Besteld, betaald, geleverd. Alles "volgens plan" (kleine opmerking) Op de site staat "voor 22:00 besteld, de volgende dag afgeleverd" enzovoorts. Maar op de order bevestiging en/of verzendbon sta... Se mere

Normaal is feedback supersnel en bereikbaar maar deze keer duurde het een volle week voordat ik de spullen in handen had. Dat kwam deels door een pakjesboeren staking. De telefonische klantenlijn va... Se mere

Via de webshop een Arturia The Player besteld. Niet geheel recent artikel. Wel op de site te selecteren maar uiteindelijk niet leverbaar. Er werd door een medewerker andere opties aangeboden. Na enke... Se mere

1. Musikinstrumentforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Feedback is de grootste en goedkoopste muziek- en webwinkel van Nederland met alles op het gebied van gitaar, slagwerk, toetsen, licht, geluid, DJ gear en accessoires. Al meer dan 25 jaar een begrip!

4,0

God

Geweldig bedrijf!

Altijd goede service, nooit problemen gehad. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Levering is supersnel; ik heb een aantal keer 's avonds besteld en de volgende dag was het voor de middag binnen. Niets anders dan respect voor Feedback.

29. august 2013

Prima zaken doen!

Nu een paar keer bij jullie wat online besteld en altijd snel geregeld. Toen ik wat veranderen wilde werd ik ook prima geholpen.
Laatste bestelling vrijdagavond gedaan en zaterdagochtend had ik m'n spullen al binnen.... perfect dus!

26. august 2013

De service is goed maar ze hebben soms te weinig tijd.

Ik heb Feedback vier sterren gegeven.
Want Feedback is echt een hele goeie winkel met veel keus uit professionele instrumenten en apparatuur.
De service is goed maar ze hebben soms te weinig tijd.
Met de klant vriendelijkheid zit het wel goed.
Ik kom er graag en zal hier nog wel meer gaan kopen.

19. august 2013

Prima

Nieuwe drumstokjes besteld; snel, eenvoudig, volgende dag in huis

18. august 2013

Snelle levering

Eergisteren een TC Electronic Ditto Looper besteld. Gisteren ontvangen. Snelle levering, Top!

Oh ja, Een paypal optie is de enige optie die ik mis bij betalen.

14. august 2013

Product naar verwachting, alleen niet zoals beloofd de volgende dag in huis.

Het product zag er uit zoals ik verwachtte alleen was het wel zwaarder van verwacht.
Ook stond er op de site dat als ik voor 20.00 uur zou bestellen, ik het product de volgende dag in huis zou hebben. Dit was niet zo. Als het niet mogelijk is, zet het dan niet op de site...

13. august 2013
Feedback -logo

Besvarelse fra Feedback

Beste Daphne van Daalen,

Hartelijk dank voor uw review. Er is inderdaad 1 dag vertraging in uw bestelling opgelopen, waarvoor onze excuses. De reden hierachter is software technisch waardoor de vertraging is ontstaan. Dit is zeer uitzonderlijk, wij zijn ook aan het onderzoeken waarom dit bij uw order het geval was.
Wij hopen dat het artikel naar wens is.

Met vriendelijke groet,

Feedback Muziek

Weer een gemiste kans en misschien wel de laatste.

onlangs een bestelling voor een bugera amp gedaan, die op de website van feedback gewoon opvoorraad stond. betaling gedaan via ideal, toen werd er aangegeven dat er een levertijd was van 2 tot 7 dagen, Ik heb toen netjes Tot 7 dagen gewacht maar helaas geen bericht van feedback. Waarna ik telefonisch contact heb gelegd en alles werd netjes uitgezocht en de zelfde dag nog kwam er een oplossing. 1 dagje extra gewacht en toen uiteindelijk het apparaat gekregen. ( Ik ben zeer tevreden over de telefonische ondersteuning)
Apparaat ontvangen, Tuner input verbogen. Nu kan ik het apparaat weer retourneren maar ik wil gewoon een werkend model hebben!

Maar jammer genoeg is dit niet de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij feedback die niet soepel is verlopen.

12. august 2013
Feedback -logo

Besvarelse fra Feedback

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Wij begrijpen dat u gemengde gevoelens heeft omtrent de afhandeling. Wij waarderen de reviews, zodat wij meer grip kunnen krijgen waar de verbeterpunten liggen.
Wij zullen u een persoonlijke e-mail toezenden n.a.v. de verbogen tuner input. Dit valt naar alle waarschijnlijkheid binnen de garantie.

Met vriendelijke groet,

Feedback Muziek

goede gratis levering, helaas minder advies in de winkel vw vakantie.

Mooie piano, voldoet aan alle wensen. Helaas in de winkel niemand die advies kon geven, omdat vaste kracht met vakantie was. Super levering; gemeld dat deze even op zich kon laten wachten omdat het model niet op voorraad was. Toen een andere klant het bestelde model niet afnam, kwam dat binnen twee dagen bij mij terecht. Goed ingepakt. Prima service!

12. august 2013