Mooie piano, voldoet aan alle wensen. Helaas in de winkel niemand die advies kon geven, omdat vaste kracht met vakantie was. Super levering; gemeld dat deze even op zich kon laten wachten omdat het mo... Se mere

Besteld, betaald, geleverd. Alles "volgens plan" (kleine opmerking) Op de site staat "voor 22:00 besteld, de volgende dag afgeleverd" enzovoorts. Maar op de order bevestiging en/of verzendbon sta... Se mere

Normaal is feedback supersnel en bereikbaar maar deze keer duurde het een volle week voordat ik de spullen in handen had. Dat kwam deels door een pakjesboeren staking. De telefonische klantenlijn va... Se mere

1. Musikinstrumentforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Feedback is de grootste en goedkoopste muziek- en webwinkel van Nederland met alles op het gebied van gitaar, slagwerk, toetsen, licht, geluid, DJ gear en accessoires. Al meer dan 25 jaar een begrip!

4,0

God

Geduld is een schone zaak.

Het is gemakkelijk op afstand te bestellen en thuis afgeleverd te krijgen. Het bestelde product werd zelfs op zaterdag bezorgd, zeer fraai.
het duurde lang voordat wij het bestelde (IRIG blue board) ontvingen, maar ik ga er van uit dat dat een productie probleem bij de leverancier was. Nu maar aan de slag.
Ik zal vaker gebruik maken van Feedback.

28. oktober 2013

Superservice

Goede service, vriendelijk personeel. Prijsverschil met een andere winkel werd direct opgelost. Bestelling de volgende dag in huis. Prima winkel en aan iedereen aan te raden!

Zeer snelle levering

Na bestelling een aantal artikelen de volgende dag al in huis, een artikel was blijkbaar (nog) niet leverbaar, maar hier geen enkel bericht van ontvangen (op de site staat dat het leverbaar is).

Prima zaak

Keurig geleverd, dit artikel was moeilijk te krijgen maar ze kregen het toch voor mekaar en binnen een week was het er.

27. oktober 2013

Zeer goede en snelle service van Feedback music!! Top!

Binnen 24 had ik mij product thuis en de nalevering van twee andere onderdelen(zoals op de website vermeld stond) ging snel en ontving ik al twee dagen later. Dit alles + de duidelijke communicatie via mail maakt dat het een zeer goede beoordeling krijgt/scoort!

25. oktober 2013

nagekomen wat is beloofd

Gitaar keurig op tijd afgeleverd, goed verpakt.
Niet juist gestemd maar dat was thuis zo gebeurd.
2 dagen in huis en tot nu toe zeer tevreden

24. oktober 2013

Niet meer leverbaar en toch gekregen ;-)

Via de webshop een Arturia The Player besteld. Niet geheel recent artikel. Wel op de site te selecteren maar uiteindelijk niet leverbaar. Er werd door een medewerker andere opties aangeboden. Na enkele emails bleek het filiaal in Eindhoven toch nog een goed exemplaar te hebben. Deze werd direct verstuurd en functioneert zonder problemen in mijn studio en om stage.
How's that for Feedback...? ;-)

23. oktober 2013

zeer goed!

Echt goed kwaliteits producten. En ook topmerken,, en opzich best goedkoop! In de toekomst ga ik zeker weten weer hier bestellen!

23. oktober 2013

Puik

De bestelling was een dag verlaat maar hier kreeg ik netjes een mail van. Het was jammer dat het gebeurde maar toch een goede service.

22. oktober 2013