0 Stjerner
0 Stjerner. Lej aldrig en bil der.
Anmeldelse af Favrskov Autocenter APS – en dybt skuffende oplevelse. Lejede bil marts 2025.
Vi lejede en bil “Kia ceed” hos Favrskov Autoservice med en aftale om to måneders leje.
Desværre blev det hurtigt en dårlig oplevelse. Allerede efter fem dage gik styringssystemet i stykker, og vores egen mekaniker kunne konstatere, at systemet var slidt, hvilket betyder, at problemet ikke skyldtes vores brug af bilen.
Da vi tog kontakt til udlejeren, blev vi mødt med påstanden om, at bilen var i perfekt stand ved udlejning, og at vi derfor skulle dække værkstedsregningen. Efter en længere korrespondance endte vi med at få bilen repareret, men den manglende ansvarlighed fra udlejers side fik os til at beslutte, at vi ikke ville risikere yderligere problemer. Vi kontaktede Favrskov Autoservice for at returnere bilen, men blev mødt med beskeden om, at de var på ferie og ikke kunne tage imod den.
I mellemtiden lejede vi en ny bil andetsteds, mens den fra Favrskov Autoservice stod ubenyttet i vores indkørsel. Vi havde allerede betalt depositum og leje for to måneder, og da udlejeren efter fire uger krævede endnu en måneds leje, afviste vi. Vi mente, at vi havde betalt nok, og da vi ikke længere ønskede at bruge bilen, tilbød vi at få den afhentet. I stedet blev vi truet med en anmeldelse for brugstyveri, hvilket er helt urimeligt.
Den manglende professionalisme, ansvarlighed og service fra Favrskov Autoservice gør, at vi aldrig vil anbefale nogen at leje eller købe bil fra dem. Vær opmærksom og find en mere pålidelig udlejer! Mange gange svare udlejer ikke og på mail bliver der send beskeder ud omkring der afholdes ferie.
Efter adskille Malis omkring manglende betaling af depositum er intet sket endnu.
De mangler stadig at betale vores depositum tilbage.
19. marts 2025