dette også laves. Feldam VVS entrerede med et tømmerfirma der udførte denne del. Feldam VVS stod for projektet fra start til slut, overholdte alle aftaler, samt gav oplysende råd til valg af fliser, fuger samt interiør. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed. Christian Feldam er tydeligvis en håndværker der er stolt af sit fag, han oplyste om en del love og regler på området og delte gerne ud af sin viden som han har tilegnet sig igennem 35 år indenfor faget.

Besvarelse fra Feldamvvs
Mit toilet begyndte at løbe og ville ikke skylle ordentligt ud, på mit ellers ny renoveret badeværelse (totalrenoveret sommeren 2016), jeg søgte på nettet og fandt frem til Feldam VVS som lå dejlig lokalt i forhold til min lejlighed. Jeg ringede til firmaet og fik fat i mester selv, efter en kort snak havde vi en aftale i hus og han ville sende en af hans folk forbi om mandagen, så blev det mandag og Feldam VVS kom forbi til aftalt tid, det var dog Christian selv (indehaveren) der dukkede op, og på baggrund af de billeder jeg havde sendt til ham i forvejen, havde han allerede de rigtige "stumper med" til at udbedre mit toilet, han åbnede det op, skilte "indmaden" ad, rensede det hele og den del der skulle udskiftes grundet det ekstremt hårde vand vi har her i København blev skiftet, alt gik smertefrit og det så ud som Christian aldrig har lavet andet. Jeg har kun haft en god oplevelse med firmaet Feldam VVS, derfor ros og min anbefaling herfra.

Besvarelse fra Feldamvvs
Min erfaring med Feldam VVS var forfærdelig og jeg kan på ingen måde anbefale ham. Denne anmeldelse vil jeg gerne uddybe ved at fortælle om min oplevelse, da jeg hyrede Feldam VVS til at total renovere mit badeværelse tilbage i august 2018.
Det startede egentlig meget fint. Entrepreneuren var meget venlig og syntes til at have meget styr på tingene. Jeg ønskede at få varme i gulvet og nye fliser på gulv og bruseniche. Feldam VVS var totalentreprenør på projektet, så han sørgede for murer, elektriker osv. Jeg blev forsikret at hans murer var meget dygtig og havde ingen problemer med at lægge store fliser. Men da flisearbejdet var færdigt kunne jeg se at resultatet ikke var tilfredsstillende. Der var store spring i fuge størrelser og mange af fliserne tander. Specielt var det en flise på gulvet, hvor der var stor niveauforskel. Efter murerarbejdet var lavet, fandt jeg ud af, at det ikke var Feldam VVS’s murer, der havde lavet arbejdet, men VVSen havde selv gjort det.
Jeg udtrykte min utilfredshed om resultatet til entrepreneuren og hans første reaktion var at det måtte være op til syn og skøn. Jeg fik en byggesagkyndig fra et bygge og rådgivningsfirma til at gennemgå arbejdet, og udarbejdede en rapport. Rapporten viste flere fejl og mangler end jeg selv havde opdaget. Entrepreneuren var ligeglad med den rapport. I stedet forlangte han at jeg skulle betale ham den sidste restance, da arbejdet var “færdigt” i følge ham. På dette tidspunkt var håndvasken endnu ikke var blevet installeret, som Feldam VVS ellers havde lovet at gøre.
Så jeg sendte en formel klage til Feldam VVS med klagepunkter over de fejl og mangler der var. Det fik ham til at komme til et møde, hvor vi snakkede om de fejl og mangler der var. Men der skete stadigvæk ikke noget. Han var mere fokuseret på at jeg skulle betale ham pengene. I hvert fald det meste af restancen som jeg havde tilbageholdt. Da jeg ikke ville betale Feldam VVS så meget som han syntes jeg skulle, begyndte han at true med at sende sagen advokat. Det gjorde han ved at sende flere e-mails, om at “nu er sidste chance”, og at “nu ruller sagen”. Presset blev så enormt at jeg endte med at betale ham mere end halvdelen af restancen. Efter dette sendte jeg en klage til ankenævnet. Det var i slutningen af november 2018.
Nu er der snart gået et år, og der har været afholdt to skønsforretninger, udarbejdet to rapporter af to forskellige skønsmænd, og ankenævnet har givet mig medhold i de fleste af klagerne. Feldam VVS står nu tilbage og skal forbedre arbejdet eller også betale mig penge tilbage. I stedet for at forsøge at finde på et forlig med mig, har han valgt ikke at acceptere ankenævnets afgørelse.
Så kan jeg anbefale Feldam VVS? På absolut ingen måde. Ingen forbruger skal nogensinde behandles på denne måde.