Favrskov Kommune Anmeldelser 14

2,8

2,8

Middel

Har forgæves forsøgt at komme igennem

Har forgæves forsøgt at komme igennem, Efter et par forsøg fik jeg en flabet besked fra omstillingen, At de sidder jo også kun og venter på dit opkald.
Da jeg konfrontere vedkommende, nægter hun og stiller mig bare videre igen

15. december 2025

0 Stjerner

0 Stjerner. Lej aldrig en bil der.
Anmeldelse af Favrskov Autocenter APS – en dybt skuffende oplevelse. Lejede bil marts 2025.
Vi lejede en bil “Kia ceed” hos Favrskov Autoservice med en aftale om to måneders leje.
Desværre blev det hurtigt en dårlig oplevelse. Allerede efter fem dage gik styringssystemet i stykker, og vores egen mekaniker kunne konstatere, at systemet var slidt, hvilket betyder, at problemet ikke skyldtes vores brug af bilen.
Da vi tog kontakt til udlejeren, blev vi mødt med påstanden om, at bilen var i perfekt stand ved udlejning, og at vi derfor skulle dække værkstedsregningen. Efter en længere korrespondance endte vi med at få bilen repareret, men den manglende ansvarlighed fra udlejers side fik os til at beslutte, at vi ikke ville risikere yderligere problemer. Vi kontaktede Favrskov Autoservice for at returnere bilen, men blev mødt med beskeden om, at de var på ferie og ikke kunne tage imod den.
I mellemtiden lejede vi en ny bil andetsteds, mens den fra Favrskov Autoservice stod ubenyttet i vores indkørsel. Vi havde allerede betalt depositum og leje for to måneder, og da udlejeren efter fire uger krævede endnu en måneds leje, afviste vi. Vi mente, at vi havde betalt nok, og da vi ikke længere ønskede at bruge bilen, tilbød vi at få den afhentet. I stedet blev vi truet med en anmeldelse for brugstyveri, hvilket er helt urimeligt.
Den manglende professionalisme, ansvarlighed og service fra Favrskov Autoservice gør, at vi aldrig vil anbefale nogen at leje eller købe bil fra dem. Vær opmærksom og find en mere pålidelig udlejer! Mange gange svare udlejer ikke og på mail bliver der send beskeder ud omkring der afholdes ferie.
Efter adskille Malis omkring manglende betaling af depositum er intet sket endnu.
De mangler stadig at betale vores depositum tilbage.

19. marts 2025

Kommunens asbestordning fungerer helt…

Kommunens asbestordning fungerer helt perfekt.

Vi har fjernet vores tag og skulle af med 7 ton affald. Bestilte 2 bigbags og gik igang. Da vi hurtigt fandt ud af det ikke var nok, ville vi bestille 4 mere, men de var udsolgt. Vi satsede og købte nogle mindre bigbags i XL byg. Da de kom på lager igen, bestilte vi 4 mere hos kommunen. Da vi var færdig, havde vi 8 bigbags stående, hvoraf den ene var væltet og 2 af dem var fra xl-byg.
Chaufføren tog det hele med uden bøvl. Selv den væltede fik han rejst op og kranet op i lastbilen.

Hilsen en meget tilfreds tilflytter (-:

21. oktober 2024

Knallertkørekort dårlig service

eg havde et spørgsmål angående tidspunktet for modtagelse af mit knallertkørekort. Jeg fik at vide, at det ville tage FLERE MÅNEDER, selvom min kammerat havde fået sit på den dag, han fyldte 15. Derefter sagde hun, at hun ville viderestille mig, men jeg endte bare tilbage i begyndelsen, hvor jeg skulle vælge mit problem og vente i kø igen.

6. november 2023

Favrskov kommunes handicap politik er…

Favrskov kommunes handicap politik er ikke mere værd end det papir som det er skrevet på 🤬
Som handicappet får man ikke den hjælp man har brug for og alt er en urimelig kamp for at få et værdigt liv 😖
Sagsbehandlere i handicap og psykiatri er bedrevidende om andres liv og vurdere sager på deres egne værdier

4. juni 2023

Meget dårligt at være ansat på…

Meget dårligt at være ansat på plejecenter. Der er næsten intet fast personale og så få på arbejde så man slet ikke kan nå opgaverne og dække beboernes behov
Dårligt arbejdsmiljø og vilkår for ansatte

27. april 2023

“Børn og familie” er så dårlig…

“Børn og familie” er så dårlig fungerende at deres beslutninger tangerer til omsorgssvigt for børn og deres nære familie.
Sagsbehandlers personlige afgørelser/meninger danner helt ukritisk grundlag for barnets ve og vel.
Virkelige inkompetent og uprofessionelt arbejde.

7. februar 2021

Usmidig kørekortfornyelse - pengemaskine ?

Jeg er nået til skelsår og alder og måtte gå den tunge gang til Favrskov Kommunes kørekortkontor. Af en eller anden grund gik der helt kage i den pris jeg skulle betale for fornyelsen. Damen ved skranken påstod hårdnakket, at jeg skulle betale 280,- kr. for fornyelsen, da jeg havde erhvervskort til både stort og lille. Det stod ikke noteret på mit kørekort, hvorfor jeg protesterede. En anden blev tilkaldt og hun påstod det samme.
Til sidst gad jeg ikke parlamentere mere og smed de afkrævede 280,- kr.
på disken og gik direkte hjem og gik ind på politiets hjemmeside og der kunne jeg konstatere, at jeg kun skulle betale 160,- kr. fordi jeg har stort kørekort.
Ringe til Favrskov Kommune næste dag og meddelte, at jeg havde været inde på politiets hjemmeside o.s.v og straks sagde hun, at jeg ville få 120.- kr. sat ind på min menkonto. En fed fidus- eller en lille pengemaskine. Jeg er dybt forarget.

5. marts 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto